hakavcak Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 najednou to začalo strašně čoudit smrad no uplně dým jak když auto hoří. Co s tím čím to může být? Citovat
hakavcak Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Mas tam origo???JJ origo webasto Citovat
Ferry Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 benzinove nebo naftove? mohlo by byt bud jen ucpane nasavani vzduchu nebo treba spatny ventilator, ktery zene spalovaci vzduchu dovnitr, asi bude potreba rozebrat a otestovat nekde v servisu Citovat
hakavcak Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 benzinove nebo naftove? mohlo by byt bud jen ucpane nasavani vzduchu nebo treba spatny ventilator, ktery zene spalovaci vzduchu dovnitr, asi bude potreba rozebrat a otestovat nekde v servisu Naftové no všechno bylo v pořádku a pak najednou se to nějak p... a čoudí to že auto není pomalu vidět a smrdí pak celé Citovat
Ferry Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 chtelo by to presny typ, v serviceboxu jsem pro 607 pridavny topeni nenasel. V tech naftovych topenich je takovy sitko nebo spalovaci textilie, na ktere nafta hori. Myslim, co jsem tak procital fora, kdyz jsem se trochu zajimal o nez.top., ze prave kdyz bylo tohle sitko opotrebovany, tak to zaclo cudit a nechtelo pak ani naskakovat. Nejlip bude asi zajet do servisu, kde delaj nezavisly topeni aby ho rozebrali a udelali mu predsezonni servis ( vycisti ho, udelaji diag a vymeni potrebne dily a tesneni ) Citovat
hakavcak Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 to by chtělo do servisu, ale to se bojím že zase budou lítat tisíce. No zkusím najít kontakt na webasto a zavolám co mi řeknou. Citovat
straki007 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Pan Šíp je opravdu borec........ 608 061 200 Citovat
hakavcak Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 Tak jsem to měl v servisu a prý je vháji nějaká jednotka propalený kotel...( nemá někdo ten kotel na prodej...? Na vrakovišti jich mají hodně ale prodávají to jako komplet od 3-5tis mě by stačil třeba za litr ten kotel.. Citovat
Benžík Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Tim kotlem asi myslí spalovací komoru topení. Aby ses na to dostal, musel bys celý topení rozebrat. Kdyby ti prodali jen ten \"kotel\", zbytek by jim byl skoro k ničemu. Pak už zbývá jen těleso topení, vodní čerpadlo, palivový čerpadlo, dmychadlo, tryska, svíčka a pár snímačů a elektronika. Mě se taky stalo, že to znenadání začalo kouřit, bylo to tim, že se uvolnil fototranzistor na snímání plamene v komoře a kouřilo to kolem něj. Taky zkontroluj, jestli neni ucpanej vzduchovej filtr, pokud tam je. A podívej se, odkud to kouří. Pokud to kouří normálně z výfuku, jde do topení málo vzduchu, buď ten filtr, nebo nejde spalovací ventilátor, nebo je to něčim ucpaný, nebo ten kotel [upravil dne 20/12/10 18:30 Benžík] Citovat
hakavcak Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 jsem to měl v servisu ve Zlatníkách u Skřičky ten mi řekl jednotka propalený kotel a že to obvolal a dá se sehnat celej komplet 3-5 a za práci si bude učtovat litr tak to asi tak nechám jen mu zavolám ať to tedy sežene a udělá. Jsem si na to tak v loni zvykl, že ted jsem bez toho uplně nasr... Chodím ráno do fitka a chodil jsem do teplého auta a určitě to pomáhá i pro motor, když je to ohřáté. Tak musím vydržet v pondělí by se na to vrhnul. Citovat
hakavcak Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 tak jsem se tenkrát na to vykašlal a dal se do toho až teď. bufík stale čmoudil a smrděl, ale když jsem sundal tlumič výfuku tak jde uplně normálně s tlumičem zase začal čmoudit tak jsem ho tam nedal a jde to jak má) Citovat
Devil(cz) Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Zdravím lidi je normální,když to čmoudí,ale nepřijde mi to jako smrad ze spálený nafty,nebo tak.Přijde mi jako by z toho šla pára,aspoň sem nic necítil po výfukových plynech a za další když sem to měl puštěný tak to začalo vrčet,jako by šlo čerpadlo a po chvilkách to v tom začalo skřípat,jako by bylo přidřený.Myslíte, že to bude čerpadlem, nebo s tím radši zajet do servisu? Citovat
hakavcak Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 tak v zimě to čoudí normálně. mě tam taky občas něco zahučí, ale zdá se mi to normální hlavně, že topí) Citovat
pistinko Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 mam otazku, kde v 607 mas webasto, ja som si tam dal z vraku asi vw ci co to bolo, mam vsetko zriesene na dialku cez telestar, len po roku mi prestalo fungovat a ked som sa na to pozrel tak mi natiekla voda do konektoru a ten akosi zkorodoval, a odpadol (nastastie mam este jednu riadiacu jednotku) ale nechcem aby sa to opakovalo, mal som to pod pravým blatníkom , co asi nebol najstastnejsie riesenie, ale nikde inde ho neviem vlozit, dik za odpoved Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.