Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Začínám uvažovat o koupi 308-ky GTi. Prohlížel jsem si prospekt a viděl jsem tam záruku na neprorezavění karosérie 12 let, ale byla u toho hvězdička a dole u hvězdičky bylo napsané, že to platí pro státy západní Evropy. Říkám si, patříme už do západní Evropy, nebo ještě nepatříme? :) Tak jsem se chtěl zeptat majitelů 308-ček jakou mají záruku oni. Děkuji.

Odesláno

Tano 1 .... jestli do toho půjdeš, začnu tě nenávidět .... Otázka je, jestli by nebylo lepší oželet 40 koní a jít do 156 koníků THP, který se dá sehnat už těsně nad 400 000Kč (Ušetříš 200 000) a dokoupit si to křídlo, hliníkové pedály, karbonové lišty a volant. Včetně lakování, bočních karbonových lišt (které GTi nemá), 18\" kol a zadního spileru tě to vyjde na 50tisíc a tedy 150 000Kč sakumprásk ušetříš. Tedy když oželíš polokožené sedačky a tu navigaci o které si zrovna iluze nedělám. Zase ale 200 koní je 200 koní. :)

[upravil dne 8/11/10 06:19 matii]

Odesláno

No já jsem původně uvažoval o Nissanu Juke 190 koní s cenou +-500 tisíc, ale teď má Peugeot akci kde dává na GTi-čko slevu 100 tisíc a tutíž se toto auto dostalo do hledáčku vozů o kterých uvažuji a zatím je na prvním místě. O křídlo mi nejde, líbí se mě ta číslice 200 :) A ohledně té navigace, ta není v ceně, ta je za příplatek, takže o ní ani neuvažuji.

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...