macman Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Zdravím.. mám následující problém.. Airbagy hlásí chybu, na diagnostice se objevilo že je chyba v sedadle řidiče.. Našel jsem i příspěvky tady na foru, že byl vykopnutý kablík a podobně... Tak jsem si dneska lehl pod sedadlo a našel jsem tam opravdu jeden nezapojený kablík, který vede z konektorové lišty a končí uprostřed sedadla.. Je tam 3-pinový konektor. Ať dělám co dělám - nemohu najít jediné místo kam by mohl být zapojen.. Nikam nedosáhne a nikde není protikus.. Je možné, že by byl pod sedadlem kablík, který nejde nikam zapojit?? Nebo jakou má barvu kontektor kablíku pro airbagy.. Mám el.sedadla s pamětí a kabeláže je tam jak ....... Díky macman [upravil dne 4/11/10 14:52 macman] Citovat
Birkov Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Mě pomohlo akorát všechny konektory docvaknout... takže je při vyplém motoru překontroluj a uvidíš.. Citovat
votrelec.x Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Podobne, tiez som pri vypnutom motore vsetko podocvakal... bolo to OK, ten kablik, no neviem co to moze byt... ale tiez som par takych v aute nasiel Citovat
FrantaCV Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Nezapojené (nikam nevedoucí) kabely nejsou žádná výjimka. Kabelové svazky jsou univerzály pro min. i max. výbavu takže např pokud nemáš vyhřívané sedačky tak tam sice konektor je, ale není ho kam zapojit. Co se týká těch Airbagů, opravdu se vyplatí docvakat nebo ještě lép rozpojit a znovu zacvaknout konektory ideálně je prosříknout např KONTOXEM. Oxidace je svinstvo. Citovat
macman Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Díky za rady.. vyřešeno a asi i opraveno.. Ten kablík opravdu nikam nevede.. Vyndal jsem z lišty všechny konektory, prostříknul (vypadaly naprosto čistě) a zasunul zpět a hláška zmizela.. Takže díky za radu.. dvě hodiny jsem zbytečně zjišťoval, kam ten káblík zapojit a díky vašim radám za 5 minut opraveno.. macman Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.