Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Mám. Není problém. Teď jsem si ale všiml, že máš benzín, ne HDI. Tam může být problém v tom, že to ŘJ motoru nepodporuje.

Jojojo, u mého Jeana na benzín to ŘJ motoru taky nechce. Zatím jsem to neřešil. Byly jiné \"priority\". :D

Odesláno
Mám. Není problém. Teď jsem si ale všiml, že máš benzín, ne HDI. Tam může být problém v tom, že to ŘJ motoru nepodporuje.

a mal si aj packu?

Jojojo, u mého Jeana na benzín to ŘJ motoru taky nechce. Zatím jsem to neřešil. Byly jiné \"priority\". :D

Odesláno

a mal si aj packu?

Jaja, aj páčka bola. :-)

Odesláno

Mám pro tebe Bohumile dobrou zprávu, dnes jsem byl u Honzy a podařilo se zapnout tempomat na mém autě. Benzín 1.6 16V kod NFU, takže u tebe také ještě není vše ztraceno.

:)

Odesláno

Zkusíme to na jaře, pokud budeš mít chuť, Bohumile. Dnes jsem si to docela dobře u Mily všechno vyzkoušel:papa Ovšem je to verze bez zobrazování na displeji, ale funguje.

[upravil dne 18/1/11 16:30 HonzaZ]

Odesláno

Já jsem teď ještě četl Návod k obsluze pro 307 a tam jsou popisované obě páčky 1) pouze tempomat a v této kapitole není nikde zmínka o tom že by se rychlost měla zobrazovat na displeji a 2) verze tempomat s limiterem, u které je napsáno že se zobrazuje na displeji buď cc .... pro tempomat anebo lim ... pro omezovač rychlosti.

Takže si myslím že to tak má být, že se u mě nic nezobrazuje. Evidentně to původně špatně nastavili u Domanskeho.

Odesláno

Tak jsem se pokusil o víkendu svépomoci dodělat tempomat a povedlo se. celé jsem to měl do hodiny hotové a funguje to bezvadně. Takže všem doporučuju.

Odesláno

Ja jsem oslovil vrakoviště, které tady již někdo zmiňoval a páčku jsem měl za dva dny doma. Odpověď na email od nich byla velice rychlá a neměli problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...