Czech.Markus Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 čau mám peugeota 406 2.0 Hdi rok.2002 a blbne mi startování jednou to točí úplně krásně a chytne hned na otočení a někdy to sotva točí až se třese celý auto jak kdyby byla vybitá baterka. Baterku jsem koupil novou a dělá to pořád. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 zkontroluj oba kabely od baterky, hlavně zemnící kabel aby byl dobře-vodivě-připevněn na motor (převodovku) potom kontrola starteru na stolici a případná generálka starteru Citovat
Czech.Markus Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 kabely jsou ok, si myslim jedině ten starter protože fakt jednou to točí krásně ,vypnu motor a chci nastartovat a jak kdyby ta baterka byla vybitá a jsem rád že to vůbec chytne a pak druhej den třeba zase to točí normálně. A takhle je to pořád dokola jednou je to dobrý a pak to zase blbne Novej starter se mi kupovat nechce hlavně bude asi dost drahej Citovat
colusso Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 ahoj. mne robilo presne to iste. rano ked som sadol do auta a nastartoval tak niekedy to chytilo pekne a niekedy som myslel ze do roboty pojdem autobusom. jedneho krasneho rana mi to v pohode nastartovalo a vecer ma uz dotiahli domov na lane. odisiel mi starter. odkedy som vymenil starter, tak s tym nemam ziadny problem Citovat
stanko.z Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 ja som mal kedysi presne takyto isty problem na mojej starej 405-ke, pomohla len vymena startera, takze doporucujem len vymenu. Citovat
Czech.Markus Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 no uvidim co to udělá časem a po zimě ho koupim jestli teda vydrží do jara protože někdy si fakt myslim že už to nechytí a kolik tak ten starter odhadem stojí? Citovat
lacoceco Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 no uvidim co to udělá časem a po zimě ho koupim jestli teda vydrží do jara protože někdy si fakt myslim že už to nechytí a kolik tak ten starter odhadem stojí? u HDIčiek, mal by mať štartér určité obrátky, pokiaľ to nemá , sú problémy s naštartovaním, .... potvrdzujem, mal som to isté , mám auto vyše mesiaca , točilo mi ako keby bolo lenivé , až mi teraz odišiel štartér, nejaký dobrák predo mnou tam dal 1,4 kW štartér, poradili mi 1,7 kW , založil som, na druhý deň ráno -6°C , kontrolka žhavenia blikla asi na pol sekundy a štartér? nádhera , do pol sekundy motor vrčal ... Štartér musí mať potrebné otáčky !!!!!!!!!! Citovat
Czech.Markus Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 čau, tak jsem tu zas a problém je pořád stejnej špatně startuje. Auto jsem dal do opravny a prej startér mám jako novej, prej mi tam něco žere proud proto taky když to stojí dýl tak to skoro nechytne. Nesetkal jste se někdo stim? Já totiž vůbec nevim co by mohlo vybíjet baterku Auto nechám stát tejden a baterka je mrtvá. Když to startuju tak je to jak kdyby to umíralo. (Baterka je nová) Citovat
stewie Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Uplně stejnej problem ted mam na C5 2.2 HDi.. auto kdyz stoji vic jak dva dny tak se baterka vybije... a to je taky nova ... pokud na neco pridem dam vedet ... Citovat
Czech.Markus Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 Čau tak už je to tu zase přišla zima a už to opět nestartuje, vždycky ten první start je hroznej pak to točí úplně normálně a chytne to hned. Nesetkal se stím někdo, nebo nevíte aspon přibližně co by to mohlo být že pod 5 stupnů to točí míň a míň. Dal jsem sem video jak mi to dneska pěkně chytá Citovat
Czech.Markus Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 diky moc všem, už to neřešte začínám se v tom množství odpovědí ztrácet Citovat
BV406 Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 no, starter jak starter ... ale nezminil jsi se, ze ti zustava svitit kontrolka motoru, takze bude asi neco spatne ... na diag jsi byl ? Citovat
krtek 2 Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 budu vybehane pravdepodobne klzne loziska puzdra startera ,krizuje kotvu , sprava sa to tak ze to toci ako by bola slaba baterka pricom je nabita Citovat
Czech.Markus Odesláno 23. listopad 2011 Autor Odesláno 23. listopad 2011 krtek 2: díky, já zkusím někde sehnad použitej starter a prohodim je a uvidim jestli je to starterem nebo ne. Ale stějne je to divný že pod 5 °C to začně totič míň a míň ale přesně pod 5 °C když je nad 5 tak to chytá krásně, tak jestli je tam náký čidlo špatný, že přesně podle stupňů to točí ten startér já už fakt nevim, už aby bylo léto BV406: stím ta kontrolka motoru vůbec nesouvisí. Já tam mám totiž dodělaný náký dva zelený kabely, to asi předchozí majtel dodělával doma, a já jsem chtěl zjistit k čemu jsou tak jsem je odpojil a když jsem auto nastartoval tak hned chcíplo a takhle pořád dokola, takže je to k imobylizéru něco, ale jak řikám je to tam prostě prasácky udělaný. No a od tý doby mi tam svítí ta kontrolka, takže potřebuju na diag. aby mi tam vymazali pamět v řj. Citovat
killroy Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 nejak podobne to startovalo i me , cim vetsi zima tim hur to tocilo az jednoho krasneho dne to uz ani neprotocilo, jednoznacne starter , ja jsem mel to stesti ze mi to nenaskocilo doma pred barakem ale hned starter ven a na repas k typkovi co dela jenom startery, od te doby startuju na jedno protoceni, ta kontrolka taky neni uplne v pohode, na tvem miste bych to dal na diag. proc sviti, navic startujes podle videa trosku driv nez by bylo optimalni dokud ti sviti STOP tak nestartuj, alespon ja to tak delam ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.