ThorR Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 v SE symbianu mam nahraný Garmin, myslel že je to docela slušné, ale ted mám i nokii a v ní nokia maps a musím říct že je to pecka, garmina už nepoužívám. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Trochu to tu oživím Nakonec jsem koupil ten mobil z úplně prvního příspěvku (SE Elm - nemá operační systém) a už testuju Telefon obsahuje Java aplikaci Wisepilot první co jsem udělal bylo že jsem stáhl přes GPRS do mobilu nejnovější dostupnou verzi (mám internetový tarif s FUP 30MB) a pozadával si do oblíbených všechny adresy které autem víceméně pravidelně navštěvuji. Poznatky po cca 14ti dnech : 1) navigace je docela přesná a umí i hlasové příkazy stejně jako varování o radarech, upozornění při překročení povolené rychlosti apod.; 2) navigace bohužel nejde otočit naležato ale zatím mi to nijak nevadilo Citovat
Kloub Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 ahoj mám taky elma a kupoval jsem ho jen kvůli navigaci, po koupi jsem zjistil že je placená a stále se připojuje přes net a to mě docela vadí- dávná špatná zkušenost s internem v mobilu kdy mě došlo nehorázné vyúčtování, mohlo by se tohle řešit novým tarifem ale nechci tento můj stávajicí rušit ( mám starý tarif od vodafonu Odepiš který určitě znáte) tento tarif mě stále stačí a tak ptám se jestli se dá někde stáhnout nějaká náhradní navigačka? stahl jsem si gps wetravel ale to byla katastrofa, byla to nějaká aplikace offline kde se nedalo ani vyhledat pomocí interní gps moje přesné místo kde jsem.... Citovat
Péťa Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Stibto: ad 2) - k čemu potřebuješ navigaci naležato? Mě až tolik nezajímá, co je nalevo a napravo, ale co je přede mnou (tvar silnice, odbočky,...) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Jo, silnici taky vidim v navigaci kterou mam nastojato, a co je okolo to sleduji bočnimi okenky:D Citovat
abio Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 levný s GPS nokia 5230 k tomu soft Sygic a je vystaráno, dělá se i balení s držákem přímo do auta, ale jinak osobně používám evolve s igo8 http://www.evolve.cz/d-multitraxx-fx-4gb-4.3.html mám jej cca 3roky a vše běhá jak hodinky i filmy jako přenosný přehrávač good...... Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 ahoj mám taky elma a kupoval jsem ho jen kvůli navigaci, po koupi jsem zjistil že je placená a stále se připojuje přes net a to mě docela vadí- dávná špatná zkušenost s internem v mobilu kdy mě došlo nehorázné vyúčtování, mohlo by se tohle řešit novým tarifem ale nechci tento můj stávajicí rušit ( mám starý tarif od vodafonu Odepiš který určitě znáte) tento tarif mě stále stačí a tak ptám se jestli se dá někde stáhnout nějaká náhradní navigačka? stahl jsem si gps wetravel ale to byla katastrofa, byla to nějaká aplikace offline kde se nedalo ani vyhledat pomocí interní gps moje přesné místo kde jsem.... Já Ti nevím mě se teda Wisepilot nepřipojuje pořád .. a navíc i kdyby jak říkám testuju to a FUP si hlídám. Je fakt že když jsem zadával ty oblíbené a hledal jsem je v mapě (Prahy převážně) bylo to připojené furt a šup 8MB pryč .. ale během navigování ?... Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 S tím naležato máte chlapi recht .. asi jsem myslel že by toho bylo víc vidět .. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 To si myslí lidí A prodejci je utvrzují Hele ja Ti to vymlouvat nebudu ja jsem se kazdopadne ujistoval opakovane u operatora ze VSECHNY prenosy mam kryte z pausalu takze si staci sledovat FUP (pak by klesla rychlost a navigace by byla nepouzitelna) a mam to v cajku Teda doufam .. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Psal jsem o display na výšku... Sákra ... tak to pardon .. Citovat
c.WO.k Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 používám samsung i8000 s igo navigací a spokojenost naprostá,dojel jsem vždy jinak rychlost hledání satelitů je pomalejší,ale stači si stáhnout XTRA data a pak to nalezne satelity hned Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 No tak beru zpet - uplne vychytany to zas neni Dneska jsem prijizdel na velkou krizovatku a prej \"po 50 metrech otocte o 180 stupnu\" .. hehe .. No - nikdo neni dokonaly Citovat
kveton Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 mam HTC TD2 s navigací iGO Primo, poslední mapy a naprosto v pohodě, je to plnohodnotná navigace a žádnej problém. GPS se chytá celkem rychle, někdy do 5s max 30s Citovat
Ravel Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 mam HTC TD2 s navigací iGO Primo, poslední mapy a naprosto v pohodě, je to plnohodnotná navigace a žádnej problém. GPS se chytá celkem rychle, někdy do 5s max 30s pod to se můžu podepsat Citovat
Ravel Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 No tak beru zpet - uplne vychytany to zas neni Dneska jsem prijizdel na velkou krizovatku a prej \"po 50 metrech otocte o 180 stupnu\" .. hehe .. No - nikdo neni dokonaly no pořád lepší než navigace v mojí 807. Tam mi na jedný křižovatce v centru Plzně taky nutí abych se otočil do protisměru. Ale co je horší, na křížení dvou čtyřproudovek chci odbočit doprava a ona mi hlásí, odbočte vlevo,vlevo,vlevo a na mapě je přes tu křižovatku trasa čtvereček s výjezdem vpravo Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 No tak beru zpet - uplne vychytany to zas neni Dneska jsem prijizdel na velkou krizovatku a prej \"po 50 metrech otocte o 180 stupnu\" .. hehe .. No - nikdo neni dokonaly no pořád lepší než navigace v mojí 807. Tam mi na jedný křižovatce v centru Plzně taky nutí abych se otočil do protisměru. Ale co je horší, na křížení dvou čtyřproudovek chci odbočit doprava a ona mi hlásí, odbočte vlevo,vlevo,vlevo a na mapě je přes tu křižovatku trasa čtvereček s výjezdem vpravo To nasere no .... Na tohle se uz delavaj takove ty funkce ze to muzes nejak vylepsit, popsat chybu nebo co .. ale nemaji to vsechny navigace a nemam s tim zkusenost zda to pak k necemu vubec je ci ne .. Citovat
Bubik PD Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Ja mam HTC HD2 a v nom Igo8.Displej dostatocne velky a citatelny aj na lezato a naviguje uplne bez problemov. Ani Budapest nerobila problem. Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 tak to tady malinko ozivim .... uz asi 3 mesice uspesne pouzivam GPS mobilni navigaci Wisepilot v mobilu SonyEricsson. Uzivatelske zkusenosti - da se docela bez problemu pouzit na vetsinu cest v CR a evropskych statech (netestovano ale pokryti to ma), nevyhodou je omezeny balicek sluzeb za zakladni cenu licence - v trial periode vyrobce zpristupni i takove veci jako varovani pred radary a ukazatel aktualni rychlosti, clovek se namlsa a pak si licenci prodlouzi a ejhle ... tyto veci chybi .. Jinak ale vicemene mohu doporucit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.