paji307 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 mam otazku...dal som vymenit brzdovku v servise....dal som im liter brzdovej...po vymene ostalo este 6 dcl...kolko kvapaliny je v okruhu? dik Citovat
Guest bostich Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 tak vítězství odvzdušňoval jsem, nejdřív vyteklo asi dcl brzdovky a pak plno vzduchu, takže to bylo zavzdušněný pořádně Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 No to jsem zvědavej co bude u mě, dělal to mechanik, ve čtvrtek jsem k němu objednanej že na to koukne. Vubec se mi to nelíbí Citovat
ozzy56 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 mam otazku...dal som vymenit brzdovku v servise....dal som im liter brzdovej...po vymene ostalo este 6 dcl...kolko kvapaliny je v okruhu? dik to se stal asi zázrak:myslim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Normalně vyměnili jen to co je v nadobce Citovat
ozzy56 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Normalně vyměnili jen to co je v nadobce obsah okruhu bývá 0,5 až 0,65 litru, takže dali fakt jen tu nádobku... Citovat
OK406 Odesláno 20. červenec 2015 Odesláno 20. červenec 2015 S oddiem jsme odvzdušňovali brzdy na jeho 406ce. Po normálním odvzdušnění měl měkký pedál. Tak jsme to napíchli na dia a jeli podle pokynů dia. V podstatě se nic nedělo a pedál byl po odvzdušnění na tom stejně. Pak jsme to teda zkusili postupem podle service boxu. Tam píší odvzdušňovat s nastartovaným motorem. Po odvzdušnění to už vypadalo lépe. Když jsem asi za týden mluvil s oddiem, říkal že je to prý dobré. Trošku dané téma oživím. Takže dle SB odvzdušňovat s pomocí diagnostiky a nastartovaním motorem? Citovat
Dano406 Odesláno 20. červenec 2015 Odesláno 20. červenec 2015 Přepapouškuju co píší v knize JAK NA TO? Varování: U modelů,vybavených ABS, musí být odpojena baterie před odpojením jakékoliv části hydraulického systému a připojení provedeme až po odvzdušnění. Do hydraulické regulační jednotky by mohl vniknout vzduch,je nutné provést speciální test Peugeot. Neodpověděl jsem sice na tvoji otázku,ale snad ti někdo uspokojivě odpoví Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.