Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já jsem dem.celé táhlo a v práci přelisoval...,ale šlo to lehce,tak si myslím,že to půjde i vyrazit kladivem přes nějaký čep a pak ve svěráku nalisovat...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nevíte, čím je způsobeno na zadní nápravě, když se na auto podíváte zezadu, kola jsou šikmo jak prase. jsou do áčka. co všechno je třeba vyměnit, aby to bylo v lati? a nebo je někdo na plzni jihu, kdo to dělá? kromě autorizovanýho servisu..... tam teda opravdu nee.

Odesláno

MRNIL: ten odklon je sposobeny vodorovnymi stabilizacnymi tyckami... da sa na nich aj nastavovat, vedia to na geometrii... po ich vymene kazdopadne treba ist na nastavenie:papa

Odesláno
Nevíte, čím je způsobeno na zadní nápravě, když se na auto podíváte zezadu, kola jsou šikmo jak prase. jsou do áčka. co všechno je třeba vyměnit, aby to bylo v lati? a nebo je někdo na plzni jihu, kdo to dělá? kromě autorizovanýho servisu..... tam teda opravdu nee.

Kola do A mají všechny 406-ky. Vodorovné tyčky mají vliv na sbíhavost zadní nápravy, ale nikoli na odklon (do A).

Odesláno

tak to mají... ale ne tak jako ta moje. jak vidim jinou 406tku, první po čem jdu je zadní náprava a odklon kol a všechny ostatní jsou určitě víc postavený.:myslim

Odesláno

No taky jsem to kolegům rozmluvil, tvrdili mi, že je to špatně a bylo to OK, auto dodnes jezdí bez opravy...

S takovou závadou u 406 jsem se nesetkal.

Pokud by to opravu byla taková závada, tak by se jednalo o vybité silentbloky ramen, horní a dolní. Ale v tom případě bys to poznal, když zacloumáš za kolo - chytneš za vrch kola a cloumáš k sobě a od sebe. Anebo zvedneš auto a zkusíš totéž.

Vodorovné tyčky jsou častější, způsobují sjíždění gum a plavání auta.

Změř olovnicí odklon na svém a jiném autě.

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak už na to došlo ... nebejt strejce s plamenem, tak bez šance, rameno sem vyndal ven, ale vyrazit to jakejmakoliv sekáčkama trubkama či čimkoli jinym bez šance, až po několikanásobnym nahřejvání se to po malejch kouskách povedlo vymlátit ven.. no kvalitka nejvyšší ale hotovo ...

• O 4 týdny později...
Odesláno

..ja mam tiež podobny problem vymenil som ako vodorovne tak aj zvisle tyčky,chvílku bol klud a teraz počuť klepanie zo zadne napravy z pravej strany a mam dojem že sa to zosilnuje,pri vymene tyčiek bolo všetko pevne nič nebuchalo...podotýkam že od vymeny som najazdil sotva 1000km..pozeral som tam ale nič podozrive nevidno kolesio je dobre utiahnuté

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...