1bugsy1 Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Jak vozit kola už tu bylo, tak se zeptám jak vozíte lyže? Jelikož nemám zahrádku tak je musím postavit za sedadlo řidiče, což se mi moc nelíbí, protože jsou od nich špinavé sedačky. Viděl jsem u nového Berlinga paket nosníků pod střechu dovnitř auta, myslíte že by to šlo i do našich partnerů? Dík Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Ja som si dal požiadavku vo firme na Tepee a bolo to tam v ponuke za 130€. Pokiaľ budú suché tak v pohode, ale akonáhle budú od snehu tak ... Citovat
grog Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Jak vozit kola už tu bylo, tak se zeptám jak vozíte lyže? Jelikož nemám zahrádku tak je musím postavit za sedadlo řidiče, což se mi moc nelíbí, protože jsou od nich špinavé sedačky. Viděl jsem u nového Berlinga paket nosníků pod střechu dovnitř auta, myslíte že by to šlo i do našich partnerů? Dík Myslím že ano. Nosič pod střechu jsem měl v Renaultu Kangoo.U Pažouta mě chyběl a dodává se jen na nový model, takže jsem si jej vyrobil svépomocí.Mezi nosníky mám síť, takže mě to slouží i jako odkládací prostor. [upravil dne 17/10/10 od grog] Citovat
Radek 306 Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 mě letos čeká pořízení střešního boxu a zahrádky,do auta jdou dát lyže našikmo po sklopení části sedaček v zadu, takže 3 lidi na lyže odjednou,ale je to nasvačený až moc už Citovat
grog Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 (upraveno) Převoz lyží bych asi taky řešil zahrádkou nebo střešním boxem, nosič pod střechu mám jako odkládací prostor pro skládací přepravku, tašky a převoz latí. Upraveno 13. únor 2015 uživatelem grog Citovat
_luky_ Odesláno 12. únor 2015 Odesláno 12. únor 2015 Několikrát jsem vezl lyže uvnitř na stropě. Vepředu zapadnou do přihrádky a vzadu leží na tyči od sítě. Běžky tam perfektně padnou a drží na místě. Mám trochu problém se sjezdovkama - ty jsou krátký, takže je tam musím přivazovat, aby mi nespadly na hlavu. Nemáte na to nějaký fígl? Jediné, co mě napadlo - sehnat nebo vyrobit další tyč do prostředních závěsů. Ale kupovat kvůli tomu síť je nesmysl a nepřišel jsem na schůdné mechanické řešení výroby tyče v domácích podmínkách. Citovat
grog Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 (upraveno) Ja to vyřešil podomácku takhle. Upraveno 15. únor 2015 uživatelem grog Citovat
xaon Odesláno 14. únor 2015 Odesláno 14. únor 2015 Odzkoušel jsem, že tyč se sítí z Partnera 2003-2008 jde do nového Tepee. Tak by ten držák pod střechu co mají na Tepee mohl jít na staršího parťáka. Mám na Partnera 2003 "zahrádku" (příčníky) co se šroubují na střechu, jsou dost jeté a vyžadují lehkou opravu plastu(zavaření, nebo zalepení),jsou k mání.Můj parťák už je na vrakáči, tak už je nevyužiji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.