razor Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Ahoj,poslední dobou se mi stává že když dám klíček do zapalování tak mi zrcátko u spolujezdce zajede ke karoserii.Vůbec jsem nevěděl že to to auto umí,což je super,ale horší je to že to takhle blbne.Samozřejmě jediný způsob jak to vrátit je vystoupit a narovnat to ručně,protože to ovládání nereaguje.... Zrcátko má pravděpodobně dva \"dorazy\" , nicméně dorazy ignoruje a přetočí se klidně uplně o 180 stupňů směrem k předku auta..Zrcátko u řidiče nereaguje vůbec... Co s tím ?, =) Citovat
rootsky Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Ahoj. ručně nastavit stejně zrcátka do nějaké z poloh, a pak sklopit/vyklopit páčkou na nastavování zrcátek (poloha pootočením dolů a zpět). Vyzkoušet opakovaně. Když to nepůjde může být závada kdekoliv v sys => autoelektrikář. Mám podobný problém, jen narozdíl od tebe už vím kde je chyba (špatný pravý zklápěcí motorek)... Citovat
kupák Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Stručný dotaz: jdou nějaké komponenty do sklápěcího zrcátka na kupé sehnat samostatně, nebo jen celé zrcátko? Dejte mi prosím někdo vědět. Nemůžu teď do service boxu. Mám okrouhané to plastové ozubené kolečko. Dík za odpověďi. Citovat
razor Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 ahoj..povedlo se mi to nastavit do správný polohy,a zrcátko už se samovolně nezklápí..Jenže se nezklopí ani když chci...Prostě to uplně ignoruje ten joistik... Další věc je že jsem to rozebral abych se podíval jak to vůbec funguje,ale není tam nic vidět..ten motor a ten polohovač je jedna součástka...Teď teda nevím co s tím,vyměnil jsem i ovladač u řidiče,takže tím to nebude.....Když to zrcátko silou přetočím třeba ke kapotě auta,tak už potom reaguje na ten ovladač,ale zase se to zklopí uplně jinam než má...Pak to teda zase musím ručně nastavit do tý polohy a ono si to najde ten doraz...Fakt nevím co s tím. Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 Koukal jsem se na peugeot406coupe.com, abych se kouknul jak to resej kluci na ostrove, bohuzel mam pocit ze ti pomuze jen vymena moturku. Na ebay to prodavaj bohuzel jen jako celek se zrcatkem za 40 Liber. Coz neni az tak moc, pokud te to hodne trapi. [upravil dne 16/10/10 od dreamtalks] Citovat
kupák Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Mohl by si sem hodit nějaký odkaz na prodej na ebay? Ja v tom hlednání nejsem moc dobrej. Ale za 40 LIBER BYCH HO BRAL. Já mám oholený to jediný plastový kolečko, co v tom mechanismu je, takže to přeskakuje a při sklopení ke kastli to asi 10 vteři bzučí a hobluje se to dál, než motůrek zastaví. V servisu Peu mi řekli, že střeva sklopného zrcátka u kupé i normální 406 jsou stejný, tak kdyby někdo měl na prodej torzo el. sklopného zrcátka, měl bych zájem. Citovat
Y2K Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Ja som zasa spozoroval ze prave sa mi sklapa az \"do skla\". Ked je skolo stiahnute tak je tak 0,5 cm v jeho drahe (sklopene) a ked sklo ide hore ho musit \"odtlacit\". To je normalne? ci? Citovat
kupák Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Ja som zasa spozoroval ze prave sa mi sklapa az \"do skla\". Ked je skolo stiahnute tak je tak 0,5 cm v jeho drahe (sklopene) a ked sklo ide hore ho musit \"odtlacit\". To je normalne? ci? Neřek bych. Dokud mi zrcátka fungovala normálně, zastavovala obě tak 1.5 cm o okna. Citovat
Y2K Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 no fajn... a co s tym? doteraz som to nejak neriesil lebo som si to ani nevsimol Citovat
jozefsv Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 no fajn... a co s tym? doteraz som to nejak neriesil lebo som si to ani nevsimol nesklapaj zrkadla Citovat
Y2K Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 dobra rada... tak by sa dali vsetky problemy s tym autom riesit Nekupuj si ho Citovat
jozefsv Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 az tak nie,ale naco je komu sklapat zrkadla?neviem kedy naposledy som to vyuzil.v zime nevyuzitelne v podstate tak ci tak Citovat
jozefsv Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 sklopim zrkadlo a debil mi udrie do dveri dvermi bo si myslel ze mal dost miesta.najlepsie by bolo keby som mal asi na kolesach ihlice Citovat
Y2K Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Ak to budete kupovat, nezabudajte ze v UK jazdia po opacnej strane Citovat
Devils-night Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 taky sem musel menit to ozubeny kolecko, resp. celej ten sklapeci bazmek. ale mam stejnej problem jako Y2K , zrcatka se sklopej pri stazenym okne az do auta a kdyz se pak okno vytahuje tak to ty zrcatka urazi.Koukal jsem, že zespod je mikrospínač, ale nepřišel jsem na to jak funguje. Citovat
Y2K Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 zospodu coho? Lebo v pravom zrkadle zospodu je akurat tak teplomer vonkajsej teploty Citovat
Devils-night Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Y2K: kdyz vycvaknes takovou tu kulatou krytku ktera zespod zakrejva ten kloub, tak tam uvidis mikrospinac a v tom těle držáku sou tři drážky,ale při sklopení sem nepřišel na žádnou funkci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.