Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

GPS navigace v mobilu

Recommended Posts

Odesláno

v SE symbianu mam nahraný Garmin, myslel že je to docela slušné, ale ted mám i nokii a v ní nokia maps a musím říct že je to pecka, garmina už nepoužívám.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Trochu to tu oživím :) Nakonec jsem koupil ten mobil z úplně prvního příspěvku (SE Elm - nemá operační systém) a už testuju :) Telefon obsahuje Java aplikaci Wisepilot první co jsem udělal bylo že jsem stáhl přes GPRS do mobilu nejnovější dostupnou verzi (mám internetový tarif s FUP 30MB) a pozadával si do oblíbených všechny adresy které autem víceméně pravidelně navštěvuji. Poznatky po cca 14ti dnech : 1) navigace je docela přesná a umí i hlasové příkazy stejně jako varování o radarech, upozornění při překročení povolené rychlosti apod.; 2) navigace bohužel nejde otočit naležato ale zatím mi to nijak nevadilo

Odesláno

ahoj mám taky elma a kupoval jsem ho jen kvůli navigaci, po koupi jsem zjistil že je placená a stále se připojuje přes net a to mě docela vadí- dávná špatná zkušenost s internem v mobilu kdy mě došlo nehorázné vyúčtování, mohlo by se tohle řešit novým tarifem ale nechci tento můj stávajicí rušit ( mám starý tarif od vodafonu Odepiš který určitě znáte) tento tarif mě stále stačí:o

a tak ptám se jestli se dá někde stáhnout nějaká náhradní navigačka? stahl jsem si gps wetravel ale to byla katastrofa, byla to nějaká aplikace offline kde se nedalo ani vyhledat pomocí interní gps moje přesné místo kde jsem....

Odesláno
ahoj mám taky elma a kupoval jsem ho jen kvůli navigaci, po koupi jsem zjistil že je placená a stále se připojuje přes net a to mě docela vadí- dávná špatná zkušenost s internem v mobilu kdy mě došlo nehorázné vyúčtování, mohlo by se tohle řešit novým tarifem ale nechci tento můj stávajicí rušit ( mám starý tarif od vodafonu Odepiš který určitě znáte) tento tarif mě stále stačí:o

a tak ptám se jestli se dá někde stáhnout nějaká náhradní navigačka? stahl jsem si gps wetravel ale to byla katastrofa, byla to nějaká aplikace offline kde se nedalo ani vyhledat pomocí interní gps moje přesné místo kde jsem....

Já Ti nevím mě se teda Wisepilot nepřipojuje pořád .. a navíc i kdyby jak říkám testuju to a FUP si hlídám. Je fakt že když jsem zadával ty oblíbené a hledal jsem je v mapě (Prahy převážně) bylo to připojené furt a šup 8MB pryč .. ale během navigování ?... :myslim

Odesláno

S tím naležato máte chlapi recht .. asi jsem myslel že by toho bylo víc vidět ..

Odesláno
To si myslí lidí ;) A prodejci je utvrzují ;)

Hele ja Ti to vymlouvat nebudu ja jsem se kazdopadne ujistoval opakovane u operatora ze VSECHNY prenosy mam kryte z pausalu takze si staci sledovat FUP (pak by klesla rychlost a navigace by byla nepouzitelna) a mam to v cajku :) Teda doufam ..

Odesláno

používám samsung i8000 s igo navigací a spokojenost naprostá,dojel jsem vždy :D jinak rychlost hledání satelitů je pomalejší,ale stači si stáhnout XTRA data a pak to nalezne satelity hned

Odesláno

No tak beru zpet - uplne vychytany to zas neni :D Dneska jsem prijizdel na velkou krizovatku a prej \"po 50 metrech otocte o 180 stupnu\" :D .. hehe .. No - nikdo neni dokonaly

Odesláno

mam HTC TD2 s navigací iGO Primo, poslední mapy a naprosto v pohodě, je to plnohodnotná navigace a žádnej problém.

GPS se chytá celkem rychle, někdy do 5s max 30s

Odesláno
mam HTC TD2 s navigací iGO Primo, poslední mapy a naprosto v pohodě, je to plnohodnotná navigace a žádnej problém.

GPS se chytá celkem rychle, někdy do 5s max 30s

pod to se můžu podepsat :super

Odesláno
No tak beru zpet - uplne vychytany to zas neni :D Dneska jsem prijizdel na velkou krizovatku a prej \"po 50 metrech otocte o 180 stupnu\" :D .. hehe .. No - nikdo neni dokonaly

no pořád lepší než navigace v mojí 807. Tam mi na jedný křižovatce v centru Plzně taky nutí abych se otočil do protisměru. Ale co je horší, na křížení dvou čtyřproudovek chci odbočit doprava a ona mi hlásí, odbočte vlevo,vlevo,vlevo a na mapě je přes tu křižovatku trasa čtvereček s výjezdem vpravo :(

Odesláno

no pořád lepší než navigace v mojí 807. Tam mi na jedný křižovatce v centru Plzně taky nutí abych se otočil do protisměru. Ale co je horší, na křížení dvou čtyřproudovek chci odbočit doprava a ona mi hlásí, odbočte vlevo,vlevo,vlevo a na mapě je přes tu křižovatku trasa čtvereček s výjezdem vpravo :(

To nasere no .... Na tohle se uz delavaj takove ty funkce ze to muzes nejak vylepsit, popsat chybu nebo co .. ale nemaji to vsechny navigace a nemam s tim zkusenost zda to pak k necemu vubec je ci ne ..

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak to tady malinko ozivim .... uz asi 3 mesice uspesne pouzivam GPS mobilni navigaci Wisepilot v mobilu SonyEricsson. Uzivatelske zkusenosti - da se docela bez problemu pouzit na vetsinu cest v CR a evropskych statech (netestovano ale pokryti to ma), nevyhodou je omezeny balicek sluzeb za zakladni cenu licence - v trial periode vyrobce zpristupni i takove veci jako varovani pred radary a ukazatel aktualni rychlosti, clovek se namlsa a pak si licenci prodlouzi a ejhle ... tyto veci chybi .. Jinak ale vicemene mohu doporucit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...