Benžík Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Nějak mi začalo auto drnčet při rozjíždění, spomalení na jedničku, při větší změně otáček... Pokud koukam na spodní část tlumiče vibrací řemene a zároven přidam plyn, je vidět zrovna v okamžiku, kdy je slyšet to drnčení, jak se rozkmitá spodek toho tlumiče. Řemenici na klice už mam vyměněnou. To je KO samotný tlumič, nebo jeho uložení na osičce šponovací kladky, nebo něco jinýho? [upravil dne 4/11/10 13:51 Benžík] Citovat
Benžík Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Jeste dodam, ze tlumic na pohled vypada ok. Citovat
gen.Migen Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Ahoj. Já jsem tento tlumič měnil. Jak píšeš, na první pohled vypadá ok. Nepraskne totiž pružina, ale ten pístek vevnitř a to nejde jen tak na autě poznat. Když jsem ho měl prasklej, tak se mi to projevovalo tak, že při studeným motoru to chrčelo uplně nehorázně jak traktor a jak se to zahřálo, tak ten zvuk prakticky zmizel. Dělalo to jen na volnoběh (motor nemá otáčky). Při výměně musíš dát dolů drážkovanej řemen, kterej pohání alternátor, servo a jestlí máš tak i klimu. Pak se to dá odmontovat a nandáš novej. Tenkrát mě stál cca 1800kč. PS: ještě, že už peugeota nemám ) Citovat
Benžík Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 U me to na teplote neni zavisly, jak pisu, nejvic to udela, kdyz dam jednicku a rozjedu se z 1000 ot na 1500 ot/min, nebo naopak spomalim. Nebo kdyz jenom pridam a uberu plyn (bez zarazeny rychlosti). Zrejme v ten okamzik remen nejvic kmita. Pri vetsich otackach to neni slyset. Co hrozi pokud to nevymenim? Utrhne se konec tlumice? Citovat
comm Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Benzi staci ked dosponujes trochu kladku tu spodnu to iste mi robilo na bielom a stacilo dosponovat. Ten tlmic kmitov casom povoli a preto treba dosponovat nic sa nestane a az raz praskne tlmic tak to poznas bezpecne. Citovat
Benžík Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Takze ten remen je jenom volny? To by pak mohlo delat vetsi kmitani remenu... Dik za radu. Citovat
Benžík Odesláno 8. listopad 2010 Autor Odesláno 8. listopad 2010 Tak uz to zacalo byt zavisly na teplote, asi jak se ochladilo, tak je to u studenyho motoru slyset vic. Je to tak, jak pise Comm. Jak se dostanu na tu napinaci kladku? Ze zhora to nejde. Dostanu se tam zboku po sundani plastovyho podbehu? Citovat
groovred Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 jde to ze shora musis odstranit skrinku s ridici jednotkou,ted resim podobnej problem,od remenice bylo sliset divny zvuky hlavne po ranu,vymenil jsem remen remenici a nic ...k tomu se ted jeste pridalo to ze ta nova remenice nejak vic vybruje (pri pohledu s hora do stran) Citovat
Benžík Odesláno 8. listopad 2010 Autor Odesláno 8. listopad 2010 O tu krabici s ridici jednotkou nejde, o ten kulatej konektor vedle ni taky ne. Mezi remenici a plechem podbehu (nosniku nebo jak se tomu rika) je malo mista. Citovat
comm Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Treba to robit zospodu uvolnit hadicu chladica ktora je sroubom pripevnena ku karoserii. potom treba hadicu vytlacit smerom hore zobrat 8mm imbus a stvorhran povolit kladku nasponovat (aretacia). Blbi pristup este horsie sa to robi katastrofa aj par nadavok padne. Citovat
Benžík Odesláno 8. listopad 2010 Autor Odesláno 8. listopad 2010 Na tu kladku ctyrhran? Jak velky? Citovat
Benžík Odesláno 8. listopad 2010 Autor Odesláno 8. listopad 2010 A ta hadice chladice myslim neni prisroubovana ke kastli, je jenom v plastovym drzaku, ktery je plastovym podbehu, podbeh se sunda i s drzackem hadice. Citovat
Benžík Odesláno 9. listopad 2010 Autor Odesláno 9. listopad 2010 Před chvílí jsem došponoval ten řemen, být tam lepší přístup (nebo mít jámu) , tak je to uplně v pohodě. Trubka opravdu neni přišroubovaná, je jenom v tom plastovm závěsu. Kladka byla utažená skoro v poloze, kdy nejmín šponuje řemen, otočil jsem jí o cca 45 - 60 stupňů, při zkoušení rukou se nezdá být nějak víc našponovanej. Díky za radu, hlavně Commovi, zítra ráno se pozná, jestli je to ok, nebo ne. Doufam, že jsem to nenašponoval moc. [upravil dne 9/11/10 18:49 Benžík] Citovat
skorpion Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Možná mám podobný problém. Koukněte se prosím do tohoto tématu je tam i odkaz na video kdy mi to právě cvaká při studeném motoru. Citovat
Benžík Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 Dneska rano po dosponovani to bylo skoro dobry, pukud bych to nesledoval a nevypnul radio, ani bych si toho nevsimnul. Vic uz to sponovat nebudu, nevim, jestli by pak neodchazeli loziska toho vseho, na cem je remen. Citovat
GooFy Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Možná mám podobný problém. Koukněte se prosím do tohoto tématu je tam i odkaz na video kdy mi to právě cvaká při studeném motoru. cvaká mí to úplně stejně. dnes sem byl na benzínce nafoukat kola a když koukám za kolo ( nemám tam podběh) tak tam řemen docela lítá jako by nebyl moc napružený. skusím to našponovat ale kdyby byl v háji ten tlumič vybrací jak to vlastně vypadá???? Citovat
Benžík Odesláno 12. listopad 2010 Autor Odesláno 12. listopad 2010 Vypada to jako pero v gumovym obalu, u 406 s klimou je mezi servopumpou a motorem. Citovat
koblih69 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Péro v gumovým obalu? Nebrat . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.