djbrano Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Caute, tato otazka je skor asi na pp205, ale ake su teraz aktualne ceny keby som chcel prerobit radio s malym monochromatickym displejom na velky farebny? Teraz: RT3, maly monochromaticky displej, navigacia, GSM, hlasove ovladanie povelmi, prehravanie MP3 Ocakavam: RT3, alebo RT4, velky farebny displej, navigacia, GSM, hlasove ovladanie povelmi, prehravanie MP3, AUDIO + VIDEO vstupy v prirucnej skrinke, odblokovanie obrazu Robi to niekto aj na Slovensku? Diky Citovat
djbrano Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 ceny se asi nezměnily STALE STEJNE Asi ta coskoro navstivim... dam Ti vediet.. cau Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Jestli chcete předělat-dodělat navi ve 407, tak zvažte asi nejdražší variantu na RT5 s hires displayem. Viděl jsem a je to velký rozdíl oproti RT3 nebo RT4 klasickou. Citovat
Přema Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Jenomže jenom ten displej stojí to co celá normál předělávka z RD4 na RT3....... Citovat
djbrano Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 Jestli chcete předělat-dodělat navi ve 407, tak zvažte asi nejdražší variantu na RT5 s hires displayem. Viděl jsem a je to velký rozdíl oproti RT3 nebo RT4 klasickou. Rozdiel je iba v rozliseni displeja? RT4 oproti RT3 ma harddisk, ze? RT5 ho ma asi takisto, len je displej s vyssim rozlisenim? Citovat
djbrano Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 ceny se asi nezměnily STALE STEJNE OK, ako je to u teba pp205? Treba sa najprv u Teba objednat? Mas tie radia, ci uz RT3, alebo RT4 u seba? Das mi na seba kontakt, alebo ako sa s tebou spojim? Budem mat cestu do Rakovnika, preto sa pytam, lebo by som Ta hned navstivil. Myslim ze odtialto uz Melnik nieje daleko, ze? Citovat
Brizan Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Tady máš na něj kontakt http://www.peugeot-kly.cz/ Citovat
Brizan Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Mám takový amatérský dotaz, je možné k RT3 připojit obrazovku z RT5 a počítat s lepším rozlišením? Jedná se mi hlavě o sledování filmů z externího DVD. Citovat
Přema Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Ne.......je to úplně ale úplně jiné....bez šance......RT3 komunikuje s displejem , nebo spíš displej s rádiem po 2ks optických kabelech......RT4 či 5 optiku vůbec nemá...... Citovat
Milhaus65 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 V displayi rt3 je pulka elektroniky, taky stoji 50 000 kc, rt4 \"jen\" 17 000 kc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.