CelticGirl Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Mám problém se špatným signálem. Často za jízdy, když chci automaticky přeladit radiovou stanici, tak mi běhaj čisílka a nikde se to nezastaví - zkrátka to nic nenaladí. Když auto stojí, tak ano. To by mi ani tak nevadilo, dá se to navolit ručně, ovšem za jízdy rádio nehraje čistě, je místy slyšet nepříjemný šum jako když je blbý signál.. blbý je, že to je i na místech, kde to všem normálně hraje dobře.. Když mi rádio montovali, tak mi řekli, že to nejdřív nenaladilo nic, tak se v tom pohrabali a zjistili nějaký problém s kabelem, který prý vyřešili. Jelikož to logicky zkoušeli jen na místě, nepřišli na to, že za jízdy to je šílený. Otázkou je, jestli to není anténou? Slyšela jsem, že existují antény se zesilovačem, ale protože tomu vůbec nerozumím, tak vůbec nevím, kde hledat a jestli to můžu dát i na mojí 307, aniž by se tam muselo něco předělávat (a já vyhazovala další peníze za servis), neví někdo? Už mě nebaví si pouštět jen CD, aby mě neprudilo šumění.. Citovat
Šalda Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Rádio musíš určitě naladit bez problému na klasickou anténu, napřed bych asi zkusil napojit do rádia jinou anténu, stačí i obyč. drát, a pokud to bude hrát tak potom asi vyměnit nejlépe celou anténu, jak drát tak i prut na střeše, cena tak vysoká není. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 zkus novou origo anténu, stojí nějak pětikilo komplet i s prutem:myslim Citovat
CelticGirl Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 Šaldo, díky. Vytáhnout z tý \"díry\" se to dá lehce, nebo můžu něco poškodit? Se ptám asi blbě, ale jsem ženská, tak to snad pochopíte :-) ozzy56: Pokud to na \"drát\" půjde líp, tak mi asi nic jiného nezbyde.. je i se zesilovačem, nevíš? :-) Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Ak máš origo rádio, stačí zasutúť nejaké tvrdé oválne predmety do 4 dier na boku rádia a jemne ho vytiahnuť. Citovat
Šalda Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Origo anténa zesilovač určitě nemá, ale nebudeš ho potřebovat;) Bráchovi zateklo do Partnera přes anténu a drát mu zoxidoval, vytáhl jsem mu rádio a na výstup na anténu jsem dal jen klíč ( do zámku ) a rádio hrálo, tak jsme vyměnily celou anténu a už to hraje jak má Jinak máš tam origo rádio?? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 jestli má zesilovač nevím, ale origo tam hrát musí , taky by mě asi fiklo, kdybych si nemoh pustit rádio Citovat
CelticGirl Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 děkuju origo rádio nemám.. staršího Pioneera.. ozzy: to mi povídej , už z toho fakt nemůžu... ( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.