Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktual ceny prerabky z RT3 - maly displej na RT3 velky farebny

Recommended Posts

Odesláno

Caute,

tato otazka je skor asi na pp205, ale ake su teraz aktualne ceny keby som chcel prerobit radio s malym monochromatickym displejom na velky farebny?

Teraz:

RT3, maly monochromaticky displej, navigacia, GSM, hlasove ovladanie povelmi, prehravanie MP3

Ocakavam:

RT3, alebo RT4, velky farebny displej, navigacia, GSM, hlasove ovladanie povelmi, prehravanie MP3, AUDIO + VIDEO vstupy v prirucnej skrinke, odblokovanie obrazu

Robi to niekto aj na Slovensku?

Diky

Odesláno
Jestli chcete předělat-dodělat navi ve 407, tak zvažte asi nejdražší variantu na RT5 s hires displayem. Viděl jsem a je to velký rozdíl oproti RT3 nebo RT4 klasickou.

Rozdiel je iba v rozliseni displeja? RT4 oproti RT3 ma harddisk, ze? RT5 ho ma asi takisto, len je displej s vyssim rozlisenim?

Odesláno
ceny se asi nezměnily

STALE STEJNE :super

OK, ako je to u teba pp205? Treba sa najprv u Teba objednat? Mas tie radia, ci uz RT3, alebo RT4 u seba? Das mi na seba kontakt, alebo ako sa s tebou spojim? Budem mat cestu do Rakovnika, preto sa pytam, lebo by som Ta hned navstivil. Myslim ze odtialto uz Melnik nieje daleko, ze? :myslim

Odesláno

Mám takový amatérský dotaz, je možné k RT3 připojit obrazovku z RT5 a počítat s lepším rozlišením? Jedná se mi hlavě o sledování filmů z externího DVD.:myslim

Odesláno

Ne.......je to úplně ale úplně jiné....bez šance......RT3 komunikuje s displejem , nebo spíš displej s rádiem po 2ks optických kabelech......RT4 či 5 optiku vůbec nemá......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...