Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Řídící jednotka sťěračů

Recommended Posts

Odesláno

jasne...jasne...ja som ani netvrdil ze ty si tvrdil ze niekto tvrdil...:D:D len som poznamenal, ze ked si mi pisal ze baterka dokaze robiot pekne divy....preto som to poznamenal....:D:D

Odesláno

nie nie...nerobil som to kolio tomu....bolo ju treba vymenit.....bola tam asi uz dlho...ja mam toto auticko uz rok a 4 mesiace a myslim ze tam uz bola dlhsie pred tym...na zimu som ju radsej vymenil..vies som vonku a pouzivam auto dost casto..a nechcel by som niekde ostat rano vysiet koli baterke...

nad tym motorcekom uvazujem dlho uz..co to stoji???300ecky???ci to obidva tolko stoja??

Odesláno

krasne..myslis ze sa oplati tam fuknut uz pouzivany ka sa podari zohnat???u nas v TO resp. blizsko TO je jeden co nosi z vonku vyhradne peugeoty na diely a mohol by som teda k nemu skusit behnut,ci mi to nepreda ak ma...

....z citania tu viem ze staci teda vymenit soferovu stranu...ale preco ak ma nejaky problem to neukaze DIA?

Odesláno

On nemá problém, proste je tak urobený. Je to nejaká softvérová chyba. Spústa chýb sa na dia neukáže ak práve nie je. Ja som musel čakať kým sa i stierače nezaseknú a potom bez vypnutia motora utekať na diagnostiku. Inak som nemal žiadnu chybovú hlášku a v čase keď stierače fungovali dia nič nenašla. Z vrakoviska je to riziko, že kúpiš motorček s rovnakým problémom.

Odesláno

hm..n a to som myslel...nemaju nahodou problem len stierace s rocnikom 2005 a nizsie???(2004 a ..)

a ta softowa chyba sa neda odstranit niecim inym ako vymenou motorceka??nejakym updatom??

[upravil dne 26/10/10 od godzilaTO]

Odesláno

Neviem, či to je flashovateľné. Keby áno asi by to robili namiesto výmeny celého motorčeka. Minimálne v záručných opravách by sa im to viac vyplatilo. To s tým ročníkom je pravda, ale presnú hranicu od kedy sú dobré neviem. Rok 05 je prechodný tam môžu byť aj dobré aj zlé.

Odesláno

hmmm...ktovie ale ci to nerobia???kto vidi co oni robia ked zoberu auto...ale to su len dohady....a preco urobit n ieco co by priklad stalo 20 euro ako aj DIA,ked mozu zinkasovat 200 za motorcek a povedzme dalsiych 50-100ecky za vymenu..hmmmm???? no nevadi ,ako si oni robia biznis je ich vec...heheh...v kazdom pripade je to problem ktory sa bude musiet skor ci neskor riesit...ci uz vymnneou alebo inou upravou(opravou)

Odesláno

Nie je na tom nič zlé, môže sa to tebe alebo niekomu ešte zísť. Napr. v tom motorčeku keď je zlá elektronika samotný motor je dobrý a v prípade potreby len prehodíš plošáky a stieraš ďalej.

• O 1 rok později...
Odesláno
Áno, 100%. Stáva sa to vraj vtedy, keď naraz zapneš svetlá a aj stierače napr. v situácii keď naštartuješ, samo sa ti zapne denné svietenie a zároveň zapneš stierače. Aspoň tak písali na tých odkazoch čo som dával hore.

Cez víkend sa chystám na výmenu tých IO, potom tu hodím návod. Je to súčiastka za pár korún, oproti cene za celý stierač.

[upravil dne 13.10.2010 od AnotherOne]

ho ja je tam měl už dobrej rok futr v pohodě ale když se mi to stalo tak to jsem se ničeho jineho nedotkl než klíčku při startování a to bylo během dne takže se mi světla(xenony) nerozsvicej jen za tmy a denní světla nemam takže se to stalo hned po nastartování začaly lítat stěrače a samozřejmě na páčku žadná reakce nevím no furt mi nejde do hlavy co maj světla společného se stěrači?To neni nějak chráněný proti nákemu uletu v elektrice? koukam že dosti Peugeotu je v tomhle ohledu uplně mimo nastěstí to stale jistí MB třídy E :-) ale to s tou 407 sednou mě docela sklamalo přitom jsem stim autem velice spokojen kord mě předlouhé cesty do prace spotřeba jizdní vl. atd.. 100% spokojenost bože co mě ještě překvapí :-)

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím, mě se to taky stalo stíma stěračama taky uz 3 motorek jsem měnil a porád mi to dělá když jsem nastartoval tak mi začaly stěrače lítat a pořád nevím čím to je..... Pořád uvažuji že to i ty xenony mužu dělat přemyšlím že tam koupím uz lepší xenony.. ale pořád mi nejde do hlavy co má světla společné ze stěrači..

Už to tady někdo tento problém vyrešil ???

Odesláno

Máš origo xenony?Já mam a no problem 8let už,

Taky mi je divné že ti co maji dodělane xenony vždy odejde motorek stěrače někdo psal že po faceliftu to už neodchází asi to je nějak propojene že ty neorigo xenony nemaji stabilni proud atd moc se vtom nevyznám :myslim

Odesláno (upraveno)

Mozem potvrdit po montazi neorigo xenonov odide.Mam 8/2007 r.v a odisli mi motorceky.Zohnal som si motorceky z vrakaca autonovotny od TO(asi ten co pise 

godzilaTO) boli z 2004 a stale pri odomknuti pretreli stierace na prazdno.Autonovotny dava zaruku 100dni ja som mu volal hned po 7 dnoch co tie motorceky robia.Povedal ze nech pockam ,prinesie dalsie auta z vonka a vymenime motorceky s tym ze urcite to bude z mladsieho rocnika.Po 4 mesiacoch to dopadlo tak ze mladsi rocnik nepriniesli stale iba 04-05 a nakoniec ze 100dnova zaruka ubehla ze co vlastne chcem reklamovat.Ja uz mam motorceky z 2009 a je to ok.Ale stale mam tie motorceky od autonovotny.V sobotu tam idem a do telefonu som mu povedal ze ak mi nevrati peniaze tak mu ich ojebem o hlavu.Takze taka skusenost so xenonami a s autonovotny.Neodporucam ani jedno ani druhe.

Upraveno uživatelem Viki39004

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...