Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, kdo má dia u Frýdku nevím. Čidlo se samozřejmě dá vyměnit doma. Přední bez problému ale na zadní už to chce místo a možnost zvednot celý zadek. Musí dolů nádrž aspoň o 10 cm. Kablíky čidel jsou totiž vedeny v drážce na vrchu nádrže. Proto se vyplatí, pokud je to zadní čidlo, vyměnit obě na obou stranách. Já také vyměnil obě i když bylo vadné LZ.

Odesláno
no ja som mal nieco podobne, obcas zasvietilo abs esp, a neskor castejsie, a bol to brzdovy spinac iba , odvtedy pokoj, aj ked jeho cena isla celkom pekne hore

ja som mal presne to isté a cena bola super, pár strektnutí kontoxom :aut

Odesláno

to patko: neslo o streknutie, ja som ho menil dva krat, ale az na druhy krat vymenili za novy , ktory bol od klasickeho co mas v aute teraz dlhsi asi o 10-15 cm , a uz je to ok, problem bol v dlzke toho kabla ktory je moc kratky, teda v starsich 407 mach taky bol

Odesláno
ahoj taky mám skušenost se snímačem na LZ kole jinak čidlo se dá sehnat už kolem 800kč neorigo teda druhovýroba ale dia je nutná:)

Dia nie je nutná ak vieš o ktorý snímač ide. Proste ho vymeníš a ideš.

Odesláno
ahoj taky mám skušenost se snímačem na LZ kole jinak čidlo se dá sehnat už kolem 800kč neorigo teda druhovýroba ale dia je nutná:)

Dia nie je nutná ak vieš o ktorý snímač ide. Proste ho vymeníš a ideš.

Myslel jsem dia na vyhledání toho čidla jinak se taky můžeš trefit počtvrté
Odesláno

většina majitelů 407ček tady včetně mě nejsou opraváři a abych pravdu řek tak já to nepoznal že je vadný ani když jsem ho držel v ruce ale samo že kdo umí ten umí a nám lajkům nezbývá nic jinýho nežvás skušenější požádat o radu:papa

Odesláno

Dneska jsem byl na dia v neautorizovaném servise. Výsledek-systém nedetekuje žádnou závadu,přitom v autě na displeji mi to píše furt to samé. Tak nevím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...