milhaus Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Máte někdo zkušenost s vrtáním maznic do zadní nápravy? Citovat
Radek 306 Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 zkušenost bych měl,ale na nápravě u 205,206,306 atd..307 to má nějak jinak určitě ne? Citovat
Fosil Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 U 307 není kam vrtat a není co mazat. Je to náprava s vlečenýmy rameny podobná jako u Favorita. Dodělávání maznic se týkalo 205, 206, 309, 306, 405. Citovat
wooody Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 on to taky asi myslí na tu 309 co má v podpisu;) Citovat
milhaus Odesláno 9. říjen 2010 Autor Odesláno 9. říjen 2010 myslím to opravdu na 307ku, 309 je prodaná ....na prohlídce (v autorizovaném servisu) jsem chtěl,aby něco udělali s vrzáním od zadní nápravy...když zatáhnu ruční brzdu a např vystoupím,tak to vrže jak stará postel .V servisu mi bylo řečeno, že to dělá zadní náprava a to znamená buď navrtat maznice přesně v místě vrzání nebo repase nápravy za 6000,- bez DPH,- . Nevím jak je náprava řešená, na 309 jsem to dělal sám,tam to bylo v pohodě. Citovat
Fosil Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 V tom servise jsou asi nějací srandisti. Na nápravě se můžou vyměnit silentbloky uchycení nápravy ke karoserii, gumové podložky vinutých pružin a tlumiče. Tohle bych repasí nenazýval, A co tam chtějí mazat? tak to vypadá: Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 to ti poradil blbec co myslí,že 307 má stejnou nápravu jako 306 atd. Citovat
milhaus Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 po dnešní kontrole kotoučů a destiček mám dilema, zda to vůbec do tohoto autorizovaného servisu dávat:myslim . S nápravou je to tak,jak píšete a brzdy, které mi bylo doporučeno vyměnit na výměnu rozhodně nejsou. Teda pokud je 10mm destička sjetá ... Citovat
wooody Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 aha, ty si byl určitě v litoměřicích žejo??? tam to nemá se servisem nic společnýho....... zkus ústí nebo most, tak sou ty autorizáky docela dobrý, most je lepší..... Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 po dnešní kontrole kotoučů a destiček mám dilema, zda to vůbec do tohoto autorizovaného servisu dávat:myslim . S nápravou je to tak,jak píšete a brzdy, které mi bylo doporučeno vyměnit na výměnu rozhodně nejsou. Teda pokud je 10mm destička sjetá ... s tím servisem bych se opravdu,ale opravdu přestal kamarádit:)--když tě chtějí pumpnout na tom,co si umíš sám zkontrolovat, co budou dělat v případě např. elektroniky, kde tomu málokdo rozumí... Citovat
wooody Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 ozzy, ale v ltm ho nechtějí pumpnout, tam to opravdu mysleli vážně, tam to je servis s velkym S jako.... Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 ozzy, ale v ltm ho nechtějí pumpnout, tam to opravdu mysleli vážně, tam to je servis s velkym S jako.... tak jak se říká tomu,když mi chtějí vyměnit něco, co je v pořádku??:D Citovat
wooody Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 no, ale oni si fakt myslej že je to na výměnu, byl sem tam několikrát a přijde mi že tam jsou asi zedníci a ne mechanici...... Citovat
Existujuci Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Skus nejake mazadlo v speji. ja si ale myslim ze to ako popisujes s tou rucnou,robia zadne tlmice. Robilo mi to podobne zvuky ale som to neriesil. No teraz si mi pripomenul ze mi to vlastne prestalo robit.Asi preto ze som vymenil zadne tlmice( jeden tiekol a horne ulozenie buchalo). Citovat
milhaus Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 to wooody: takže servis v Litoměřicích nedoporučuješ? Potřebuju tam ještě vyměnit silentblok, klínový řemen a výfuk. Nevíš o nějakém jiném dobrém servisu kromě autor. v Ústí a Mostu? Mám dobré reference na Bisáka za Lovosicema... Citovat
lucascz Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 mě to děla taky, a zadní tlumiče mám nové. a pred tydnem, kdyz sem sjizdel ze strechy obchodniho domu, tak v prudkem klesani sem zatahl rucni brzdnu a od zadu se zacaly ozývat zvuky, jak kdyz se rozlamoval titanic:myslim Citovat
wooody Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 bisák je spíš na elektriku, jesli to chceš levně a pořádně a nebojíš se u toho i ušpinit tak pan Hejda v žitenicích, je to dost velkej frajer......jinak jeden kvalitní servis na peugeoty vim, ale je až u kralup :-( zkus toho bisáka kdyžtak, nebo v lovo naproti četranzu taky nejsou špatný...... ale hejda je hejda, když budeš chtít napiš sz já ti pošlu číslo Citovat
milhaus Odesláno 13. říjen 2010 Autor Odesláno 13. říjen 2010 u Bisáka měla teď kamarádka 306 Kombi a udělal jí rozvody a brzdy, výměnu všech kapalin + montáž alarmu. To že je jen na elektriku - s tím jsi mně zarazil......prý tam na to má asi 4 mechaniky:myslim . Prosím o to číslo na p.Hejdu. Jak to myslíš, i ušpinit? Jestli bych mu u toho měl asistovat,tak bych nejspíš jezdil jen tam:super Citovat
Drtikoll Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 bisák je spíš na elektriku, jesli to chceš levně a pořádně a nebojíš se u toho i ušpinit tak pan Hejda v žitenicích, je to dost velkej frajer......jinak jeden kvalitní servis na peugeoty vim, ale je až u kralup :-( zkus toho bisáka kdyžtak, nebo v lovo naproti četranzu taky nejsou špatný...... ale hejda je hejda, když budeš chtít napiš sz já ti pošlu číslo Ahoj, co ten servis u Kralup? Jak se jmenuje? Já mám zatím vcelku pozitivní zkušenost s Peugeot Došek na Mělníku [upravil dne 13/10/10 od Drtikoll] Citovat
wooody Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 v kralupech to je auto Mergl, milhaus, jj tam mu možná ani asistovat nebudeš, když sem tam byl naposled kvuli tlumičům tak mi řek tady máš vercajk, uděl to a to a to já du řezat dříví, za chvíle sem tu :-D a když sme přesazovaly torzku tak sem si taky máknul :-D a ještě je s ním prdel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.