Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co máš za motor ? :) Já osobně měním u všech aut palivák při každé výměně oleje, jako ostatně všechny ostatní filtry... olej měním nejpozději po 10.000km.... Ale takhle to dělám já, stačí si myslím jednou za 30.000km vyměnit.... :papa

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ja mením palivový filter každých 60 000 km a olej 30 000 km - tak mi to bolo povedané v servise a aj v servisnej to tak je naznačené /auto som kúpil z Francúzska/ malo 100 000 a cca pri 60 000 km bol menený palivový filter ...

Odesláno
Ja mením palivový filter každých 60 000 km a olej 30 000 km - tak mi to bolo povedané v servise a aj v servisnej to tak je naznačené /auto som kúpil z Francúzska/ malo 100 000 a cca pri 60 000 km bol menený palivový filter ...

taky bych intervaly zkrátil na polovic, ale je to tvoje auto :ticho

Odesláno

Myslím, že při kvalitě olejů, které se lejou do moderních motorů je 20000 km fakt max. dýl bych rozhodně asi nepřejížděl. Jak psal Godzila.01 není to zas takovej objem peněz aby se to nedalo vyměnit. A co se týče paliváku, tak 20 až 30 tisíc a ven, na tomhle se fakt neušetří.

Odesláno

Tak som v sobotu menil filtre aj olej - nakoniec som to chlapi vymenil aj ten palivák /teda po 30 000 a nie až pri 60 000 km/ - palivový filter ma vyšiel na 95 € :mrk

olej dávam Castrol edge turbo diesel 5w-40 / 5,25 l /

ešte potrebujem vymeniť brzdovú kvapalinu :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...