Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

co tak koukám, 4x4 405ku posehnati asi v týhle době už reálný neni ? :( najdou se jen výmečně... nemáte někdo v plánu se jí výhledově vzdáti ?

díky :)

Odesláno

Sehnat něco v ucházejícím stavu už je dneska celkem utopie, leč občas se i vyjímka najde. Problém je, že většinou jsou to jen starý modely a nebo verze break. Než jsem před dvěma rokama koupil Mi16, tak jsem scháněl 4x4 v novym modelu a ta je opravdu nesehnatelná. Dodnes jsem na žádnou na prodej:(

Odesláno

tak ja myslim ze v novem modelu se delali se 4*4 jen T16 u stareho modelu toho bylo vi mi16*4 sri a gri akorat problem je ze u 405 ta ctyrkola driv nebo pozdeji odejde a a pak mas problem to dat dohroady vim z vlastni zkusenosti

Odesláno

kdyby nekdo o nejaky vedel..

pripadne .. neco cenove podobnyho aby to bylo 4x4 ? asi nic... nechce se mi jit mimo PSA, stary toyoty, subaru a tak .. nejak moc zrovna nechci.. :/

Odesláno

405 4x4 = prů*er na kolečkách (aspoň co jsem slyšel). Potřebuješ-li nutně čtyřkolku a nemáš moc kaček, pak asi nejlepší poměr cena/užitná hodnota je u Nivy. Docela levně se dají pořídit i starší Subaru Justy, ale osobně bych francouzskou čtyřkolku obcházel velikým obloukem.

Odesláno

subaru justy sem kolem 10tky videl.. to je pravda, jen neznam nikoho kdo by subaru měl.. :( a měl i nějakou zkušenost... budem ted bydlet v lehce hur pristupnejsi oblasti v zime, a na dojizdeni by to na zimu chtelo neco lepsiho, predokolka by to vyjet měla, ale stojí to za to co tak vim..

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...