Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak vozit kola už tu bylo, tak se zeptám jak vozíte lyže? Jelikož nemám zahrádku tak je musím postavit za sedadlo řidiče, což se mi moc nelíbí, protože jsou od nich špinavé sedačky. Viděl jsem u nového Berlinga paket nosníků pod střechu dovnitř auta, myslíte že by to šlo i do našich partnerů? Dík

Odesláno
Jak vozit kola už tu bylo, tak se zeptám jak vozíte lyže? Jelikož nemám zahrádku tak je musím postavit za sedadlo řidiče, což se mi moc nelíbí, protože jsou od nich špinavé sedačky. Viděl jsem u nového Berlinga paket nosníků pod střechu dovnitř auta, myslíte že by to šlo i do našich partnerů? Dík

Myslím že ano. Nosič pod střechu jsem měl v Renaultu Kangoo.U Pažouta mě chyběl a dodává se jen na nový model, takže jsem si jej vyrobil svépomocí.Mezi nosníky mám síť, takže mě to slouží i jako odkládací prostor. :cool:

[upravil dne 17/10/10 od grog]

post-27106-14109613188522_thumb.jpg

Odesláno

mě letos čeká pořízení střešního boxu a zahrádky,do auta jdou dát lyže našikmo po sklopení části sedaček v zadu, takže 3 lidi na lyže odjednou,ale je to nasvačený až moc už :D

Odesláno (upraveno)

Převoz lyží bych asi taky řešil zahrádkou nebo střešním boxem, nosič pod střechu mám jako odkládací prostor pro skládací přepravku, tašky a převoz latí.

Upraveno uživatelem grog
  • O 4 roky později...
Odesláno

Několikrát jsem vezl lyže uvnitř na stropě. Vepředu zapadnou do přihrádky a vzadu leží na tyči od sítě. Běžky tam perfektně padnou a drží na místě. Mám trochu problém se sjezdovkama - ty jsou krátký, takže je tam musím přivazovat, aby mi nespadly na hlavu. Nemáte na to nějaký fígl?

Jediné, co mě napadlo - sehnat nebo vyrobit další tyč do prostředních závěsů. Ale kupovat kvůli tomu síť je nesmysl a nepřišel jsem na schůdné mechanické řešení výroby tyče v domácích podmínkách.

Odesláno

Odzkoušel jsem, že tyč se sítí z Partnera 2003-2008 jde do nového Tepee. Tak by ten držák pod střechu co mají na Tepee mohl jít na staršího parťáka. Mám na Partnera 2003 "zahrádku" (příčníky) co se šroubují na střechu, jsou dost jeté a vyžadují lehkou opravu plastu(zavaření, nebo zalepení),jsou k mání.Můj parťák už je na vrakáči, tak už je nevyužiji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...