Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jak Jindro,už si ho vyzkoušel? Jak šlape ? Já sem teda zatim spokojenej,dokonce se i líbil v práci a ptali se kde sem to koupil

Odesláno

vendi, zkoušel jsem ho zatím jen, když jsem ho koupil na tom rezervním kole. Teď se chystám ho zkusit až po zimě, když budu dělat údržbu a očistu a přípravu na sezónu. Ale na požádání ho vyzkouším i dřív. :D

• O 2 měsíce později...
Guest Džůny
Odesláno

Dají se takové kompresory použít s ofukovací pistolí? Resp. bude to k něčemu? Občas bych potřeboval vyfoukat bordel ze stromů z auta...

Odesláno

Chápu že jsou lidé kteří nemají přístup k 230V - parkoviště sídliště. Jinak mi to připadá skoro k ničemu, gumy si dofoukam na pumpě, v případě defektu je nejlepší celé kolo než lepení a kompresůrek.

Odesláno

Jak jsem psal jinde, za mě jsou ty kompresory taky úplně k ničemu, měl jsem jich několik a žádnej nevydržel trošku delší zapnutí. Na cesty mám rezervu + vozím Sprej - ten se mi osvědčil jak na auto tak moto. Na doma mám normálni kompresor....

Ale třeba jsem měl jen smůlu na špatný kusy...

Guest Džůny
Odesláno

Škoda. :( V práci mám u svojí mašiny přívod stlačeného vzduchu a po šichtě ji čistím právě ofukovací pistolí, nejednou mě napadlo, že by to bylo super mít u auta. Vyčistí to úplně všechny spáry, kam se člověk jinak nemá šanci dostat.

...a proto to právě nemůžu u benzinky vysát vysavačem, to svinstvo napadalo i na ta nejmíň pravděpodobná místa. A \"normální\" kompresor zatím nemám...:myslim

Odesláno

Možná jsou kompresory k ničemu, ale mě se to hodí - dofouknu tim kola u auta, aniž bych musel jet na nějakou benzinku...dofouknu tim i jízdní kolo a řekl bych, že na takovou potřebu mi takovýhle kompresor v pohodě stačí. Nepotřebuju mít velkej kompresor a zároveň nestojim u auta 10 minut jako trubka, než se kolo dofoukne. Občas ani ty \"dofukovadla\" na čerpacích stanicích nestojej ani za starou bačkoru. Je fakt, že to asi žádnej velkej vítr nenadělá, ale svůj účel, pro který je kompresor určen, to splní. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...