Medvěd Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Přezuto od 30.9. - letňáky už byly celkem sjeté a vzhledem k nové práci jsem nevěděl, kdy a jak budu mít čas to řešit, takže šly ještě před mým nástupem do pracovního procesu. Citovat
peugeot09 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Tím prodejem knih se vážně dá v dnešní době vydělat? Myslel jsem, že to už je dávno passé... Citovat
MilanF1 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Já mám přezuto týden, protože jsem u známýho na dílně dělal malý servis a všechna kola musela dolů, tak jsem tam rovnou nechal dát zimní, navíc po ránu jsem teploty kolem nuly ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 nemam prezuto ani jedno a dokud na chalupe nebude snezit, tak zimaky zustanou ve fusaccich Citovat
Maverick Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Přezuto nemám a Míčko ani přezouvat nebudu. Jak napadne první sníh, tak jde pod plachtu do garáže a dokud nesleze, tak nevyjede. Na zimní cross mám 205ku a ta na zimákách jezdí od doby co jsem ji v únoru koupil:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.