frosbe Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 zdravím všechny, dneska ráno sednu do auta jedu, stisknu vyhřívání zadního okna a nic, tlačítko nesvítí a okno zamražené. Tak sem si myslel, že to bude pojistka, ale ty jsou všechny ok. Má někdo nějaký nápad co by to mohlo být??? dík Citovat
AnotherOne Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Ak máš otváracie piate dvere (nepíšeš aké máš auto) mohol by byť prerušený kábel v prechodke medzi dvermi a karosériou. Citovat
pastorek Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 - poistka (málo kedy) - vypínač (málo kedy) - relé (občas) - kontakty na okne (často) - káble k oknu (najčastejšie) [upravil dne 30/10/10 10:36 pastorek] Citovat
frosbe Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 jedná se o sedana... a ty kable najdu kde chlapi?? Citovat
pastorek Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Sedan nemá prechodku tak ti odpadol jeden možný problém. Keď pozrieš na okno tak na bokoch uvidíš kontakty. Káble k nim idú väčšinou po ľavej strane auta. Pozri najprv relé a vypínač. Pri zapnutom kľúčiku skús zapnúť vyhrievanie a mal by si počuť cvaknutie relé. Ak nepočuješ tak skontroluj vypínač a ak počuješ tak relátko. Občas máva opálené kontakty. Bolo by vhodné uviesť typ auta aby bolo jasné o čo sa jedná. Citovat
frosbe Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 1.8 16V 81kW, r.v. 97 peugeot 406 Citovat
pastorek Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Pozeral si poistky i pri baterke? Tam je napájanie relé vyhrievania. Citovat
frosbe Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 tak koukal jsem na ty pojistky a ty jsou ok.... a kde je to relátko?? Citovat
frosbe Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 Peugeot 406, 1.8 16V, r.v. 97 sedan... je tam časové relé, protože se mi to před tím samo vypínalo... zkontroloval jsem ty kabely vzadu, tlačítko je ok, pojistky jsou ok, jediné co nevím, kde hledat to relé... Citovat
frosbe Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 tak relé spíná, jde slyšet, kabely k oknu jsou taky ok... tak netuším, kde je chyba kua... Citovat
pastorek Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Skontroluj či na kábli k oknu je napätie a či kontakty priamo na okne nemáš ulomené. Citovat
frosbe Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 chlapi stále to nefunguje, napětí je všude, ale zdá se mi, že když zmáčknu tlačítko tak uslyším nějaké cvaknutí od pojistkové skříně.... ((( Citovat
Almanil Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Může mi někdo poradit ohledně toho časovacího relé. Vyhřívání přestalo fungovat a zjistil jsem, že to relé je vypálené. Bohužel nejsem nějak dvakrát moudrý z toho značení a v serviceboxu to taky nemůžu najít. Ví někdo, kde bych to relé koupil případně, nějaké jiné označení ? Citovat
Maverick Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Přidávám se se stejnym problémem. Na coupátku mi nefunguje výhřev, ale s tim rozdílem, že mi ani necvakne relátko - neslyšim ho a nevim, kde ho případně hledat. Pojistky OK, tlačítko OK, kontakty na okně OK. Porovnával jsem to s bráchovou coupátkem a tam relátko sice slyšim, ale stejně nevim, kde ho hledat. V prostoru pod pojistkovnicí pod volantem není. Může prosím někdo poradit, kde ho hledat? Je to konkrétně P-406 Coupá rv.98 (starý model). Citovat
Almanil Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Nevím, jak u kupé, ale to u sedanu je to spíš za pojistkami, než pod. Tedy nad pedály, ve stejné výšce jako pojistky. Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Tohle mi ukazuje servicebox, melo by to byt za pojistkama jak pise Almanil a rele by melo byt zlute (ja mam na 306ce rele spis oranzove), vymenil jsem ho za jine z vrakace a vyhrev mi zase funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.