vector Odesláno 8. prosinec 2004 Odesláno 8. prosinec 2004 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Ráďa ...Později jsem si prosadil,že se mýlí a první pojistná událost se nezapočítává do malusů,chybu uznali,ale neřekli ani litujeme.... Kde to je napsaný? To je pro mě nová informace. To asi ví málokdo. Nebo je to jenom u Koo..? Protože ta moje pojistná událost byla taky první. Navíc kamínek od kola není tvoje vina, takže srazit za to bonus je na přezdržku, zvláš?, když si ještě nechaj zaplatit za připojištění toho skla. Citovat
Operator Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 To připojištění skla ale platí na tvoje auto a ne na to, kterýmu to sklo kamínkem rozbiješ, ne? Citovat
olda Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 První pojistná událost se opravdu do malusů nepočítá,ani nepřijdeš o bonusy.Jinak za ty roky,co u nich mám pojištění mám 60% bonus,ale platím pořád stejně,akorát na příští rok to mám o něco levnější,na 1,8 3760,-,to je asi o dvě stovky míň,než na začátku pojištění.To mi přijde jako podraz,po slibech o bonusech:mad: Citovat
vector Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Napsán autorem Operator To připojištění skla ale platí na tvoje auto a ne na to, kterýmu to sklo kamínkem rozbiješ, ne? A neni to jedno , kdo z nás dvou ho platí ? To jsou paradoxy pane doktore co ? Citovat
Operator Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 No přeci když nemáš pojištěný čelní sklo a někdo před tebou na něj odhodí šutrák, tak máš smůlu a musíš si ho zaplatit sám, ne? Hele ale teď se známý stala dobrá věc. Přišlo jim zaplatit povinný ručení a byl tam menší bonus nebo snad vůbec žádnej než obvykle, tak s tim zašla na pojiš?ovnu a tam jí baba řekla, že jakýsi účastník sil. pr. nahlásil jejich SPZ, že od nich odlítl kamínek a rozbil mu sklo. Je to možný, ale přijde mi přinejmenšim divný, že ti ani ta pojiš?ovna nedá vědět, že se ti něco podobnýho děje!!! Myslim, že to má u český... Citovat
Operator Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Napsán autorem olda První pojistná událost se opravdu do malusů nepočítá,ani nepřijdeš o bonusy.Jinak za ty roky,co u nich mám pojištění mám 60% bonus,ale platím pořád stejně,akorát na příští rok to mám o něco levnější,na 1,8 3760,-,to je asi o dvě stovky míň,než na začátku pojištění.To mi přijde jako podraz,po slibech o bonusech:mad: A zkusili jste si zajít někdo do té pojiš?ovny aby ty bonusy uplatnili? Když jsem přihlašoval auto, tak mi ten bonus automaticky odpočítali, jen jsem musel vyplnit nějakou žádost o převod bonusu. Taky mě tak napadá, že ten bonus je jen na jedno auto, takže jestli má někdo z vás dvě, tak máte s tim druhym smůlu. Citovat
Ráďa Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 poškození skla na cizím autě od kamínku co odletěl od (údajně) tvého kola je úplně normální pojistná událost jako každá jiná POZOR NA TO:mad:už se po tu řešilo.První pojistná událost se promine při smluvním pojištění u Kooperzlodějny od začátku kdy poskytují to pojištění.Jinak loni nabízeli pojištění bonusu za 300,-platí to do první pojistné události. Citovat
olda Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Ty bonusy jsou uplatněný,myslím to tak,že jsou pěkně vy..aný,oháněj se bonusama,ale mezitím tu sazbu zvýšej tak,že vlastně platíme pořád stejně. Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 9. prosinec 2004 Autor Odesláno 9. prosinec 2004 Muzete mi prosim nekdo rict, proc mi nechcou vratit preplatek, kdyz pojistna udalost, kvuli ktere mi ho nechteji dat se stalo v minulem roce? Citovat
