Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno
207 nevlastním, ale keď som mal C4, tak som bol z podobne opísaného zvuku už zúfalý. Riešením boli tie veci, ktoré som napísal...

ale viac-menej odpoveď už tu zaznela, takže by to mohlo byť vyriešené...

mal si citroen a dva krat si stupil do tej iste mlaky ? alebo z kaluze do blata ?

Guest mischko11
Odesláno
nikchaj tak, pipi, keď Levičan začne Trnavčanovi nadávať do Maďarov, onedlho nastane koniec sveta... :D

asi kofola skonci bitkou :bacha

Odesláno

skusil som to oblepiť izolačkou ako ste mi poradili a ono to funguje :cool: stačilo vycúvať z garáže a na prvom obrubníku kde to bolo počuť asi najviac žiaden pazvuk. Diki pekne všetkým za rady ;) pokiaľ sa to bude opäť ozývať tak to vidím na servis, treba aspˇn trochu využiť záruku :D

Guest mischko11
Odesláno

jj novy protikus je modifikovany a pochadza z 207 cc ,ale nevydrzi dlho

Guest mischko11
Odesláno
mne ta paska drzi uz rok a pol :)

este sme zabudli povedat ze textilna paska je lepsia nez klasicka izolacka nie ? respektive mne drzi lepsie

Odesláno

zas mne to drzi od konca maja 2010 cize rok a 20mesiacov ak dobre ratam a odvtedy som najazdil aj 35tis km (to je asi presne celkovy pocet km niektorych clenov :P) a ziadny buchot a ani nepaskujem!

a taktiez vymenene pod zarukou a vybavene...

[upravil dne 10.1.2012 20:57 od buga]

Guest mischko11
Odesláno
zas mne to drzi od konca maja 2010 cize rok a 20mesiacov ak dobre ratam a odvtedy som najazdil aj 35tis km (to je asi presne celkovy pocet km niektorych clenov :P) a ziadny buchot a ani nepaskujem!

a taktiez vymenene pod zarukou a vybavene...

[upravil dne 10.1.2012 20:57 od buga]

mno aj to je riesenie neotvarat kufor a potom sa nepokazi :D ci aj to sa ti na tom aute uz pokazilo ?:D

Odesláno
vsetci majitelia 207 maju ten isty problem a chyba je v protikuse zamku kufrovych dveri ktory je na casti karoserie.Riesenie je vymena toho protikusu alebo jednoducho oblepit paskou cast zamku staci len tak 2-3 otacky a prestane to

Zmínil jsem to na garančce, nějak to prý promazali a dotáhli (nevím, kam až to s tím dotáhli :D) a pak byl skoro půl roku klid, teď už to zase začíná občas jemně poklepávat.

Odesláno
vsetci majitelia 207 maju ten isty problem a chyba je v protikuse zamku kufrovych dveri ktory je na casti karoserie.Riesenie je vymena toho protikusu alebo jednoducho oblepit paskou cast zamku staci len tak 2-3 otacky a prestane to

Zmínil jsem to na garančce, nějak to prý promazali a dotáhli (nevím, kam až to s tím dotáhli :D) a pak byl skoro půl roku klid, teď už to zase začíná občas jemně poklepávat.

tak sa vrat a im povedz ze nech to vymenia..

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mne to tiež začalo klepať, skúste mi niekto poradiť, čo to mám na tom zámku opáskovať? , celý zámok, či len tu tyčku uprostred. Ak by bolo foto, budem vďačný

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...