Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Muj Lviček 406 1.9 td 66kw nová éra začíná :)

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,toto je muj Peu 406,zakoupen v srpnu 2010 za 35 tisíc,nove rozvody,olej,brzdy,žhavičky,okenní folie Llumar.Výbava:abs,klima,central na dalku,vyhrivane sedacky,servo,okna v eletrice.Pouze nesly budiky-studene spoje-opraveno :)Je to super auto za ten peniz a prvni fotka je tak,jak si to chci nechat udelat do budoucna,ale sam se na to necitim,takze kdybyste nekdo neco z toho zvladl a mel na to chut,tak urcite mi napiste :)jedna se hlavne o barvu,zmizení lišt na stranach i naraznicich,znaku v predu a pak nejake detaily...

[upravil dne 24/11/10 14:33 Dadadavid]

[upravil dne 24/11/10 14:33 Dadadavid]

post-30338-14109613417273_thumb.jpg

[upravil dne 20/6/11 17:24 Dadadavid]

Odesláno

Hoši,kdybyste videly ten lak na vlastni oci jak je v pr****,tak ybste pochopily,proc to chci takhle,ta sitrbrna je ruzne opravena sprejen neodborne a vypada to bohuzel strasne.. :( a hlavne na blatnicich se delaj puchyrky u svetel,protoze se tam dostala voda a bahno otvorem z podbehu :(

Odesláno

Tak od toho jste tu vy profíci,poradte mi,jak ji upravit..nejvic bych asi potreboval vedet,kdo mi dokaze perfektne a levne nalakovat jen poskozeny casty laku,ne cele dily...???? kapota,listy na naraznicich a baltniky a kus zadniho lemu..

Odesláno

Přece Ty musíš vědět co se Ti líbí, ne?;)

Můj vkus je nalakovat lišty do barvy, pěkný kola a tónovaný skla, toť vše:)

Eltone::P

[upravil dne 5/11/10 22:49 Šalda]

Odesláno

Sorry, ale ty zadní světla na tý 306 jsou strašný.

Ta 406 (současný stav) je ok, jenom kola by chtěla jiný, nebo aspon nalakovat. Možná snížit a upravit ty světla.

K tý první fotce 406 bych se vyjádřil stejně jako Šalda.

Odesláno
Sorry, ale ty zadní světla na tý 306 jsou strašný.

Ta 406 (současný stav) je ok, jenom kola by chtěla jiný, nebo aspon nalakovat. Možná snížit a upravit ty světla.

K tý první fotce 406 bych se vyjádřil stejně jako Šalda.

ja vim taky jsem je koupil jeden den za 500kc a za tri dny byly opet prodany ale za 1500kc :) :)

Odesláno

na kal to nejezdi :) řekl bych že cena bude + - stejna kdyby si nechal nalakovat špatny dily a nebo jen černo-stříbrnej lek kterej se mi nelibi.

pokud blatnik hnije tak je lepší ho vymenit než to budeš lakovat. jinak ti to zas vyleze a mužeš lakovat znova.

kola dej jiny. ty co maš nejsou moc pekny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...