vendelinek Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Tak jak Jindro,už si ho vyzkoušel? Jak šlape ? Já sem teda zatim spokojenej,dokonce se i líbil v práci a ptali se kde sem to koupil Citovat
Stifler Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 vendi, zkoušel jsem ho zatím jen, když jsem ho koupil na tom rezervním kole. Teď se chystám ho zkusit až po zimě, když budu dělat údržbu a očistu a přípravu na sezónu. Ale na požádání ho vyzkouším i dřív. Citovat
vendelinek Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 no ,kvuli mě nemusíš,az to bude potřeba tak vyzkoušíš,jen sem se ptal:D já ho taky vyzkoušel zatim jen jednou:D Citovat
Stifler Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Neboj, Vendi, až příjde čas a vyzkouším to, tak budu na tohle vlákno pamatovat a rozšířím naši společnou recenzi. Citovat
Guest Džůny Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 Dají se takové kompresory použít s ofukovací pistolí? Resp. bude to k něčemu? Občas bych potřeboval vyfoukat bordel ze stromů z auta... Citovat
victory Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 Nedají. Je to malinké prdítko s obsahem válce asi 10 ml :-) . Vítr to neudělá. Leda že by sis k tomu udělal tlakovej zásobník :-D Citovat
koblih69 Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 No nedají, ale ono není tak těžký si upravit třeba Hasičák jako tlakovou nádobu a nebo úplně jednoduše nafoukáš třeba duši od auta na drobnosti to stačí... Citovat
victory Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 Chápu že jsou lidé kteří nemají přístup k 230V - parkoviště sídliště. Jinak mi to připadá skoro k ničemu, gumy si dofoukam na pumpě, v případě defektu je nejlepší celé kolo než lepení a kompresůrek. Citovat
koblih69 Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 Jak jsem psal jinde, za mě jsou ty kompresory taky úplně k ničemu, měl jsem jich několik a žádnej nevydržel trošku delší zapnutí. Na cesty mám rezervu + vozím Sprej - ten se mi osvědčil jak na auto tak moto. Na doma mám normálni kompresor.... Ale třeba jsem měl jen smůlu na špatný kusy... Citovat
Guest Džůny Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 Škoda. V práci mám u svojí mašiny přívod stlačeného vzduchu a po šichtě ji čistím právě ofukovací pistolí, nejednou mě napadlo, že by to bylo super mít u auta. Vyčistí to úplně všechny spáry, kam se člověk jinak nemá šanci dostat. ...a proto to právě nemůžu u benzinky vysát vysavačem, to svinstvo napadalo i na ta nejmíň pravděpodobná místa. A \"normální\" kompresor zatím nemám... Citovat
Stifler Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 Možná jsou kompresory k ničemu, ale mě se to hodí - dofouknu tim kola u auta, aniž bych musel jet na nějakou benzinku...dofouknu tim i jízdní kolo a řekl bych, že na takovou potřebu mi takovýhle kompresor v pohodě stačí. Nepotřebuju mít velkej kompresor a zároveň nestojim u auta 10 minut jako trubka, než se kolo dofoukne. Občas ani ty \"dofukovadla\" na čerpacích stanicích nestojej ani za starou bačkoru. Je fakt, že to asi žádnej velkej vítr nenadělá, ale svůj účel, pro který je kompresor určen, to splní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.