Přejít na obsah

MRNIL

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1996

Profilové informace

  • Město
    NEPOMUK
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MRNIL's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. docela se divim, že někdo může jezdit na svíčky 30000km........ měnim po cca 12000. ona dlouho jetá svíčka dokáže udělat i 3/4litrovou spotřebu navíc.......EYQUEM je urancouzský originál do peugeota. tudíž tam patří. a autobenex plzeň je má. jooooo...kdeže je bývalá sláva BOSCHe...... nemám s nima dobrou zkušenost.
  2. MRNIL

    Filtr do větráku za pár korun

    MÁM S TÍM JINÝ PROBLÉM..... VŽDY VĚTRÁNÍ I TOPENÍ FUNGOVALO DOBŘE. NEVÍM ALE OD KDY, ZAČALO SE MI PŘI HORŠÍM POČASÍ... DÉŠŤ, SYCHRAVO, MLŽIT SKLO. DÁ SE ŘÍCT, ŽE VŠECHNY. A MYSLÍM SI, ŽE NA PŘEDNÍ SKLO A BOČNÍ NENÍ TAKOVÝ TLAK VZDUCHU...... VĚDĚLI BYSTE NĚKDO PROSIM, CO JE TOHO PŘÍČINOU?...... A KDE TU PŘÍČINU HLEDAT? DÍKY.
  3. ZDRAVIM..... MAM 96STKU 1,8 16V. AUTO MAM OSM LET A ZA POSLEDNÍ ČTYŘI ROKY JE TO TŘETÍ RAMPA... ALE TAHLE POSLEDNÍ UŽ JEZDÍ ROKY DVA. ZATIM ZAKLEPU.. VYSIPANEJ KAT SE PROJEVÝ TOTÁLNÍM UDUŠENÍM VÝKONU AUTA. I MALEJ KOPEČEK SE SOTVA VYJEDE NA DVOJKU. TUDÍŽ JSEM SUNDAL TLUMIČE AŽ KE KATALIZÁTORU, VZAL TYČKU A MILEJ KAT PROŠTOCHAL. PAK NA KONCI TYČKU LEHVE OHNUL DO VYNGLU A VOŠTINY VYTAHAL. POSLEDNÍ FÁZE BYLA, ABY BYL KAT ÚPLNĚ ČISTEJ, NATOČIL JSEM MOTOR A ,,TROCHU,, HO PROŠLÁP NA PLYNU:mrk..... UPOZORŇUJU!!!!! NEKOUKEJTE ZEZADU POD AUTO..... ZBYLÝ KOUSKY JSOU JAK BROKY Z BROKOVNICE:o... A VOČI JSOU JEN JEDNY....... NO A AUTÍ MÁ POCITOVĚ SNAD O NĚJAKEJ KONÍK VÍC.....
  4. EYQUEM JE FRANCOUZSKÝ ORIGINÁL PRO PEUGEOTA. KOUPIL JSEM BEZ PROBLÉMŮ V AUTOBENEX PLZEŇ, UL. POD VŠEMI SVATÝMI. ZATÍM NAJETO CCA 13 TIS. A NENÍ PROBLÉM.
  5. MÁM ZKUŠENOST, ŽE MI ZNENADÁNÍ PŘESTAL CENTRÁL TAKY ZAMYKAT.... KOUPIL JSEM NOVOU BATERKU V PEUGEOTU ZA CCA 120,-KČ. TU MI VYMĚNIL PRODAVAČ HNED NA PRODEJNĚ. NATĚŠENEJ JSEM VYLEZ VEN, ŽE SI ZAS KONEČNĚ ODEMKNU NA DÁLKU...... A NIC TAKŽE JSEM ZEZIGNOVANĚ ODJEL K DOMOVU. VEČER JSEM HLEDAL TADY A NAŠEL TOHLE VLÁKNO A COSI O ZNOVUSPÁROVÁNÍ.... HNED RÁNO DOŠLO NA ZKOUŠKU. ČILI ZASTRČIT KLÍČEK DO ZAPALOVÁNÍ, OTOČIT NA PRVNÍ POLOHU, DRŽET ČUDLA NA KLÍČKU A POČÍTAT DESET VTEŘIN. PAK OTOČIT NA DRUHOU POLOHU A ZAS DESET VTEŘIN DRŽET...... PAK JSEM KLÍČEK VYNDAL A BYLA ZKOUŠKA...... A CVAK. CENTRÁL FUNGOVAL A FUNGUJE BEZ PROBLÉMŮ. ČILI JSEM DOSPĚL K ZÁVĚRU, ŽE SPÁROVÁNÍ NA STARÉM MODELU JE ASI TAKY POTŘEBA... TOŤ MŮJ POZNATEK Z LÉTA.
  6. MRNIL

