Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

benzinove nebo naftove?

mohlo by byt bud jen ucpane nasavani vzduchu nebo treba spatny ventilator, ktery zene spalovaci vzduchu dovnitr, asi bude potreba rozebrat a otestovat nekde v servisu

Odesláno
benzinove nebo naftove?

mohlo by byt bud jen ucpane nasavani vzduchu nebo treba spatny ventilator, ktery zene spalovaci vzduchu dovnitr, asi bude potreba rozebrat a otestovat nekde v servisu

Naftové no všechno bylo v pořádku a pak najednou se to nějak p... a čoudí to že auto není pomalu vidět a smrdí pak celé
Odesláno

chtelo by to presny typ, v serviceboxu jsem pro 607 pridavny topeni nenasel. V tech naftovych topenich je takovy sitko nebo spalovaci textilie, na ktere nafta hori. Myslim, co jsem tak procital fora, kdyz jsem se trochu zajimal o nez.top., ze prave kdyz bylo tohle sitko opotrebovany, tak to zaclo cudit a nechtelo pak ani naskakovat.

Nejlip bude asi zajet do servisu, kde delaj nezavisly topeni aby ho rozebrali a udelali mu predsezonni servis ( vycisti ho, udelaji diag a vymeni potrebne dily a tesneni )

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem to měl v servisu a prý je vháji nějaká jednotka propalený kotel...:(( nemá někdo ten kotel na prodej...? Na vrakovišti jich mají hodně ale prodávají to jako komplet od 3-5tis mě by stačil třeba za litr ten kotel..:)

Odesláno

Tim kotlem asi myslí spalovací komoru topení. Aby ses na to dostal, musel bys celý topení rozebrat. Kdyby ti prodali jen ten \"kotel\", zbytek by jim byl skoro k ničemu. Pak už zbývá jen těleso topení, vodní čerpadlo, palivový čerpadlo, dmychadlo, tryska, svíčka a pár snímačů a elektronika.

Mě se taky stalo, že to znenadání začalo kouřit, bylo to tim, že se uvolnil fototranzistor na snímání plamene v komoře a kouřilo to kolem něj. Taky zkontroluj, jestli neni ucpanej vzduchovej filtr, pokud tam je. A podívej se, odkud to kouří. Pokud to kouří normálně z výfuku, jde do topení málo vzduchu, buď ten filtr, nebo nejde spalovací ventilátor, nebo je to něčim ucpaný, nebo ten kotel :myslim

[upravil dne 20/12/10 18:30 Benžík]

Odesláno

jsem to měl v servisu ve Zlatníkách u Skřičky ten mi řekl jednotka propalený kotel a že to obvolal a dá se sehnat celej komplet 3-5 a za práci si bude učtovat litr tak to asi tak nechám jen mu zavolám ať to tedy sežene a udělá. Jsem si na to tak v loni zvykl, že ted jsem bez toho uplně nasr... Chodím ráno do fitka a chodil jsem do teplého auta a určitě to pomáhá i pro motor, když je to ohřáté. Tak musím vydržet v pondělí by se na to vrhnul.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

tak jsem se tenkrát na to vykašlal a dal se do toho až teď. bufík stale čmoudil a smrděl, ale když jsem sundal tlumič výfuku tak jde uplně normálně s tlumičem zase začal čmoudit tak jsem ho tam nedal a jde to jak má)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím lidi je normální,když to čmoudí,ale nepřijde mi to jako smrad ze spálený nafty,nebo tak.Přijde mi jako by z toho šla pára,aspoň sem nic necítil po výfukových plynech a za další když sem to měl puštěný tak to začalo vrčet,jako by šlo čerpadlo a po chvilkách to v tom začalo skřípat,jako by bylo přidřený.Myslíte, že to bude čerpadlem, nebo s tím radši zajet do servisu?

• O 4 týdny později...
Odesláno

mam otazku, kde v 607 mas webasto, ja som si tam dal z vraku asi vw ci co to bolo, mam vsetko zriesene na dialku cez telestar, len po roku mi prestalo fungovat a ked som sa na to pozrel tak mi natiekla voda do konektoru a ten akosi zkorodoval, a odpadol (nastastie mam este jednu riadiacu jednotku) ale nechcem aby sa to opakovalo, mal som to pod pravým blatníkom , co asi nebol najstastnejsie riesenie, ale nikde inde ho neviem vlozit,

dik za odpoved

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...