volnasek Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Na displeji se mi objevuje porucha ABS i ESP obě současně. Nejdřív to udělalo jen občas,teď neustále. Neví někdo co s tím? Citovat
madrid4 Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 :rokermal som to iste snimač prave predne kolo jedine diagnostika Citovat
madrid4 Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 :rokerbez dia nie lebo to môže byť hociktore kolo kamarad ma servis zitil a urobil za 50eur komplet čidlo stalo 38e som od Senice Citovat
volnasek Odesláno 9. říjen 2010 Autor Odesláno 9. říjen 2010 Já jsem ze SEDLIŠŤ u Frýdku.Na diagnostiku zajedu,pokud to bude čidlo ABS,dá se koupit?A co výměna doma? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 No, kdo má dia u Frýdku nevím. Čidlo se samozřejmě dá vyměnit doma. Přední bez problému ale na zadní už to chce místo a možnost zvednot celý zadek. Musí dolů nádrž aspoň o 10 cm. Kablíky čidel jsou totiž vedeny v drážce na vrchu nádrže. Proto se vyplatí, pokud je to zadní čidlo, vyměnit obě na obou stranách. Já také vyměnil obě i když bylo vadné LZ. Citovat
denoo Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 no ja som mal nieco podobne, obcas zasvietilo abs esp, a neskor castejsie, a bol to brzdovy spinac iba , odvtedy pokoj, aj ked jeho cena isla celkom pekne hore Citovat
patko79 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 no ja som mal nieco podobne, obcas zasvietilo abs esp, a neskor castejsie, a bol to brzdovy spinac iba , odvtedy pokoj, aj ked jeho cena isla celkom pekne hore ja som mal presne to isté a cena bola super, pár strektnutí kontoxom Citovat
byny Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 ahoj taky mám skušenost se snímačem na LZ kole jinak čidlo se dá sehnat už kolem 800kč neorigo teda druhovýroba ale dia je nutná Citovat
denoo Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 to patko: neslo o streknutie, ja som ho menil dva krat, ale az na druhy krat vymenili za novy , ktory bol od klasickeho co mas v aute teraz dlhsi asi o 10-15 cm , a uz je to ok, problem bol v dlzke toho kabla ktory je moc kratky, teda v starsich 407 mach taky bol Citovat
AnotherOne Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 ahoj taky mám skušenost se snímačem na LZ kole jinak čidlo se dá sehnat už kolem 800kč neorigo teda druhovýroba ale dia je nutná Dia nie je nutná ak vieš o ktorý snímač ide. Proste ho vymeníš a ideš. Citovat
byny Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 ahoj taky mám skušenost se snímačem na LZ kole jinak čidlo se dá sehnat už kolem 800kč neorigo teda druhovýroba ale dia je nutná Dia nie je nutná ak vieš o ktorý snímač ide. Proste ho vymeníš a ideš. Myslel jsem dia na vyhledání toho čidla jinak se taky můžeš trefit počtvrté Citovat
AnotherOne Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Už som mal 2x vadné čidlo (obe zadné) a zistil som ho bez dia. Citovat
byny Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 většina majitelů 407ček tady včetně mě nejsou opraváři a abych pravdu řek tak já to nepoznal že je vadný ani když jsem ho držel v ruce ale samo že kdo umí ten umí a nám lajkům nezbývá nic jinýho nežvás skušenější požádat o radu:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Práve že v ruke to nie je poznať. Stačí pichnúť na multimeter a zmerať odpor. Citovat
volnasek Odesláno 13. říjen 2010 Autor Odesláno 13. říjen 2010 Dneska jsem byl na dia v neautorizovaném servise. Výsledek-systém nedetekuje žádnou závadu,přitom v autě na displeji mi to píše furt to samé. Tak nevím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.