    zas ta zadní náprava

    tak to mají... ale ne tak jako ta moje. jak vidim jinou 406tku, první po čem jdu je zadní náprava a odklon kol a všechny ostatní jsou určitě víc postavený.
  7. MRNIL

    zas ta zadní náprava

    hnedka mam lepší náladu. budu na tom pracovat. díky.
  8. MRNIL

    zas ta zadní náprava

    Nevíte, čím je způsobeno na zadní nápravě, když se na auto podíváte zezadu, kola jsou šikmo jak prase. jsou do áčka. co všechno je třeba vyměnit, aby to bylo v lati? a nebo je někdo na plzni jihu, kdo to dělá? kromě autorizovanýho servisu..... tam teda opravdu nee.
  9. zdravim všecky. mluví se tu o tý černý krabičce někde pod přístrojovkou, co patří ještě k tachometru. nemá někdo obrázek umístění? ať to nehledam jak pitomec půl dne...... tachák si dělá co chce už pěknou dobu. tak jsem se naučil jezdit podle otáčkoměru, ale neni to vono.... a pak, odešlo mi vyhřívání zadního skla + zrcátek. to je to samý. když neni člověk elektrikář a moc se v tom nešťourá, tak ví velký kulový....... a v téhle oblasti je vás tu hooodně šikovných. proto se sem obracím o radu...
  10. je to supr, byla to rampa na svíčky. ještě doladit nějaký drobnosti a budu spokojenej. dík za rady.
  11. už nevim z hlavy číslo, ale jsou to BOSCH.
  12. Svíčky jsou nový 5 neděl. to bylo první, co jsem měnil. ta rampa mi taky napadla, ale nejdřív by to asi chtělo zkusit vyměnit jinou a otestovat, než kupovat novou. ještě jsem dal novej palivovej filtr, a pořád stejný. a ten tachometr nenačítá ani počítadlem km, takže to čidlo bude asi celý ko. a abych nezapoměl, jedná se o PEUGEOT 406 1,8 16V ST, Rv. 04 / 1996 81 KW. SEDAN.
  13. Zdravím. problém je v tom, že po nastartování studenýho motoru po ránu je to v pohodě do té doby, než se vypne autom. sytič. pak při akceleraci auto cuká. hlavně při ubrání plynu a podřazení a zpětném sešlápnutí plynového pedálu. už z toho začínam šedivět. měl jsem to na diagnostice u jednoho soukromníčka a načetlo to ,, REGULACE (NEBO REGULÁTOR) BOHATOSTI SMĚSI,, a pak ještě čidlo tachometru. ručička tachometru si totiž dělá co chce. spíš nedělá, protože neukazuje. když ano, je to spíše jen záchvěv. hlavně mi jde o to, co vlastně mam shánět. v auto kelly jsem našel pouze regulační ventil volnoběhu HELLA-HE. za cenu 4006,-kč. rád bych věděl, je to ten díl, který to napsalo jako vadný? díky moc za radu. Ps: NEMÁTE LACINĚJŠÍ? upraveno - ten Caps Lock při psaní názvu přiště vynech! Díky, Béďa [upravil dne 13/7/2009 Béďa]
  14. MRNIL

    Bouchání zadní nápravy

    a taky to dělají gumový uložení stabilizátoru. ty, co jsou přímo na karoserii auta. před nedávnem jsem to objevil. taky, rány, věčný klepání a ukrutný vrzání, jak kočár. a gumy jsou totálně vyžvejkaný a stabilizátor tluče do kovový objímky tý gumy. proto to klepání. a pak další problém. škytá mi to jak mimino po sunaru. studený ne, dokud je zapojenej sytič. jak se ohřeje, začíná to. nejhorší je to při ubrání plynu za jízdy a opětovným sešlápnutí. začne cukat, škubat..... nechal jsem to načíst a napsalo to vadný regulátor bohatosti směsi ( nebo regulace bohatosti směsi). jo a ještě čidlo tachometru. máte s těmahle závadama někdo zkušenost? a ještě bych se chtěl zeptat. jak demontuju středovej panel. potřebuju se dostat na spínač vyhřívání skla a zrcátek. jednoho dne z toho šel smrad jako když se pálí bužírka kabelu a od tý doby to vyhřívání nefunguje. díky za rady a mějte se.
  15. zdravim vás. tak proběhla zkouška odpojení drátu č. 426 a 429 a tacho stále funguje jako by se nechumelilo. záhada. asi to vyškubu jeden po druhým, abych tomu přišel na kloub.
×
×
  • Vytvořit...