fifi Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Brý večer, viem že táto téma tu už bola pretriasaná, ale nikde som sa tu nenašiel. Na voľnobehu 95 percent času v pohode, nad 2500otáčok úplne v pohode, ale ak začnem pridávať plyn z voľnobehu, nepríjemné zvuky z motora, také akoby kovové ...Tr....Trrrrrrrrrr.T...Tr Trrrr.... samozrejme toto všetko zrýchlene, škoda, že sa tu popri fotkách nedajú posielať aj zvuky, bolo písané že možno palivom, tomu dávam 0.01percenta, dvojhmoťák to nie je na 99 percent, spojka zaberá plynule, aj keď už prešmykuje od 4-ky vyššie, chcem s tým ísť do servisu, ale nemám kedy, ešte potrebujem odjazdiť cca 500km a bojím sa aby mi nepraskli nejaké rozvody alebo reťaz, ten zvuk ide niekde z priestoru zhora pod plastovým krytom, ale to môže klamať- prenos zvuku kovom ťažko lokalizovať a okrem toho, keď uberiem plyn, počujem jemné zahvízdanie asi vzduchu z turba, doteraz som si to nevšimol, možno je to tým, že zvnútra auta nepočujem tu z toho nič, až ma upozornili že zvonku počuť nejaké zvuky. Údajne mám najazdené 103000 km [upravil dne 15/10/10 od fifi] Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 kovové zvuky jdou většinou z řemenice pohonu příslušenství (altík,servočerpadlo atd.)--je složena ze dvou dílů spojených gumou, někdy ta guma separuje a pak to klepe--v servise zjistí během 15 minut, cena cca 3000 kč za řemenici Citovat
fifi Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 Dík za radu, ale toto asi nebude tým, to skutočne ten zvuk ide kdesi zhora, ako zhodím plastový kryt, tak to ide odtiaľ kdesi od vstrekov, resp. z hlavy valcov Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 možná máš pravdu, ale jestli je to kovový zvuk zrychlující se s otáčkami motoru, jel bych do servisu hned Citovat
fifi Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 Keď nemôžem skôr hovorím ani neviem odkedy mi to robí, lebo zvnútra to nepočuť....tak to musí vydržať, držím si sám palce, ak to nevyjde tak ma žena vyhodí z domu Citovat
Radek 306 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 jestli necvaká egr, mě takhle cvakal na volnoběh a ještě při otáčkách 2200..pak jsem ho odpojil a zaslepil..nedělalo to nic a teďka to zase dělá, rozvody, řemenice, kladky tam jsou 20tis, tak nepředpokládám že by už byla řemenice třeba kaput, nevypadá na to a taky je divný že to dělá JEN studený, stačí popojet na pumpu 2km a nic tam neni.. Citovat
straki007 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Hele kamarade nejezdi. Zkus toto: Sundej remen prislusenstvi a zkus bez remene. Vem si napriklad dubovy spalicek(kdyz nemas stetoskop pro automobily)a poslouchej jestli nerachte vstrik.Muze hazet hodne nafty a motor to nespali. Pak uz zustava jenom hydrostel(a asi ne jenom jeden) Citovat
fifi Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 tak som dnes bol v servise, a skoro ma porazilo.....vraj treba vymeniť vstrek. čerpadlo a vačkovú hriadeľ, vraj sa tam asi niečo ulomilo....Je to možné?????????? auto je pojazdné len drnčí a cena cca 1100 euro...poradte Citovat
straki007 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Hm. Presne. Nechtel jsem te strasit.......(proto jsem ti napsal nejdriv tu remenci protoze jsem neslysel ten zvuk) Je to pravda.Jednou mi pomohlo vymenit jenom hydrostely a koniky. Ale jednou jsem menil kmplet vsechno... Citovat
