Edison Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Nemáte někdo detailní schema zapojení stěračů, ne jen to, co je v knize? Asi spíš se serviceboxu: P406 II, rv.2000, RHZ (nebo RZH?). Jde mi mj. o zapojení páčky stěračů s čísly vodičů. Pracuji na náhradě cyklovače (toho s pevným nastavením) za programovatelný (vypadá to, že to půjde s tím z feldy). Dík... Citovat
oddie Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Tu páčku bych měl mít v šuplíku, v nejhorším by šla oměřit či rozebrat. Citovat
Edison Odesláno 19. říjen 2010 Autor Odesláno 19. říjen 2010 Oměřit si to mohu na autě. Jistota je jistota, stejně budu ověřovat potřebné potenciály. Ale vědět aspoň, kam píchnout měřák... :-) I tak dík... Jak to budu umět udělat, dám sem podrobný návod... Citovat
HonzaZ Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Mám to vytištěné. Pokud ti to pošlu, tak to bude nečitelné. Můžu ti to někde předat. Ale stejně jde vše přes BSI. Tak nevím, kam by jsi ten cyklovač zapojil. Citovat
Edison Odesláno 19. říjen 2010 Autor Odesláno 19. říjen 2010 Jednoduše. Měl by se odpojit od BSI drát od páčky pro cyklování. Tím se zruší funkce původního pevného cyklovače. Drát od jednoho setření odbočit do cyklovače pro jeho naprogramování. Možno provést diodový součet od první rychlosti. Drát z páčky pro cyklování zapojit jako aktivaci cyklování do cyklovače. Kontakt cyklovače pak zapojit na první rychlost stěračů. Tím by to mělo fungovat bez zásahu do BSI. Za schema dík. Třeba se ozve někdo, kdo ho má v el. podobě. Já ho tu někde mám, ale nemůžu to najít. :-( [upravil dne 19.10.2010 od Edison] Citovat
HonzaZ Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Tak jsem ti to chtěl zkusit poslat na mail, ale ty tady žádný nemáš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.