Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ted si kámoš koupil LED Samsung a při digitálním příjmu od stejného poskytovatele mám já na 4 roky staré plazmě o poznání lepší obraz..........dokud se mi ta stará nevysere tak ty nové krámy mi nesmí do baráku......

Odesláno
Čo za šunty to kupujete :D

Tak to co je na trhu.Jako toto je funkce,kterou jsem nikdy neplánoval používat,jen jsem zkusil jak to funguje a po zjištění,že blbě jsem to vypnul.Ale jinak Panasonic šlape dobře :D

Odesláno

lape:

myslím že 80W je docela dost slušný a nemělo by se snad jednat o žádný ECO režim ale správné nastavení - zkalibrování obrazu.

[upravil dne 2/12/10 18:17 doktor]

Odesláno
prosím o radu jak vypočítat spotřebu plazmy.

Udělujme to jako příklad :

Tv ma spotřebu v zaplem stavu 245W a jede denně o 6-22 hod mezi 22-6 je v pohotovostnim režimu kdy žere 15W

jakou tedy může mít spotřebu za 365 dní ?

P.S. ano přišlo vyučtování od ČEZu.:blicismajlik

No já mám plasmu od Sama lonský model,koupenou loni před vanocemi,uhlopříčka 127cm,parametry obrazu jsem si nastavil tak aby mi to vyhovovalo jak ve dne/mám přes celou stěnu v delce 5m okna a dveře na terasu/ tak i večer,když jsem ji pusti poprvé na měřák tak jsem se zhrozil

po nastavení ted jede v průměru 185w,několikanasobně opakované měření v cyklu 6hodin.

Na noc vše vypínám dalkovově ovládanou přepětovou zásuvku Belkin do které je ještě připojen sat,dvd,A/V rec Onkyo,antení zes.,jelikož v satu běží stale i ve stand-by větráček,tak celkový režim všech přístrojů stand-by je 28w a když je to vyplé denně 12 a více hodin,tak jen toto je taky slušná částka za rok. A vedle v místnosti vypínam vše kolem PC,wifi,router,tiskárna a to je dalších 30w.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...