rex Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 Zdravým Vás všechny....... Jen malý dotaz. Když jsem kupoval přední světla na mojí drahou 605 (starý model) setkal jsem se se dvěma verzema. Já ta měl a to asi většina světla s plexy rastrem uvnitř.Plexy žluté oničem. Existeje i verze s rastrem ve skle bez plexy má označe E20 na skle, s lpexy E30........... Jestli je někde někdo vyděl tak dejte vědět chybi mě levé přední stači i sklo. Pokouším se přiložet foto, eale nějak se nedaří. [ [Editován dne 10/12/04 rex] Citovat
rex Odesláno 5. prosinec 2004 Autor Odesláno 5. prosinec 2004 Ty obrázky pořad dělám asi blbě. Jak přesně napsát URL adresu do zadání.... předem dík:papa Citovat
Petr605 Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 Tý vole, ten trik s těma obrázkama je fakt dobrej.:D:D Na vysvětlenou: ty obrázky musíš mít někde na Internetu, na nějakým serveru, aby k nim měli přístup všichni. Že je máš u sebe na disku, Ti moc nepomůže. Jinak tyhle světla má, myslím, rimmer. Já mám ty s plastem a ten jsem vyndal. Ale nesvítí to teď moc do stran. Kde to světlo sehnat, netuším. Snad ten vrakáč v Plzni Liticích. Citovat
rimmer Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 Napsán autorem rex Zdravým Vás všechny....... Jen malý dotaz. Když jsem kupoval přední světla na mojí drahou 605 (starý model) setkal jsem se se dvěma verzema. Já ta měl a to asi většina světla s plexy rastrem uvnitř.Plexy žluté oničem. Existeje i verze s rastrem ve skle bez plexy má označe E20 na skle, s lpexy E30........... Jestli je někde někdo vyděl tak dejte vědět chybi mě levé přední stači i sklo. Pokouším se přiložet foto, eale nějak se nedaří. Ano videl ja mam predni svetlomety s vroubkovanim primo na krycim skle. Original, rv. 93 Citovat
rimmer Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 jeste pripominka, zda se me ze kryci sklo se da koupit v pohode, nevim presne jestli verze s vroubkovanim nebo bez, ale stalo tusim orig valeo v kelly nejakych 2tisice Citovat
romo11 Odesláno 28. prosinec 2004 Odesláno 28. prosinec 2004 Ja mam vo svetlach tiez tie dosticky, ale aj na krycom skle je z vnutornej strany nejake jemne vrubkovanie. Mam r.v. 91. Vy mate tie krycie skla celkom hladke? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.