Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

U 307 není kam vrtat a není co mazat. Je to náprava s vlečenýmy rameny podobná jako u Favorita. Dodělávání maznic se týkalo 205, 206, 309, 306, 405.

Odesláno

myslím to opravdu na 307ku, 309 je prodaná ;)....na prohlídce (v autorizovaném servisu) jsem chtěl,aby něco udělali s vrzáním od zadní nápravy...když zatáhnu ruční brzdu a např vystoupím,tak to vrže jak stará postel :D .V servisu mi bylo řečeno, že to dělá zadní náprava a to znamená buď navrtat maznice přesně v místě vrzání :myslim nebo repase nápravy za 6000,- bez DPH,- . Nevím jak je náprava řešená, na 309 jsem to dělal sám,tam to bylo v pohodě.

Odesláno

V tom servise jsou asi nějací srandisti. Na nápravě se můžou vyměnit silentbloky uchycení nápravy ke karoserii, gumové podložky vinutých pružin a tlumiče. Tohle bych repasí nenazýval, A co tam chtějí mazat?:myslim

tak to vypadá:

post-28998-14109613067579_thumb.jpg

Odesláno

po dnešní kontrole kotoučů a destiček mám dilema, zda to vůbec do tohoto autorizovaného servisu dávat:myslim . S nápravou je to tak,jak píšete a brzdy, které mi bylo doporučeno vyměnit na výměnu rozhodně nejsou. Teda pokud je 10mm destička sjetá :D ...

Odesláno

aha, ty si byl určitě v litoměřicích žejo??? tam to nemá se servisem nic společnýho....... zkus ústí nebo most, tak sou ty autorizáky docela dobrý, most je lepší.....

Odesláno
po dnešní kontrole kotoučů a destiček mám dilema, zda to vůbec do tohoto autorizovaného servisu dávat:myslim . S nápravou je to tak,jak píšete a brzdy, které mi bylo doporučeno vyměnit na výměnu rozhodně nejsou. Teda pokud je 10mm destička sjetá :D ...

s tím servisem bych se opravdu,ale opravdu přestal kamarádit:)--když tě chtějí pumpnout na tom,co si umíš sám zkontrolovat, co budou dělat v případě např. elektroniky, kde tomu málokdo rozumí...

Odesláno
ozzy, ale v ltm ho nechtějí pumpnout, tam to opravdu mysleli vážně, tam to je servis s velkym S jako....

tak jak se říká tomu,když mi chtějí vyměnit něco, co je v pořádku??:D:D

Odesláno

Skus nejake mazadlo v speji. ja si ale myslim ze to ako popisujes s tou rucnou,robia zadne tlmice. Robilo mi to podobne zvuky ale som to neriesil. No teraz si mi pripomenul ze mi to vlastne prestalo robit.Asi preto ze som vymenil zadne tlmice( jeden tiekol a horne ulozenie buchalo).

Odesláno

to wooody: takže servis v Litoměřicích nedoporučuješ? Potřebuju tam ještě vyměnit silentblok, klínový řemen a výfuk. Nevíš o nějakém jiném dobrém servisu kromě autor. v Ústí a Mostu? Mám dobré reference na Bisáka za Lovosicema...

Odesláno

mě to děla taky, a zadní tlumiče mám nové. a pred tydnem, kdyz sem sjizdel ze strechy obchodniho domu, tak v prudkem klesani sem zatahl rucni brzdnu a od zadu se zacaly ozývat zvuky, jak kdyz se rozlamoval titanic:myslim

Odesláno

bisák je spíš na elektriku, jesli to chceš levně a pořádně a nebojíš se u toho i ušpinit tak pan Hejda v žitenicích, je to dost velkej frajer......jinak jeden kvalitní servis na peugeoty vim, ale je až u kralup :-( zkus toho bisáka kdyžtak, nebo v lovo naproti četranzu taky nejsou špatný...... ale hejda je hejda, když budeš chtít napiš sz já ti pošlu číslo

Odesláno

u Bisáka měla teď kamarádka 306 Kombi a udělal jí rozvody a brzdy, výměnu všech kapalin + montáž alarmu. To že je jen na elektriku - s tím jsi mně zarazil......prý tam na to má asi 4 mechaniky:myslim . Prosím o to číslo na p.Hejdu. Jak to myslíš, i ušpinit? Jestli bych mu u toho měl asistovat,tak bych nejspíš jezdil jen tam:super

Odesláno
bisák je spíš na elektriku, jesli to chceš levně a pořádně a nebojíš se u toho i ušpinit tak pan Hejda v žitenicích, je to dost velkej frajer......jinak jeden kvalitní servis na peugeoty vim, ale je až u kralup :-( zkus toho bisáka kdyžtak, nebo v lovo naproti četranzu taky nejsou špatný...... ale hejda je hejda, když budeš chtít napiš sz já ti pošlu číslo

Ahoj, co ten servis u Kralup? Jak se jmenuje? Já mám zatím vcelku pozitivní zkušenost s Peugeot Došek na Mělníku

[upravil dne 13/10/10 od Drtikoll]

Odesláno

v kralupech to je auto Mergl, milhaus, jj tam mu možná ani asistovat nebudeš, když sem tam byl naposled kvuli tlumičům tak mi řek tady máš vercajk, uděl to a to a to já du řezat dříví, za chvíle sem tu :-D a když sme přesazovaly torzku tak sem si taky máknul :-D a ještě je s ním prdel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...