Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když sundáš ten display, pujde tam dát z5? Že bych to taky opravil. Na displejích bývá nalepený spoj z proužků vodivý gumy a to když odlepíš, tak už to nikdy nebude fungovat.

Né teda u 406 ani u jinech aut, to jsem nezkoušel, ale třeba u kalkulačky, když nesvítily některý segmenty displeye, jsem to zkusil rozebrat a složit a nepovedlo se.

[upravil dne 27/10/10 18:28 Benžík]

Odesláno

Ale bude uz jsem to taky sundal,jen pak to musis spravne nastavit aby to spravne ukazovalo,ale neni to prblem ja to nastavil pri zapnutych budikach...ale proste nic timu nepomohlo..to by me zajimalo co honza406 udelal ze mu to ukazuje...udelal sjem snad vsechno..

Odesláno

Mě při změně podsvícení praskl. Tak jsem od Ferryho koupil jen tu kapličku s displejem z budíků z anglána a stačilo přehodit jen to sklíčko.

Odesláno
a cim to mam vycistit a co presne mam vycistit??
Lihem otřít plošku na displeji kde ma ta guma kontakt, a taky tu gumu a kontakty na desce plošneho spoje, ovšem nevim jestli je ta guma i v tomhle displeji
Odesláno

Pokud vyčištění nepomuže tak někdy pomuže vypodložit tak aby byl lepší přítlak ty gumy, plast se časem vyhřeje a pak to nemá dobrý kontakt, ale taky je možný že je vadný segment toho displeje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...