Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 + Pioneer DEH - 2200UB

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých Pežoťákov. Kúpil som rádio Pioneer DEH-2200UB. Velmi rád by som spojazdnil ovládanie páčkou na volante. Máte tu niekto s týmto skúsenosti? Ževraj s Pioneermi sa to da spraviť pomerne jednoducho. Ako to mám zapojiť ? Poprípade nejakú schému , keby niekto mal. Jedine čo viem tak rádio má ten vstup taký že to vyzerá ako klasický jack. Ďakujem za prípadnú pomoc...

Odesláno

No tak chlapi..Určite máte niekto 206ku a riešili ste podobný problém..Viete mi povedať či tento konektor čo je na obrázku ide z tej páčky na volante ? Vraj sa dajú Pioneery ovládať 4mi odpormi..Kto mi poradí ako to všetko zapojiť a aké odpory použiť ?

[upravil dne 16/10/10 od jimmy.pd]

post-31190-14109613177502_thumb.jpg

Odesláno

obvykle když koupíš neorigo rádio do auta tak je páčka k ničemu....ale někdo to tu už myslím řešil..jen nevím jak dopadl...tak snad jen čekat až se někdo přihlásí :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ja som to poriesil na 405 tak, ze som odrezal povodny konektor od packy radia (5DIN ako na starych klavesniciach) a systemom pokus/omyl skusal, ktory z tych 5 drotov je ktora funkcia. Neviem akym sposobom pracuje origo DO v 206.

Mohlo by to byt obdobne. Droty: 1x kostra DO + 4x funkcia (podla toho kolko funkcii ma DO). Potom uz len medzi tu kostru a funkciu zaradit odpor pre pozadovanu funciu. Viacej na webe:

http://www.jvde.net/pioneer_wired_remote/pioneer_wired_remote.htm

Odesláno

Dakujem všetkym za rady...Počuj ygnor206 , ktorý konektor ide od tej páčky?Je to ten žlto zeleno modrý?Ale ten má zapojené len dva vodiče,ja by som povedal že by ich malo byť päť.

[/rquote]

Odesláno

Abych se přiznal tak tam tenhle konektor vůbec nemám,mám tam hnědý a ten jich má opravdu 5

a dneska na odpolední jsem se dotoho pustil a je hotovo,až to zapojím tak poreferuju:)

post-30367-1410961351131_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...