Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Už tady po několikáté píšu že mám na celém autě LED žárovky v blinkrech.....co mám na to dál říct.......asi to jde když to mám.....

premo nejde mi o blinker.....o svetlo ako take vzadu na SWcku.....viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiies.....

a som pochopil ze si vymenil ziarovky za ledky(blinkre-napr. http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=3025&id_tovar=22718&uroven=5&zaradenie=3025&ukaz=detail&hlzaradenie=1 )

:P:P

[upravil dne 28/1/11 14:59 godzilaTO]

Odesláno

:aut:aut:aut:aut:aut

som tusil ze to napises....ja len ze sa mi to strasne paci ked vidim tie ich pasikove zadne svetla...ci mercedes alebo audi....a dokonca aj kia ceed ma pekne...ale hold mam co??? mam LEVA tak sa stym musim zmierit...

Odesláno

godzilaTO ak nepotrebuješ nevyhnutne mohutný kufor SW-čka tak ho vymeň za sedan s budú ti svietiť svetlá, niečo ako polovičné \"V\". Je to dosť charakterizujúce a jedinečné práve pre LEVA.:):papa

post-27076-1410961499839_thumb.jpg

• O 5 měsíců později...
Odesláno

JJ přesně tak absolutně bez problémů a dokonce jestli se nepletu tak u těchto žárovek nemusíš hlídat polaritu zapojení, prostě to svítí jako normální žárovka bez rozdílu kde je + a kde - .

Jen se mi asi před měsícem stalo že mi začal PP hlásit špatnou žárovku, všechno svítilo, tak jsem začal řešit konektor zadního světla. Všechno předělal, proštříkal, nové ukostření a furt nic. Stále to hlásilo. Tak sem se podíval na ty přední LEDky a zjistil jsem že u jedné byl odpadlý jeden rezistor a už pravděpodobně neměla takový odpor a PP jí vyhodnotil jako prasklou. Nenapadlo mě, že když ten odpor odpadne že bude žárovka stále svítit.

Když jsem se na tu špatnou žárovku podíval pořadně tak mi to přišlo že to odpadlo teplem, prostě se horkem roztavil cín a upadlo to. No uvidíme jak to bude dál, jestli to znova upadne nebo to byla jen náhoda.

Odesláno
dnes som skusal davat do parkovaciek led s CAN BUS - zbernica eliminujuca hlasky (odpor) a ledka aj tak svietila a PP vyhodil v momente vypalenu ziarovku :grr nerozumiem preco :myslim

Tak ti prodali led žárovku co nemá odpor......

Odesláno
dnes som skusal davat do parkovaciek led s CAN BUS - zbernica eliminujuca hlasky (odpor) a ledka aj tak svietila a PP vyhodil v momente vypalenu ziarovku :grr nerozumiem preco :myslim

Tak ti prodali led žárovku co nemá odpor......

nastastie nepredali :D len som vyskusal pred obchodom ... na baleni bolo napisane CAN BUS tak neviem :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

prema, pisess ze na kazdej LED ziarovke mas odpor, ale nikde sa neviem dopatrat hodnoty toho odporu 10 ohm? 33 ohm? kolko?? kupil som na skusku take cinske srandy, svieti to uplne genialne, az na to ze ked zavriem kufor tak v nom mam vcelku jasnu diskoteku .. odpor zapojit predpokladam paralelne vsakze..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...