Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Má někdo zkušenosti s supertooth buddy ?

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k to mu, že mám ve své 406 originál rádio, které nepodporuje bluetooth a používám mobil i za jízdy, chci si pořídit neco jako je supertooth buddy. Přece je to jen bezpečnější za jízdy a dá se to i přenášet do jiného vozidla. Jaký na to máte názor?

Odesláno

Mam Sony Ericsson HCB 120 a jsem nadmiru spokojenej, vydrž baterky při denním zapínání na cca 1hodinu a nějaký ty hovory je cca 3 týdny, takže doporučuju. Je dobrý že si to mužu vzit i do služebáku, kdybych měl pevnou HFsadu tak by to nešlo.

Se sony ericssonem mi ukazovala na displeji i jmeno, s Nokii mi ukaže jen čislo, což je trochu minus, ale zase to tolik nevadí, když nemaš displej tak se to dá taky rozlišit volající jiným tonem nebo si dat telefon do držáku aby jsi videl kdo ti volá

[upravil dne 3/11/10 14:51 Radek Hurvajz]

Odesláno

No doporučit mohu. Je to dobrý, samozřejmě by bylo lepší kdyby jsi nemusel HF po každém příchodu do auta zapínat, nebo kdyby ti zvuk šel do repro a ztlumilo se radio, ale to by zase bylo o uplně jiných penězích. Možná že zvažuju upgrade na lepší, tak by mohlo být to moje na prodej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...