Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
sehnal jsem páčku, připojil, na diagnostice povolil, páčka reaguje, při přepnutí na limit mi vyskoči nějaka chybova hlaška na pp a na displeji oranžovy trojuhelnik s vykřičnikem. při přepnuti na cruise control pokud jedu pomalu a dám + na pp napíše že rychlost je přiliš malá, pokud jedu nad 30 nebo nad 40 tak po zmačknuti + nebo tlačitka z boku začne na malem displeji blikat ---- (misto rychlosti) a pořad svítí off.

mam model po faceliftu, rv2005. na brzdě mam konektor se 4ma drátama, na spojce se dvěma.

setkal se někdo s tímto? je nějaká možnost to nějak aktivovat nebo něco ještě zkusit?

Ahoj jakej máš motor a převodovku? Já mám taky po faceliftu 2005 a motor 1,6hdi 80kw a 5-ti kvalt manuál.

Taky bych chtěl tam dát tempomat, ale myslel jsem, že to u faceliftovaných modelů už nejde. Nebo to někomu jde???

Mam presne to co ty, akorat ne kombik. Po povoleni v dia packa regovala ale tempomat nesel zapnout. Zkusim na druhy den a on funguje :)

Odesláno
sehnal jsem páčku, připojil, na diagnostice povolil, páčka reaguje, při přepnutí na limit mi vyskoči nějaka chybova hlaška na pp a na displeji oranžovy trojuhelnik s vykřičnikem. při přepnuti na cruise control pokud jedu pomalu a dám + na pp napíše že rychlost je přiliš malá, pokud jedu nad 30 nebo nad 40 tak po zmačknuti + nebo tlačitka z boku začne na malem displeji blikat ---- (misto rychlosti) a pořad svítí off.

mam model po faceliftu, rv2005. na brzdě mam konektor se 4ma drátama, na spojce se dvěma.

setkal se někdo s tímto? je nějaká možnost to nějak aktivovat nebo něco ještě zkusit?

Ahoj jakej máš motor a převodovku? Já mám taky po faceliftu 2005 a motor 1,6hdi 80kw a 5-ti kvalt manuál.

Taky bych chtěl tam dát tempomat, ale myslel jsem, že to u faceliftovaných modelů už nejde. Nebo to někomu jde???

Mam presne to co ty, akorat ne kombik. Po povoleni v dia packa regovala ale tempomat nesel zapnout. Zkusim na druhy den a on funguje :)

Kdyby si četl můj výše psaný příspěvek tak už ti to dávno jede.......tempomat jede jen od určité rychlosti a hlavně jen na 4,5 6......

A u facelitovaných modelů to jde skoro na 100% u všech....

Odesláno

Teoreticky by to mělo jít. Máš dva spínače na brzdovém pedálu. Ovšem chtělo by to napíchnout na dia, zda je to konfigurovatelné. Pokud ano, tak by stačila páčka a byl by tempomat.

Odesláno
ja mam facelift 11/2006 ale CC a dorobenie islo hladko. Stalo ma to tusim 70 € aj s novou packou s peugeotu.

A v ktorom Peugeote si bol? v BA či niekde mimo...

[upravil dne 8/11/10 12:41 Sparko27]

Odesláno
Dej VIN a uvidí se.

Ahoj tak VIN je: VF33H9HYB84392353

předem díky za info, kolik by jinak stála ta páčka nová?

A je někdo z Prahy a okolí kdo by to zapnul přes dia?

Odesláno

Např. já. Podle SB se na restylu 307 používá pouze jeden typ brzdového spínače, čili by tempomat měl jít. Chce to jenom páčku. Nová stojí cca 1600 - 1700,- Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...