Přema Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 Ted si kámoš koupil LED Samsung a při digitálním příjmu od stejného poskytovatele mám já na 4 roky staré plazmě o poznání lepší obraz..........dokud se mi ta stará nevysere tak ty nové krámy mi nesmí do baráku...... Citovat
lape Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 Čo za šunty to kupujete Tak to co je na trhu.Jako toto je funkce,kterou jsem nikdy neplánoval používat,jen jsem zkusil jak to funguje a po zjištění,že blbě jsem to vypnul.Ale jinak Panasonic šlape dobře Citovat
AnotherOne Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 Přema: Zase nie je LED Samsung ako LED Samsung. Akú to kúpil radu? Mal som možnosť porovnať radu 4000 s 8000 a rozdiel tam je. [upravil dne 2.12.2010 18:01 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 Nevím co to měl , ale už mě přešla chut na novou telku......a LCD ???? Nikdy....zlatá plazma... Citovat
doktor Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 lape: myslím že 80W je docela dost slušný a nemělo by se snad jednat o žádný ECO režim ale správné nastavení - zkalibrování obrazu. [upravil dne 2/12/10 18:17 doktor] Citovat
Milan+ Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 prosím o radu jak vypočítat spotřebu plazmy. Udělujme to jako příklad : Tv ma spotřebu v zaplem stavu 245W a jede denně o 6-22 hod mezi 22-6 je v pohotovostnim režimu kdy žere 15W jakou tedy může mít spotřebu za 365 dní ? P.S. ano přišlo vyučtování od ČEZu. No já mám plasmu od Sama lonský model,koupenou loni před vanocemi,uhlopříčka 127cm,parametry obrazu jsem si nastavil tak aby mi to vyhovovalo jak ve dne/mám přes celou stěnu v delce 5m okna a dveře na terasu/ tak i večer,když jsem ji pusti poprvé na měřák tak jsem se zhrozil po nastavení ted jede v průměru 185w,několikanasobně opakované měření v cyklu 6hodin. Na noc vše vypínám dalkovově ovládanou přepětovou zásuvku Belkin do které je ještě připojen sat,dvd,A/V rec Onkyo,antení zes.,jelikož v satu běží stale i ve stand-by větráček,tak celkový režim všech přístrojů stand-by je 28w a když je to vyplé denně 12 a více hodin,tak jen toto je taky slušná částka za rok. A vedle v místnosti vypínam vše kolem PC,wifi,router,tiskárna a to je dalších 30w. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.