lape Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Ahoj.Potřeboval bych poradit.Dnes jsem si aktualizoval firefox na verzi 3.6.11.Předtím jsem si zálohoval oblíbené položky.Po instalaci verze 3.6.11 jsem je tam,ale nemohl žádným mě známým způsobem dostat zpátky.Takže odinstalace foxe a instalace starší verze,ale záložky tam pořád nešly,tak jsem zkusil ještě pár odinstalací různými způsoby a nových instalací,ale pořád nešly záložky.Tak jsem dal obnovu systému ze včerejšího dne no a od té chvíle nejde firefox vůbec spustit. Citovat
AnotherOne Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Skúšal si po obnove systému preinštalovať? Možno si mal pred a po obnove rôzne verzie a teraz je z toho mišung. Citovat
lape Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 Zkoušel jsem to instalovat i po té obnově.Různé verze ale nic.Kliknu na firefox,šipka blikne a nic se neděje Citovat
AnotherOne Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Skús odinštalovať podľa postupu: http://kb.mozillazine.org/Uninstalling_firefox Citovat
Chepp Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 mozna se tti ta zaloha udelala spatne... nevim jestli to jde, ale nemuze zkusit to importovat do jineho prohlizece ci jineho pc? jeslti tu zalohu nemas spatne udelanou? tu odinstalaci zkus podle toho ofic zpusobu jak postnul AmotherOne. Citovat
lape Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 Tož nevím pomazal jsem na cojsem přišel,nainstaloval firefox a píše to že Aplikace FF je již spuštěna,ale neodpovídá.Pro otevření nového okna musíte nejprve ukončit původní FF,nebo rst systém.Tak jsem resetoval comp,ale hlášku to vyhazuje pořád a spuštěný FF nikde nevidím.Záloha nevím jak se udělala,zkoušel jsem i starší zálohy a taky se neobjevily záložky.Ono už mě teď o ty záložky nai tak nejde,spíš aby vůbec ten FF fungoval No zatím končím a jdu dřít,aby se kapitalista otrokář měl ještě líp a mohl si kupovat další Porsche Citovat
Dave_k Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Tohle mi občas FF taky udělal. Dal jsem spustit, chvíli to šrotilo jako, že se něco děje a pak nic. FF nenaběhl. Po několikerém pokusu někdy občas naběhl a pak zase fungoval. Jednou jsem mi zmizeli taky nějaký věci (oblíbené apod.). Naštěstí mám přes GHOSTa udělanou zálohu systému a z tama jsem si to vykopíroval. Citovat
Chepp Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 optevri si spravce procesu.. tam ho ukonci.... potom odinstaluj restartuj... nainstaluj... a vyzkosuej neco delas blbe... Citovat
lape Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 I když ho ukončím ve správci úloh,odinstaluju,znovu nainstaluju tak pořád vyskakuje ta samá hláška.No nic dlabu na to.Budu používat IE a až mě to opravdu nas..e tak formát C,Díky za všem za snahu o pomoc. Citovat
Chepp Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Tak IE... nevim... to radsi Google Chrome nebo Operu... Citovat
paric Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 No ak si oblubene exportoval do html tak s importom by nemal byt problem do vselicoho, mozno je nieco zle zapisane v registorch tak to skusit vycistit a FF nainstalovat inam. Citovat
lape Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 No do registrů radši nepolezu,zas takový odborník nejsem Aby pak jelo vůbec něco Registry jsem projel jen CCleanerem a FF jsem zkusilnainstalovat na jiny disk,ale je to pořád stejné.Kdoví co to chce. [upravil dne 23.10.2010 od lape] Citovat
paric Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Mozno skus toto http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable by sa to nemalo instalovat Citovat
lape Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 No díky za snahu,ale už na to dlabu.Nebudu x hodin řešit firefox.Jsou i jiné prohlížeče.Teď zkoouším ten google chrome,akorát to při instalaci taky vyhodilo hlášku,že musím zavřít FF aby to mohlo importovat záložky,ale ja ten FF nikde spuštěný nevidím ani ve správci úloh Teď ještě zjistit jak tam dostat ty zálohované záložky a bude to celkem OK. No to je jedno.Stejně už jsem neformátoval cca 1,5 roku a občas to neškodí udělat tak se na to výhledově vrhnu [upravil dne 23.10.2010 od lape] Citovat
FrantaCV Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Ahoj, problém může být tento: ani při použití orig. uninstal programu (bývá součástí instalace) se neodstraní všechny možné odkazy v registrech a tady pak nepomůže ani zastavení a zakázání spouštění procesu. Zkus si stáhnout např. PerfectUninstaler - umí registry vypucovat dobře i když taky ne 100%. A SW TuneUpUtility Ti zase umí najít neplatné odkazy až do úrovmě registru. Oba programy jsou v 60-ti denní zkušební verzi plně funkční. Problém je v tom, že zásah do registrů je vždy riskantní i pro profíky. Takže než se do čehokoliv v timto směru pustíš udělej si BOD OBNOVENÍ SYSTÉMU, ať se v nehorším máš kam vrátit. Citovat
lape Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 No do registrů se mě nechce,páč zase takový odborník nejsem.Teď používám Google Chrome,akorát nevím jak do něj dát svoje zálohované záložky,ale jinak je to fajn. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.