Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chyba Airbagů v sedadle řidiče - vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím..

mám následující problém.. Airbagy hlásí chybu, na diagnostice se objevilo že je chyba v sedadle řidiče.. Našel jsem i příspěvky tady na foru, že byl vykopnutý kablík a podobně...

Tak jsem si dneska lehl pod sedadlo a našel jsem tam opravdu jeden nezapojený kablík, který vede z konektorové lišty a končí uprostřed sedadla.. Je tam 3-pinový konektor.

Ať dělám co dělám - nemohu najít jediné místo kam by mohl být zapojen.. Nikam nedosáhne a nikde není protikus..

Je možné, že by byl pod sedadlem kablík, který nejde nikam zapojit?? Nebo jakou má barvu kontektor kablíku pro airbagy.. Mám el.sedadla s pamětí a kabeláže je tam jak .......

Díky macman

[upravil dne 4/11/10 14:52 macman]

Odesláno

Nezapojené (nikam nevedoucí) kabely nejsou žádná výjimka. Kabelové svazky jsou univerzály pro min. i max. výbavu takže např pokud nemáš vyhřívané sedačky tak tam sice konektor je, ale není ho kam zapojit. Co se týká těch Airbagů, opravdu se vyplatí docvakat nebo ještě lép rozpojit a znovu zacvaknout konektory ideálně je prosříknout např KONTOXEM. Oxidace je svinstvo.

Odesláno

Díky za rady.. vyřešeno a asi i opraveno.. Ten kablík opravdu nikam nevede.. Vyndal jsem z lišty všechny konektory, prostříknul (vypadaly naprosto čistě) a zasunul zpět a hláška zmizela..

Takže díky za radu.. dvě hodiny jsem zbytečně zjišťoval, kam ten káblík zapojit a díky vašim radám za 5 minut opraveno..

macman

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...