Dydzej Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Ráďa ...Později jsem si prosadil,že se mýlí a první pojistná událost se nezapočítává do malusů,chybu uznali,ale neřekli ani litujeme.... Kde to je napsaný? To je pro mě nová informace. To asi ví málokdo. Nebo je to jenom u Koo..? Protože ta moje pojistná událost byla taky první. Tohle platilo jen v rok po uvolneni monopolu automaticky, ted si to uz musis za vcelku maly jednorazovy poplatek do-konce-smlouvy-a-prvniho-prohresku-platny pripojistit. Osobni zkusenost z 2Q/2004 [Editován dne 9/12/04 Dydzej] Citovat
Petr605 Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Napsán autorem Dydzej Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Ráďa ...Později jsem si prosadil,že se mýlí a první pojistná událost se nezapočítává do malusů,chybu uznali,ale neřekli ani litujeme.... Kde to je napsaný? To je pro mě nová informace. To asi ví málokdo. Nebo je to jenom u Koo..? Protože ta moje pojistná událost byla taky první. Tohle platilo jen v rok po uvolneni monopolu automaticky, ted si to uz musis za vcelku maly jednorazovy poplatek do-konce-smlouvy-a-prvniho-prohresku-platny pripojistit. Osobni zkusenost z 2Q/2004 [Editován dne 9/12/04 Dydzej] Nechci slevu zadarmo.:D:D To je jak u blbejch. Radši nebourat.... Citovat
vector Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Napsán autorem Operator No přeci když nemáš pojištěný čelní sklo a někdo před tebou na něj odhodí šutrák, tak máš smůlu a musíš si ho zaplatit sám, ne? Hele ale teď se známý stala dobrá věc. Přišlo jim zaplatit povinný ručení a byl tam menší bonus nebo snad vůbec žádnej než obvykle, tak s tim zašla na pojiš?ovnu a tam jí baba řekla, že jakýsi účastník sil. pr. nahlásil jejich SPZ, že od nich odlítl kamínek a rozbil mu sklo. Je to možný, ale přijde mi přinejmenšim divný, že ti ani ta pojiš?ovna nedá vědět, že se ti něco podobnýho děje!!! Myslim, že to má u český... 1.. máš povinné ručení a to má krýt škody způsobené provozem motorového vozidla. Nepíše se tam nic o tom, že když nekomu zrušíš auto, že se mu nehradí čelní sklo , ani nic o tom, že od tebe nesmí odletět kamínek, nebo že ti nesmí spadnout ze střechy náklad a nesmíš někomu vysklít auto. Za to , že něco způsobíš ti pak pojiš?ovna může sebrat bonus atd.... ale to v případě, že si způsovil poškození a pojiš?ovna ho hradí. Až sem je to celkem jasná věc. TAK PROČ KURW: chce někdo připojiš?ovat čelní sklo ? Chápu to tak, že když mám připojištěné já čelní sklo, tak když mi praskne na kostkách, nebo do něj vletí kámen uplně jedno od koho, jde to z mé pojistky, tedy připojištění a hradí to moje pojiš?ovna. Nikomu se nic nestrhává, logicky, když to nejde z povinného ručení. Jenže praxe je poněkud jiná.... Máš připojištěné sklo (za chvilku budou chtít připojistit přední a zadní světla a nárazník....bo to se taky často zničí) budeš někde nahánět někoho od koho asi odletěl kámen, honit ho na pojiš?ovnu jemu seberou bonus, za to, že je bordel na silnici a tobě to vyplatěj z čeho ? aha asi nikdo neví, no přece z jeho povinného ručení, jinak by mu přece nestrhli bonus, ale proč tedy platím za připojištění skla ? Co s tím ? Důsledně trvat na dodržení smlouvy. Nikam nebvolat, zásadně chodit osodně, a být vytrvalý a neústupný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.