Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Frantíci zapomněli použít na všechny vnější těsnění dveří gumu. To co mám já na svém autě by se snad styděli použít i na Béčkové čínské šroty :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak se chlapi musím pochlubit, konečně jsem se dostal k instalaci toho dvd přehrávače do středového tunelu, koupil jsem tento: http://www.soundshop.cz/928-slim-12-din-dvd-prehravac-s-sdusb-vstupem.html (ne přímo z této stránky, ale tento přehrávač) a v Peugeotu mi to namontovali. Mám dráry audia i videa natažené do zadního panelu do cinch vstupů a další audio kabel do schránky do aux vstupu, abychom si mohli vybrat, zda poslouchat audio v celém autě, nebo jen do BT sluchátek.

Odesláno

Hmm, no to mohl se mnou probrat. No je tam ten malý, je to OK, hraje dobře a přehrává všechno, co jsme tam prozatím dali, tak to snad nebyla špatná volba.

Odesláno

Vyfotím v pátek, jsem teď pracovně v PHA, ten 1/2 DIN je vsazený do toho původního kastlíku, takže díra tam není, sice jsem přišel o půlku kastlíku, takže teď už dám do kastlíku jen dvoje papírové kapesníčky, ale dá se to.

Odesláno

Tak přidávám fotku toho dvd přehrávače.

Aha, tak nepřidám. Asi jsem debil, vysvětlete mi prosím někdo, jak tady mám přidat obrázek. Když kliknu na ikonu "Obrázek", tak to chce po mě URL a já to chci přidat z disku. Díky.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Můžu se zeptat, jak připojujete zabudované přehrávače do obrazovek vzadu? Prostě přes cinch konektory, které protáhnete šachtou, nebo jste je někam napájeli do modulu. Díky za info a případné foto...

Odesláno

Já mám zabudovaný přehrávač přímo peugeot servisem, chtěl jsem po nich, ať mi to schovají do středového panelu, takže dráty mám v něm a vylezou mi před zadními sedadly u koberečku hned pod ovládáním obrazovek a tam mám tři kolíky bodnuté do AV2 vstupu. Nic jsem nechtěl pájet, ať se s tím dá operativně cokoliv udělat (vyměnit přehrávač). Fotku nemám, ale pokud budeš moc chtít, tak to fotnu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...