regius Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Nazdárek chlapi máte přehled kolik tak přibližně stojí diagnostika ?ať vím kolik si mám vzít sebou peněz. Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 jako kolik stoji kabel a software ? nebo jak to myslis ? Citovat
wooody Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 asi myslí v servise :-) většinou kolem 500 kč, ale vem si pro jistotu víc Citovat
regius Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 JO ............... myslím v servise. Jsem to blbě napsal PROMIŇ jinak dík . Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 to se neda pausalne rict, to je nejlepe vzit telefon a obvolat par servisu v okoli a zeptat se, zda umi diagnostikovat dane auto a za kolik taky je diagnostika a diagnostika, pokud jde jen o vycteni a pripadne vymazani chybovych kodu z RJ motoru, tak to umi vetsina univerzalnich diagnostik a nemusi to byt ani drahe, pokud ale jde o slozitejsi diagnostiku nebo ruzna jina nastaveni auta, pak uz je na peugeoty treba origo diag Peugeot Planet 2000 a tu uz nemaj leckde Citovat
regius Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 potřeboval bych jen zjistit možnou závadu už jsem se tady na tu závadu dotazoval . ... slyšel jsem že to taky nemusí nic zjistit že je to sázka do loterie? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.