Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo detailní schema zapojení stěračů, ne jen to, co je v knize? Asi spíš se serviceboxu: P406 II, rv.2000, RHZ (nebo RZH?).

Jde mi mj. o zapojení páčky stěračů s čísly vodičů. Pracuji na náhradě cyklovače (toho s pevným nastavením) za programovatelný (vypadá to, že to půjde s tím z feldy).

Dík...

Odesláno

Oměřit si to mohu na autě. Jistota je jistota, stejně budu ověřovat potřebné potenciály. Ale vědět aspoň, kam píchnout měřák... :-)

I tak dík...

Jak to budu umět udělat, dám sem podrobný návod...

Odesláno

Mám to vytištěné. Pokud ti to pošlu, tak to bude nečitelné. Můžu ti to někde předat. Ale stejně jde vše přes BSI. Tak nevím, kam by jsi ten cyklovač zapojil.

Odesláno

Jednoduše. Měl by se odpojit od BSI drát od páčky pro cyklování. Tím se zruší funkce původního pevného cyklovače. Drát od jednoho setření odbočit do cyklovače pro jeho naprogramování. Možno provést diodový součet od první rychlosti. Drát z páčky pro cyklování zapojit jako aktivaci cyklování do cyklovače. Kontakt cyklovače pak zapojit na první rychlost stěračů. Tím by to mělo fungovat bez zásahu do BSI.

Za schema dík. Třeba se ozve někdo, kdo ho má v el. podobě. Já ho tu někde mám, ale nemůžu to najít. :-(

[upravil dne 19.10.2010 od Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...