Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,sice se to netýká peugeotu,ale snad prominete.

Máte někdo zkušenost s Českou pojišťovnou a její likvidací \"Totální škody\"?

Netuším,co od nich můžu očekávat,tak se nějaké informace hodí.

Pro upřesnění:

Minulý týden mě srazil kluk z motorky,po dnešní návštěvě technika za minutu prohlídky zazněl závěr \"totální škoda\",v žádném případě neakceptujem fakturu za opravu ze servisu.

Z čeho určí hodnotu vraku?

Z čeho určí hodnotu motocyklu(auta) před nehodou?

Pokud to bude možné chtěl bych jí opravit do původního stavu.

Díky za rady.

Odesláno

Pokud budeš mít vozidlo, které má časovou cenu 50 000,- Kč a např. ho vyválíš a zničíš plechy boků a střechy (všechny plechy na karoserii - nevybavená karoserie), tak je oprava určitě dražší než 50 000,- a oni řeknou totálka.

Budou postupovat takto: Nevybavená karoserie je dejme tomu 10% z hodnoty celého vozu. 90% je nepoškozeno - vnitřní výbava karoserie, podvozek, motor karoserie. Dají ti 10% z 50 000,- tj. 5000,- Kč a u zbytku - těch zablácených kol, motoru......ti řeknou - prodej si to.

Ale to nezveřejňují, protože by většina lidí odlásila havarijní u aut starších 5 ti let.

Odesláno

Máme zkušenost. A ŠPATNOU!

Croma 1991, dobrý stav. Totální škoda, ohodnocena na 9900 a použitelné díly 1000 Kč, vyplaceno 8900 Kč.

ČP platí málo, tak se boj a možná je trochu postraš, ale podle mě to je zbytečné.

Nebo jim tu motorku dej a ať ti peníze nedávaj a za ty peníze a vrak seženou stejnou, ve stejném stavu. To řekni tomu likvidátorovi a bude z toho úplně mimo, ale já bych to zkusil... :D

Odesláno

Já osobně mám s totálkou zase zkušenost dobrou za 309 mi před pěti lety dali 38.000 a to jsem ji měl tři roky natočil sem na ní 150.000km a kupoval jsem jí předtím za 42.000, vrak jsem za 10.000 ještě prodal ..... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...