taťulda Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Třeba existujou nějaké silnější žárovky, třeba LED. Viděl jsem je prodávat, možná už to někdo vyzkoušel...? Citovat
martinecondrej Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 akorát že tam bohužel není obyčejná žárovka, ale ta spešl s tou plastovou základnou jako mají denní žárovky. Alespoň to tak vypadá Citovat
Vatsug Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Ale vždyť jsou blinkry i ve zpětných zrcátkách. Vždyť to musí být vidět. Nikdy jsem nejel proti 5008 která blikala, tak si nejsem jisty, jak to vypadá, ale nezdá se mi, že by to bylo tak neviditelné. Vždyť ty blinkry jsou navíc tak protáhlé. Citovat
martinecondrej Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 jo ale blinkry v zrcátkách nejsou vidět zepředu, blbě zboku a zezadu dobře Citovat
elton Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Na mě taky někdy ukážou, že neblikám. Jel jsme několikrát proti 5008 a sledoval. Normálně jsem viděl blikání. Myslím si, že je to o tom, že jiní řidiči neví kam kouknout na světlech. Ale je divné, že poukazují jenom tady v čechách, jinde se mi to nestává Citovat
taťulda Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Jestli to není tím, že u nás jsme s tím blikáním až moc poctiví... V Německu nebo Rakousku se pravý blinkr při odbočování \"zásadně\" nepoužívá a u levého je to taky jen velmi sporadické - vlastní zkušenost:grr Citovat
Vatsug Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Tak že by v Německu nebo Rakousku neblikali pravým blinkrem o tom dost pochybuji. Ty zkušenosti nemám a jezdím nebo projíždím tam 2-3x ročně na týden. Při odbočování ven z kruháče, tak to jó. To můžu potvrdit, ale jinak blikají. Citovat
cogina Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Mně se to tedy stává každou chvíli, minule na mě nějaký chlap zase ukazoval, tak jsem na něj začala ukazovat taky - v půlce listopadu jdu na garanční prohlídku, tak se zeptám, jestli by se tam nedaly dát nějaké jiné žárovky. Ale je to asi fakt o lidech, přece naše krásné autíčko nemůže mít žádnou chybu, že jo . Citovat
taylor Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Chybu mít může, ale takovou, která se dá odpustit Jinak já mám xenony a s blinkrama problémy zatím neregistruju. Citovat
Vatsug Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Na mě teda zatím nikdo nemával (nepočítám stopaře), ale také mám xenony. Tam jsou ty světla trochu jinak uspořádáne a možná je to líp vidět. Citovat
taťulda Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Kam dáváte v autě bordel? Jako papírky od žvýkaček, papírové kapesníčky, atp.... Frantíkům se do tak velkého auta nevešel odpadkový koš V životě jsem jezdil s desítkou různých aut, ale v žádném nějaký koš (či někdy spíš košíček) nechyběl. Ale tady snad není fakt nic! Citovat
Leftfield Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Kam dáváte v autě bordel? Jako papírky od žvýkaček, papírové kapesníčky, atp.... Frantíkům se do tak velkého auta nevešel odpadkový koš V životě jsem jezdil s desítkou různých aut, ale v žádném nějaký koš (či někdy spíš košíček) nechyběl. Ale tady snad není fakt nic! Mne toho už tiež prešlo cez ruky viac, no ani v jednom kôš nebol?! Ani v Lexuse ani v Phaetone, takže neviem... Citovat
elton Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 elton tak to je hnus Sranda, néééé...:aut:aut:D:D Citovat
taylor Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 elton tak to je hnus Sranda, néééé...:aut:aut:D:D já vím , ale ta představa je fakt hnus Citovat
rick Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Kam dáváte v autě bordel? Jako papírky od žvýkaček, papírové kapesníčky, atp.... Frantíkům se do tak velkého auta nevešel odpadkový koš V životě jsem jezdil s desítkou různých aut, ale v žádném nějaký koš (či někdy spíš košíček) nechyběl. Ale tady snad není fakt nic! Mezi sedačkama nemáš ten plastovej kelímek s víčkem? Citovat
taťulda Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 No, tak ten tam nemám, ale dnes jsem objevil šuplík pod sedadlem řidiče. Takže to bude asi pro mě dostatečné Citovat
taťulda Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 elton tak to je hnus Sranda, néééé...:aut:aut:D:D já vím , ale ta představa je fakt hnus no comment Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.