Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli nevíte někdo jak štelovat spojku. Myslím si že prokluzuje, protože jedu na 4ku nebo na 5tku a najednou tam vyletí z 2000 ot. na 2500 ot. prostě spojka proklouzne. A dnes couvu do gáráže a smrad.... spojka. Tak bych se chtěl zeptat jak jí štelovat? Žadný lanko nikde není, je hydraulická. Díky.

Odesláno
hydro spojka sa stelovat neda, jedine odvzdusnit...potom uz len vymena

myslim ze ani odvzdusneni neni reseni pac to je problem jen s vystavenim spojky a ne s tim ze klouze

Odesláno

No tak spojka je docela drahá ne? Teď ještě řeším problém s turbem tak z toho nadčenej nejsem :-( Nový turbo 24000 Kč starší můžu mít za 4000Kč... ale mě se vysralo při 120000km a prej u těch 2,0 hdi 100 kw se to sere.. a já mám strach aby to z vrakáču nebylo to samý.

Odesláno

vrakoviste sazka do loterie s tim kolik toho vydrzi stersi turbo ti asi nikdo neporadi ale urcite je alternativou repas toho turba urcite ti nekdo nadhodi link s nejakou osvedcenou firmou co to dela hodne stesti kdyztak hod info jak to dopadne s tou spojkou a na kolik to cca vyjde mam 140000km tak myslim ze me to ceka tez

napis si do hledani repas turba tam neco je i o cene ;)

[upravil dne 28/10/10 17:41 dyno]

Odesláno
Při výměně spojky se mění i setrvák, třecí plocha na setrváku bývá v 90% špatná.

Tady se clovek dozvi veci:myslim

jj, vyměnil bych hned celý motor...,nebo i auto :D

• O 9 let později...
Odesláno (upraveno)

Čus lidi, ať nezakládám nové téma, nedokázal by mi někdo podle VIN zjistit číslo dílu spojky? Budu měnit komplet sadu i se setrvákem. VF33HRHRH84934976 plus typ oleje do převodovky. díky

Upraveno uživatelem balon

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...