Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ale vždyť jsou blinkry i ve zpětných zrcátkách. Vždyť to musí být vidět. Nikdy jsem nejel proti 5008 která blikala, tak si nejsem jisty, jak to vypadá, ale nezdá se mi, že by to bylo tak neviditelné. Vždyť ty blinkry jsou navíc tak protáhlé.:myslim

Odesláno

Na mě taky někdy ukážou, že neblikám. Jel jsme několikrát proti 5008 a sledoval. Normálně jsem viděl blikání. Myslím si, že je to o tom, že jiní řidiči neví kam kouknout na světlech. Ale je divné, že poukazují jenom tady v čechách, jinde se mi to nestává:myslim

Odesláno

Jestli to není tím, že u nás jsme s tím blikáním až moc poctiví...

V Německu nebo Rakousku se pravý blinkr při odbočování \"zásadně\" nepoužívá a u levého je to taky jen velmi sporadické - vlastní zkušenost:grr

Odesláno

Tak že by v Německu nebo Rakousku neblikali pravým blinkrem o tom dost pochybuji.:myslim Ty zkušenosti nemám a jezdím nebo projíždím tam 2-3x ročně na týden. Při odbočování ven z kruháče, tak to jó. To můžu potvrdit, ale jinak blikají.

Odesláno

Mně se to tedy stává každou chvíli, minule na mě nějaký chlap zase ukazoval, tak jsem na něj začala ukazovat taky - v půlce listopadu jdu na garanční prohlídku, tak se zeptám, jestli by se tam nedaly dát nějaké jiné žárovky. Ale je to asi fakt o lidech, přece naše krásné autíčko nemůže mít žádnou chybu, že jo :papa.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kam dáváte v autě bordel? Jako papírky od žvýkaček, papírové kapesníčky, atp.... Frantíkům se do tak velkého auta nevešel odpadkový koš :grr

V životě jsem jezdil s desítkou různých aut, ale v žádném nějaký koš (či někdy spíš košíček) nechyběl. Ale tady snad není fakt nic!

Odesláno
Kam dáváte v autě bordel? Jako papírky od žvýkaček, papírové kapesníčky, atp.... Frantíkům se do tak velkého auta nevešel odpadkový koš :grr

V životě jsem jezdil s desítkou různých aut, ale v žádném nějaký koš (či někdy spíš košíček) nechyběl. Ale tady snad není fakt nic!

Mne toho už tiež prešlo cez ruky viac, no ani v jednom kôš nebol?!:o

Ani v Lexuse ani v Phaetone, takže neviem...:nevim

Odesláno

Mezi sedačkama nemáš ten plastovej kelímek s víčkem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...