Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Žeraviče - ake? da sa to doma?

Recommended Posts

Odesláno
tie bosh v pohode,tiež som nikdy nepočul žeravič,dokonca ani pán google:D

este normalnu sviecku nazvat iskrič a bude to dokonale:D

ale k veci...ja som tiez kupil bosch na moje klepatko, cele leto mi jeden zhavic nesiel a poskakovalo to na 3 valce, ale vymenil som len ten jeden, ostatne zostali, ked su dobre tak naco...zhavic ma len dva stavy - zhavi-nezhavi, nemyslim ze moze byt nejaky velky ubytok vykonu pretoze sa opotrebuje alebo co.

Odesláno
tie bosh v pohode,tiež som nikdy nepočul žeravič,dokonca ani pán google:D

este normalnu sviecku nazvat iskrič a bude to dokonale:D

ale k veci...ja som tiez kupil bosch na moje klepatko, cele leto mi jeden zhavic nesiel a poskakovalo to na 3 valce, ale vymenil som len ten jeden, ostatne zostali, ked su dobre tak naco...zhavic ma len dva stavy - zhavi-nezhavi, nemyslim ze moze byt nejaky velky ubytok vykonu pretoze sa opotrebuje alebo co.

Muže žhavit jen půlka,nebo málo.Uvidíš to když připojíš horší žhavicí svíčku ke zdroji-baterce.Kdysi jsem měl diesla:papa
Odesláno

AnotherOne: díky, aspon niekto :D

A ja si kúpim rovno všetky 4, načo hladat co je zle, ked to mozem mat komplet... dnes rano som skusil nazeravit 4x (proste som 4x zapol a vypol zapalovanie) a auto brnklo na prvykrat :)

Co je toto? Zda sa mi nejaka kratka, hmm:myslim

http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=BO%200250201039&Sender=Searching&CatalogPath=BO%200250201039

A tato?

http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=BO%200250202032&Sender=Catalog&CatalogPath=BO%200250202032

Obe sa rovnako volaju, jedna je omnoho lacnejsia a kratsia, neviem aky je rozdiel, hmm

[upravil dne 28/10/10 15:04 Qcko]

[upravil dne 28/10/10 15:06 Qcko]

Odesláno

skus si podla kodu vyhladat niekde priamo na stranke boschu...mozno maju len popletene obrazky...v podstate najlepsie by bolo mrknut kod na tvojich starych, alebo podla VIN

EXI.60 - hej, na tu moznost som zabudol, ale mne ich naposledy menili pred rokom a pol (najlacnejsie, febi ako som zistil) a ta jedna sla len pol roka, ostatne frcia doteraz, zeraviaaaaa:aut

Ide aj o to ci sa cloveku chce s tym babrat, ja mam jednu v rezerve, akonahle spoznam ze nejaka odisla za 5 minut to mam vymenene;)

Odesláno

No praveze podla motora tam mam mat tie dlhsie, ale podla BOSH (priamo z ich katalogu) podla cisla mam mat tie kratsie, tak neviem ci je to nejaka novinka alebo co, hmm:myslim

Odesláno
Fakt jsem to nevěděl co to jsou žeraviče:mad::mad::D

Já taky ne. :D

Přiznám se, že i já to nevím, co znamená žeraviče. A to jsme měli slovenštinu na ZDŠ.

Odesláno

nevím,jestli to tu je, ale když se vám podaří povolit a vytáhnout žhavky ven, pak utahovací moment je poměrně malý--jinak ji můžete ukroutit a pak nebude žhavit a nedostanete ji ani ven...,doporučuju se na ten moment podívat :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...