sipka Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 O víkendu jsem se byl podívat za kamarádkou ve Francii, tak jsem si říkal jestli to ta moje kára ještě vydrží. Najela 2200 km za víkend a bez poruchy. A musím říct, že jsem 405 ku moc nešetřil. Jel jsem prakticky pořád plnej a se spotřebou jsem se vešel něco kolem 8-9 litrů, když to tak počítám. Prostě Peugeot je nejlepší auto. Citovat
Operator Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 A proč jsi nás nevzal s sebou na výlet? Citovat
Driver Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 Jo jo rádi by jsme se podívali za kamarádkou a ještě k tomu do Francie Citovat
sipka Odesláno 6. prosinec 2004 Autor Odesláno 6. prosinec 2004 To víš musel jsem vzít ještě 2 její kamarádky a zbytek auta zabíraly krámy co jsem jí tam vezl. To by člověk neřekl co všechno holky potřebujou. Citovat
Marlin Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 Napsán autorem sipka To víš musel jsem vzít ještě 2 její kamarádky a zbytek auta zabíraly krámy co jsem jí tam vezl. To by člověk neřekl co všechno holky potřebujou. cece, kdyz jsem vezl segru domu po orcnim studiu ve Francem tak byl plny kufr a jeste ke sklopene sedacky (jel jsem lagunou combi) A co potrebuje jedna holka :D Citovat
Tazman Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 Napsán autorem sipka O víkendu jsem se byl podívat za kamarádkou ve Francii, tak jsem si říkal jestli to ta moje kára ještě vydrží. Najela 2200 km za víkend a bez poruchy. A musím říct, že jsem 405 ku moc nešetřil. Jel jsem prakticky pořád plnej a se spotřebou jsem se vešel něco kolem 8-9 litrů, když to tak počítám. Prostě Peugeot je nejlepší auto. Z čeho vychazíš že Peugeot jsou nejlepší auta. Zkušenost z jedné cedty do francie a zpět nebo máš takovýchto cest s jinímy značkami vozidel zkušenosti ? Citovat
lamancha Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 Kdyz tak mluvis o spotrebe, a jakou ma mit 405 podle papiru ? Asi tak o litr az dva min, ze Citovat
Petr605 Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 Napsán autorem Marlin cece, kdyz jsem vezl segru domu po orcnim studiu ve Francem tak byl plny kufr a jeste ke sklopene sedacky (jel jsem lagunou combi) A co potrebuje jedna holka :D Čéče, to se fakt nedá číst... Citovat
rimmer Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 jedna holka potrebuje jednoho poradneho chlapa...ostatni je zbytecne Citovat
Hadra Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 já jel v létě do HR a ve 3.Já , moje a kámoška. No a do mýho auta se vlezly věci moje a přítelkyně, piva, něco jídla a batůžek každé. Takže to není v každé ženské.Ovšem kdyby nejel kámoš s Oktávkou, tak jsem v prdeli. Citovat
zoby Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 Napsán autorem Hadra já jel v létě do HR a ve 3.Já , moje a kámoška. No a do mýho auta se vlezly věci moje a přítelkyně, piva, něco jídla a batůžek každé. Takže to není v každé ženské.Ovšem kdyby nejel kámoš s Oktávkou, tak jsem v prdeli. kámoš měl plnou oktávku věcí té kámošky že? Citovat
sipka Odesláno 7. prosinec 2004 Autor Odesláno 7. prosinec 2004 Napsán autorem Tazman Napsán autorem sipka O víkendu jsem se byl podívat za kamarádkou ve Francii, tak jsem si říkal jestli to ta moje kára ještě vydrží. Najela 2200 km za víkend a bez poruchy. A musím říct, že jsem 405 ku moc nešetřil. Jel jsem prakticky pořád plnej a se spotřebou jsem se vešel něco kolem 8-9 litrů, když to tak počítám. Prostě Peugeot je nejlepší auto. Z čeho vychazíš že Peugeot jsou nejlepší auta. Zkušenost z jedné cedty do francie a zpět nebo máš takovýchto cest s jinímy značkami vozidel zkušenosti ? Jezdím na delší cesty dost často, většinou s Oplem Astra (1,6), Oktávkou (1,8) a Peu 406 (1,8). Jsou to auta v průměru o 7 let novější a není v nich takové pohodlí a spotřeba je taky podstatně větší. A to má 405 najeto o sto tis. víc. Citovat
sipka Odesláno 7. prosinec 2004 Autor Odesláno 7. prosinec 2004 Napsán autorem lamancha Kdyz tak mluvis o spotrebe, a jakou ma mit 405 podle papiru ? Asi tak o litr az dva min, ze V papírech nikde nemám napsáno kolik to má spotřebu, když to jedu celý s plynem na podlaze a rychlostí někde mezi 180-210 km/h. Podlě mě jezdí málo aut za 8 litrů při takovéhle rychlosti. Citovat
Hadra Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 Tak to asi jezdíš na vzduch ovoněnnej benzínem:o Citovat
Marlin Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Marlin cece, kdyz jsem vezl segru domu po orcnim studiu ve Francem tak byl plny kufr a jeste ke sklopene sedacky (jel jsem lagunou combi) A co potrebuje jedna holka :D Čéče, to se fakt nedá číst... ja se polepsim, slibuji kouzelny dedecku ono se na ty maly klavesnici pise blbe a ja si na ni jeste nezvyknul Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.