Vítek1 Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 ahoj jak je pridelana guma dole u dveri nejak se na mem aute odchlipava a porad o ni zadrhavam nohou pri vystupovani, daji se koupit zvlast prichytky nebo tak neco? Citovat
FrantaCV Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 daji v peu za 3,- Ale to pomůže jen pokud není ta guma poškozená (vytrhaná). Mě nezbylo než přilepit pravda obyč CHEMOPREN to nezvládne. Koupil jsem nějaký speciál na silně namáhané spoje - tuba cca 160,- Kč ale drží. Citovat
Vítek1 Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 ja jsem to zkousel silikonem a tim jsem teda neuspel! Citovat
FrantaCV Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 ja jsem to zkousel silikonem a tim jsem teda neuspel! No silikon Ti rozhodně nepomůže. Tohle se tu řešilo někdy před rokem tak zkus tohle: Ahoj, taky jsem měl stejný problém na obou stranách u mojí 406. Zbytky plastových šteftů jsem odstranil, důkladné očistil jak gumu tak práh a použil lepidlo na bázi chemoprénu dle výrobce určené pro lepení silně namáhaných nesavých povrchů (původně určeno na lepení obkládaček např na umakart) Tuba stála sice 130,- Kč, ale drží to perfektně. Jen pro zajímavost jsem zkusil tu gumu odtrhnout, ale asi by spíš povolila ta guma než spoj. Jmenuje se to MONTACK - Profesional výrobce CEYS Španělsko. A koupil jsem to v OBI. FrantaCV Citovat
Medvidek Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Čau lidičky mám dotaz kde se dájí koupit tyto gumy na prahy a do kufru mám je dost poničené ? Citovat
Vítek1 Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 panove ma nekdo nejaky figl jak odstranit ty stare spunty? Citovat
Vítek1 Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 to me napadlo ale moc se me dotoho nechtelo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.