Qcko Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 zhavic je bohemizmus, nie? spisovne je zeravic od slova zeravy, zhavy je po cesky:roll A kupim teda tie boshe Citovat
21Grams Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 tak je, samozrejme ze je, ale znie to najnormalnejsie:D Citovat
deddo306Break Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 tie bosh v pohode,tiež som nikdy nepočul žeravič,dokonca ani pán google:D Citovat
21Grams Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 tie bosh v pohode,tiež som nikdy nepočul žeravič,dokonca ani pán google:D este normalnu sviecku nazvat iskrič a bude to dokonale:D ale k veci...ja som tiez kupil bosch na moje klepatko, cele leto mi jeden zhavic nesiel a poskakovalo to na 3 valce, ale vymenil som len ten jeden, ostatne zostali, ked su dobre tak naco...zhavic ma len dva stavy - zhavi-nezhavi, nemyslim ze moze byt nejaky velky ubytok vykonu pretoze sa opotrebuje alebo co. Citovat
EXI.60 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 tie bosh v pohode,tiež som nikdy nepočul žeravič,dokonca ani pán google:D este normalnu sviecku nazvat iskrič a bude to dokonale:D ale k veci...ja som tiez kupil bosch na moje klepatko, cele leto mi jeden zhavic nesiel a poskakovalo to na 3 valce, ale vymenil som len ten jeden, ostatne zostali, ked su dobre tak naco...zhavic ma len dva stavy - zhavi-nezhavi, nemyslim ze moze byt nejaky velky ubytok vykonu pretoze sa opotrebuje alebo co. Muže žhavit jen půlka,nebo málo.Uvidíš to když připojíš horší žhavicí svíčku ke zdroji-baterce.Kdysi jsem měl diesla:papa Citovat
Qcko Odesláno 28. říjen 2010 Autor Odesláno 28. říjen 2010 AnotherOne: díky, aspon niekto A ja si kúpim rovno všetky 4, načo hladat co je zle, ked to mozem mat komplet... dnes rano som skusil nazeravit 4x (proste som 4x zapol a vypol zapalovanie) a auto brnklo na prvykrat Co je toto? Zda sa mi nejaka kratka, hmm:myslim http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=BO%200250201039&Sender=Searching&CatalogPath=BO%200250201039 A tato? http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=BO%200250202032&Sender=Catalog&CatalogPath=BO%200250202032 Obe sa rovnako volaju, jedna je omnoho lacnejsia a kratsia, neviem aky je rozdiel, hmm [upravil dne 28/10/10 15:04 Qcko] [upravil dne 28/10/10 15:06 Qcko] Citovat
21Grams Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 skus si podla kodu vyhladat niekde priamo na stranke boschu...mozno maju len popletene obrazky...v podstate najlepsie by bolo mrknut kod na tvojich starych, alebo podla VIN EXI.60 - hej, na tu moznost som zabudol, ale mne ich naposledy menili pred rokom a pol (najlacnejsie, febi ako som zistil) a ta jedna sla len pol roka, ostatne frcia doteraz, zeraviaaaaa:aut Ide aj o to ci sa cloveku chce s tym babrat, ja mam jednu v rezerve, akonahle spoznam ze nejaka odisla za 5 minut to mam vymenene;) Citovat
Qcko Odesláno 28. říjen 2010 Autor Odesláno 28. říjen 2010 No praveze podla motora tam mam mat tie dlhsie, ale podla BOSH (priamo z ich katalogu) podla cisla mam mat tie kratsie, tak neviem ci je to nejaka novinka alebo co, hmm:myslim Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Fakt jsem to nevěděl co to jsou žeraviče:mad: Já taky ne. Přiznám se, že i já to nevím, co znamená žeraviče. A to jsme měli slovenštinu na ZDŠ. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 nevím,jestli to tu je, ale když se vám podaří povolit a vytáhnout žhavky ven, pak utahovací moment je poměrně malý--jinak ji můžete ukroutit a pak nebude žhavit a nedostanete ji ani ven...,doporučuju se na ten moment podívat Citovat
Qcko Odesláno 28. říjen 2010 Autor Odesláno 28. říjen 2010 No predpisany moment je tam 17Nm, to je fakt malo, sviecky maju 25Nm myslim, takze to je fakt len tak dvoma prstami Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.