Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem si všiml,že údaje na displaji mi nějak zablbli.

Okamžitá mi funguje.

1.tam mám od tankování k tankování mi funguje

2.mám celkovou co jsem ujel.Km mi ukazují,průměrná rychlost taky,ale průměrná spotřeba mi tam skočila 0,0 l a ujel jsem 30km a stále 0. Setkal se s tím už někdy někdo?

Je mi to jasný udělat reset a potom se ukáže,jestli to funguje.Jenom by mě to zajímalo čím to asi může být.

Odesláno

Urobilo mi to už dvakrát, ale som to nenuloval asi 20t km. Zrejme pretieklo nejaké interné počítadlo. Funguje to ďalej bez resetu, ale pri tak veľkom počte km ti to bude nabiehať veľmi pomaly.

[upravil dne 5.11.2010 07:34 AnotherOne]

Odesláno

Takže to je jako by se udělal jenom reset v průměrné spotřebě?A dál to teda bude počítat,ale vlasrně špatně.zkresleně jestli tomu rozumím.

Stejně by mě zajímalo čím to kurňa je...Sice si spotřebu zapisuji a doela mě to sedí s PP,tak stejně to zamrzí :grr

Odesláno

Je to logické, prejdené kilometre sú do 10000 po ich prekročení tam je stále 9999. Spotrebované množstvo paliva sa tiež niekde interne pamätá pre každé počítadlo zvlášť od okamihu nulovania. Keď dôjde k naplneniu počítadla zrejme pokračuje od nuly. Preto priemerná spotreba je zobrazená ako nula (keď si uvedomíš ako sa priemerná spotreba počíta). Keď to vynuluješ, bude to samozrejme dobre počítať.

[upravil dne 5.11.2010 10:41 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...