godzilaTO Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Už tady po několikáté píšu že mám na celém autě LED žárovky v blinkrech.....co mám na to dál říct.......asi to jde když to mám..... premo nejde mi o blinker.....o svetlo ako take vzadu na SWcku.....viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiies..... a som pochopil ze si vymenil ziarovky za ledky(blinkre-napr. http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=3025&id_tovar=22718&uroven=5&zaradenie=3025&ukaz=detail&hlzaradenie=1 ) :P [upravil dne 28/1/11 14:59 godzilaTO] Citovat
godzilaTO Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 hmm co ja viem led pasik niekde som to tu riesil tiez ze som chel aby som bol zozadu poriadne videny tak som chcel davat led ziarovky aj vies kde o tom pises??? Citovat
DERT123 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 som to ale neriesil lebo keb mam vymenit vsetky ziarovky za led tak je to dost palka Citovat
godzilaTO Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 jojojooo som si vsimol ze to nieje lacny spas.... ale ako tam pisal Prema, kazdy spas nieco stoji....:D Citovat
DERT123 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 pockam ked to da niekto na afto a budem vidiet ako to svieti Citovat
Přema Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Jestli chceš origo led světla tak musíš změnit značku vozu.....:P:P:P:P Citovat
godzilaTO Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 :aut:aut:aut:aut som tusil ze to napises....ja len ze sa mi to strasne paci ked vidim tie ich pasikove zadne svetla...ci mercedes alebo audi....a dokonca aj kia ceed ma pekne...ale hold mam co??? mam LEVA tak sa stym musim zmierit... Citovat
Judes Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 godzilaTO ak nepotrebuješ nevyhnutne mohutný kufor SW-čka tak ho vymeň za sedan s budú ti svietiť svetlá, niečo ako polovičné \"V\". Je to dosť charakterizujúce a jedinečné práve pre LEVA. Citovat
godzilaTO Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Heheh dobry pokus. Prave z tohO dovodu mam swcko lebo mi treba kufeeeeeeer:D:D:D Citovat
Judes Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Tak potom ti nič nezostane len počkať kým nejaký Číňan vyrobí led svetlá aj na SW-čko. Citovat
godzilaTO Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 nie v pohode...tak nemoze byt vsetko ako by som ja rad mal...tak sa stym musim zmierit... Citovat
DERT123 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 dnes som skusal davat do parkovaciek led s CAN BUS - zbernica eliminujuca hlasky (odpor) a ledka aj tak svietila a PP vyhodil v momente vypalenu ziarovku nerozumiem preco Citovat
Mike407 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Zajímavé... Já jsem si tam dal stejné LED jako psal Brizan na první stránce a absolutně bez problémů... Citovat
Brizan Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 JJ přesně tak absolutně bez problémů a dokonce jestli se nepletu tak u těchto žárovek nemusíš hlídat polaritu zapojení, prostě to svítí jako normální žárovka bez rozdílu kde je + a kde - . Jen se mi asi před měsícem stalo že mi začal PP hlásit špatnou žárovku, všechno svítilo, tak jsem začal řešit konektor zadního světla. Všechno předělal, proštříkal, nové ukostření a furt nic. Stále to hlásilo. Tak sem se podíval na ty přední LEDky a zjistil jsem že u jedné byl odpadlý jeden rezistor a už pravděpodobně neměla takový odpor a PP jí vyhodnotil jako prasklou. Nenapadlo mě, že když ten odpor odpadne že bude žárovka stále svítit. Když jsem se na tu špatnou žárovku podíval pořadně tak mi to přišlo že to odpadlo teplem, prostě se horkem roztavil cín a upadlo to. No uvidíme jak to bude dál, jestli to znova upadne nebo to byla jen náhoda. Citovat
Přema Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 dnes som skusal davat do parkovaciek led s CAN BUS - zbernica eliminujuca hlasky (odpor) a ledka aj tak svietila a PP vyhodil v momente vypalenu ziarovku nerozumiem preco Tak ti prodali led žárovku co nemá odpor...... Citovat
DERT123 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 dnes som skusal davat do parkovaciek led s CAN BUS - zbernica eliminujuca hlasky (odpor) a ledka aj tak svietila a PP vyhodil v momente vypalenu ziarovku nerozumiem preco Tak ti prodali led žárovku co nemá odpor...... nastastie nepredali len som vyskusal pred obchodom ... na baleni bolo napisane CAN BUS tak neviem Citovat
bedo Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 prema, pisess ze na kazdej LED ziarovke mas odpor, ale nikde sa neviem dopatrat hodnoty toho odporu 10 ohm? 33 ohm? kolko?? kupil som na skusku take cinske srandy, svieti to uplne genialne, az na to ze ked zavriem kufor tak v nom mam vcelku jasnu diskoteku .. odpor zapojit predpokladam paralelne vsakze.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.