macman Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Zdravím vespolek... Už se mi podařilo opravit většinu závad na vozidle, ale poslední co mi tu stále hlásí auto je nefunkční ABS.. Byl jsem na diagnostice a bylo zjištěno, že chyba je v obou předních kolech, ale že snímače se zdají O.K. že budou jen zanešené... Takže jsem sundal kola, chvíli čuměl na snímač a obdivoval technologii, jak dokážou u Peugeota snímat kulatou poloosu bez jakýchkoliv výstupků, než mi došlo že mi spíše ty výstupky chybí.. .-) Takže už vím, že mi schází ABS ring, že se dá objednat nový na netu, nebo sundat ze staré poloosy... Ale chybí mi oba a jsou různé počty zubů... Takže kolikpak zubů by měla mít ještě předCANová 607 2.2HDI z roku 2001 (modelově spíše 2000) s ABS a bez ESP??? Díky za radu... macman Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 zkus dát VIN, jestli je to v servisboxu Citovat
jofo Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Uz nie su vystupky. Je to taky magneticky kruzok na tej poloosi. Zmeraj merakom aku hodnotu maju cidla. Mal by byt nekonecny odpor, teda co najvyssi v radoch Mohmov. Treba to merat ale pri odpojenom cidle. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Výstupky tam musia byť, ale môžu byť jemné takže to na prvý pohľad nie je vidno. Citovat
jofo Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Mne ked haprovalo zadne ABS cidlo, tak som vystupky nemal vobec ziadne. Videl som en kruzok polamany a su to zaliate v takom gumenom plaste male ticky z magnetu. Presne taky isty material ako co boli magnety v chladnickovom tesneni. Ale hovorim o roku 2005 vyssie. Co robilo take male vystupky na povrchu tak to zmagnetovany prach z kotucov. Ale to som prstom dal normalne dole. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Tak sa zdá ´, že všetky 607my majú rovnaké 48 zubové http://www.ukpartsdirect.com/peugeot-2000-front-ring-tooth-p-261.html Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Mne ked haprovalo zadne ABS cidlo, tak som vystupky nemal vobec ziadne. Videl som en kruzok polamany a su to zaliate v takom gumenom plaste male ticky z magnetu. Presne taky isty material ako co boli magnety v chladnickovom tesneni. Ale hovorim o roku 2005 vyssie. Co robilo take male vystupky na povrchu tak to zmagnetovany prach z kotucov. Ale to som prstom dal normalne dole. No to áno potom beriem späť, musia sa tam striedať mag a nemag plochy. Že to je v plaste alebo to nehrá úlohu. Keby tam nebol plast tak to sú výstupky. Citovat
jofo Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 No to je len do roku 2005. Modelova rada 2005 a vyssie uz nema zubky. Je tam ten magneticky kruzok, ktory je nalisovany na naboji-poloosy. Je to taky tenky pasik cca 2mm hruby. [upravil dne 4/11/10 17:11 jofo] Citovat
macman Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Co mne fascinuje, je cena náhradních dílů u nás a ve světě.. Já mám rok 2001, takže bych měl opravdu mít asi klasický nemagnetický kroužek.. V peugeotu ho samostatně nemají, pouze koupit celé poloosy za 8000,-/ks.. Koukal jsem po netu a dá se ABS ring na jakékoliv auto sehnat cca za 40 centů.. t.j. do desetikoruny.. viz: http://www.gasgoo.com/auto-products/transmission-466/1157818.html Ale asi by chtěli, abych jich vzal kontejner.. Nesháníte ho taky někdo??? :-) Mrknu ráno do techničáku, abych poslal VIN ohledně Serviceboxu a počtu zubů... macman Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.