fifi Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 To myslíš vážne? mne nejde do hlavy, lebo ten systém nepoznám, prečo meniť aj čerpadlo aj vačkovku, rozsypalo sa jedno, alebo druhé.....hrozí mi pri dlhšom jazdení s tou poruchou aj niečo horšie, alebo to rýchlo odstrániť....mám obavy o moje km, 103000 takáto porucha je to možné? Tebe sa to pri koľkých stalo? nemáš nejaké fotky alebo link ako to vyzerá? ja som mal podozrenie že ma chce servis obtiahnuť, alebo že ma obtiahol predch majiteľ Chlapi prosím Vás raďte, lebo ráno musím potvrdiť objednávku alebo zrušiť, Ak zruším, musím ísť na Dalšiu 400 km cestu [upravil dne 2/11/10 17:41 fifi] Citovat
Judes Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 fifi neviem ako je to na našich 407-ách ale väčšinou čo ja viem býva vstrekovacie čerpadlo poháňané od rozvodov. Čo s tým mal spoločné vačkový hriadeľ? možno ti poradí niekto kto s tým už mal dočinenia. Citovat
straki007 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Cerpadlo se zacne zadirat. Je tam na nem mezikus ktery vede do vacky. Vacka je duta. Rozlomi se. Nasledky psat nemusim-............... Citovat
Radek 306 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 a to má každé HDi mezikus do vačky? zajimává vychytávka, určitě velice učelná Citovat
fifi Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 Možno je tam ten medzikus práve preto, že keď zadrie čerpadlo tak odíde medzikus a vačka ostane v poho....myslíte, že je určite už teraz poškodená aj vačka, aj čerpadlo, a nemohlo sa toto všetko stať kvôli tomu, že som tam videl nejaké vzduchové bubliny v nejakej hadičke na vrchu motora? Citovat
straki007 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Jenom cerpadlo na vacce ma mezikus.Jinak jsou cerpadla na rozvodu. Vacka nemusi byt v haji. Ten mezikus nejde koupit bez cerpadla.akdyz uz ho sezenes dejme tomu na vrakaci tak je to sazka do loterie. Stejne bude uz cerpadlo v haji a pujde i druhy mezikus. Zatim doporucuji nejezdit at si to nezku....s. Do SZ mi napis adresu a tel.cislo. Jedu ted na SK na chip turne tak se stavim a neco vymyslime. [upravil dne 3.11.2010 07:59 straki007] Citovat
DanculD Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Rosina, heh to je v Ziline. Ja som tiez zo Ziliny. Aka \"sranda\", ze sa obaja serieme s tym istym motorom. Ja tu: Mozno nas straki007 navstivi oboch No, len dufam, ze to vsetko dobre dopadne za prijatelnu cenu. Citovat
straki007 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Rosina, heh to je v Ziline. Ja som tiez zo Ziliny. Aka \"sranda\", ze sa obaja serieme s tym istym motorom. Ja tu: Mozno nas straki007 navstivi oboch No, len dufam, ze to vsetko dobre dopadne za prijatelnu cenu. :D:D:D:D Huuustyyyy :D:D:D:D Tak kdy , kluci?Sobota:aut Citovat
fifi Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 Straki ešte jedna otázka...som bývalý benzinák tak diesle neznám... ale ešte jeden detail sa mi nezdá.... neviem ako sú u 407 číslované valce...atak vysvetlím takto...1 beriem na strane vodiča, 4 na strane spolujazdca, ako som pochopil z dvoch vačkoviek poháňa tá ktorá je smerom ku kabíne čiže čerpadlo sa nachádza pri pohľade spredu pod otvorenú kapotu vpravo pri vodičovi...no lenže mne sa zdá, (viem že kovom sa zvuk šíri ideálne a ťažko určiť odkiaľ skutočne ide, ale ja mám taký dojem akoby nešiel až úplne z pravej strany t. j. od čerpadla, ale ako by išiel tak z priestoru vačky druhého valca od pravej strany t. j. od čerpadla Citovat
fifi Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 Ide to niekde odtiaľto [upravil dne 3/11/10 19:06 fifi] [upravil dne 3/11/10 19:06 fifi] Citovat
ace11 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 cvaka ti to i za studena? nebo az se auto zahreje? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.