tomik1987 Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 ahojte. mam 406 2,2hdi.a nebrzdí mi nejako ručna v jednom servise mi povedali že musím komplet meniť ručnu tie bubny aj lanká kolko to tak koštuje??? Citovat
godzila.01 Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Tady máš vše co budeš potřebovat i s cenama http://shop.navaseauta.cz/Nahradni-dily/Peugeot/406/Brzdovy-system/ Citovat
tomik1987 Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 a viete mi poradiť čo presne všetko mam aj kupiť??? ďakujem Citovat
silvar Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 tak ja to menil nedavno na 306 a u rucky to bylo jen lanko a bylo to v klidu... Citovat
ozzy56 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 kup pakny ruč. brzdy, všechna lanka, a píšeš,že v servise řekli že i kotouče (jsou to kotouče,co mají v sobě malý buben pro ruč. brzdu) vycházím z toho, že to viděl servis a díly mu doporučil...,viz nahoru:) [upravil dne 5/10/10 od ozzy56] Citovat
Ferry Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 je treba zaprve upresni, zda jsou vzadu kotouce nebo bubny, zkontrolovat stav lanovodu, predevsim jejich konce, muze tam byt ten bovden zmacknutej a pak se prodluzuje chod rucni brzdy (me se ten bovden na konci uplne rozpadl a rucka vubec nebrzdila, pomohla vymena lana s bovdenem v cene asi 200Kc) Citovat
silvar Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 jj napred koukni na lanka to je nejlevnejsi.... Citovat
comm Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Kolko mas km na aute ak ti to nebrzdi tak lankami to nebude bo ked su zle lanka tak ked odbrzdujes lenka sa zaseknu v bovdenoch a to sa ti asi nestava. Ja navrhujem rozobrat vycistit a nastavit nic tazkeho hodinkova zalezitost inak na tych kotucovychbubnoch je otvor ktorym sa nastavuje vola paken rucky. treba len zatiahnut rucku na treti zub a dotiahnut nastavovaci segment tak ze rukou nebude mozne otocit koleso a uvidis ze to bude funguvat. Jednoduchy system a tolko km ako mam ja s povodnimy paknami a lanovodmi ty namas tak ze bud v klude a najprv si to pozry posle na ukazku moje foto inac auto ma cez 220tiskm rok 97 tak mozes porovnat. Citovat
tomik1987 Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 no pozrem sa na to inač mne to niekedy aj zasekavalo jednoducho. ked som bol v kopci a ručnu som mal zatiahnutú a povolil som ju tak ma nepustila hned ale najskôr mi to tak trhlo až tak to uvoľnilo niekedy som musel aj silou motora to prekonať. a inač ked je auto na slnku. tak ručná brzda reaguje lepšie ako ked je v zime . je to možné? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 podle toho co píšeš, to bude lanko...,pakny vydrží velmi dlouho, a kotouče se mění z důvodu sjetí brzdové plochy desek, néé brzdové plochy paken ruč. brzdy... Citovat
Fosil Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Pakny v tomhle typu brzd většinou není nutné měnit. Protože se nepoužívají jako provozní brzda, ale jen k zajištění stojícího vozidla, je jejich opotřebení minimální. Citovat
FrantaCV Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 ahojte. mam 406 2,2hdi.a nebrzdí mi nejako ručna v jednom servise mi povedali že musím komplet meniť ručnu tie bubny aj lanká kolko to tak koštuje??? Soudím, že máš na zadku kotouče s bubínkem pro ruční brzdu. Takže: 1. Jde RB zatáhnout? pokud ano jaký má krok - kolik zubů? - pokud ano a jen je dlouhý krok stačí jen seřídit stavěcím šroubem - viz foto o několik příspěvků zpátky. Není nutné sudávat kotouč, stačí je odstranit záslepku, nastavit kotouč otvorem proti stavěcímu šroubu a plochým šroubovákem dotáhnout na 3-tí zub. Viz. vyhláška a taky STK. - pokud ne - tzn. zatáhneš tzv. nadoraz a stejně nebrzdí uklazuje to na zarezlé lanovody. 2. RB nejde zatáhnout = lanovody. Optřebení paken je za normálních okolností prakticky nulové, stačí ovšem, že díky přirezlým lanovodům zůstávají pakny tzv. viset. Kontrola zatažení RB to nesignalizuje a obložení jde s každým použitím RB víc do \"Kopru\". Takže i pakny RB lze ohoblovat až na plech. [upravil dne 7/10/10 od FrantaCV] [upravil dne 7/10/10 od FrantaCV] Citovat
punkac Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 tak jsem si bláhově myslel, že alespoň hlavní lanko k brzdám je u všech 406 stejný. Moje původní zarezlé je na konci u ručky s banánkem, konec u kol je totožný s druhým novým lankem, které bohužel je asi o 7 cm kratší a má na konci u ručky asi 5 cm dlouhý závit. Takže mám dvě lanka, co jsou mi k prdu Citovat
OK406 Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 :xvulJá musím silně zatáhnout až na poslední zub, aby mi to nepopojíždělo z kopce. Citovat
Benžík Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Vyměnil jsem pakny i kotouče za nové a ruční brzda pořád brzdí špatně. Pokud utahnu kolečko v bubnu o zoubek, nebo zatahnu ručku jen o jeden zoubek, tak už při otáčení kolem je znát, že to trochu brzdí. V kopci ručku ale musim zatahnout strašně silou, aby to brzdilo. Jak to mam správně seřídit? Dík za rady. Ze starých paken už opadal ten třecí materiál. [upravil dne 4/6/11 17:31 Benžík] Citovat
tomik1987 Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 no ja som menil komplet všetko okrem lanka od ručnej k tým dvom lankam teraz je to už nastavené. ešte si to sadá a možno to ešte bude sadať ale momentálne to brzdí super =) treba skúsiť nastaviť ručnú na excentroch a taktiež aj lanká keď si ľahnete. pod auto. Citovat
Benžík Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Excentry jsen tam nenašel, jen ty šroubky v bubnech na roztahování paken od sebe. A u těch lanek jsem to taky trochu utáhl, ale víc už nemužu, pak už to trochu brzdí i když je to odbržděný. Stejně to ale brzdí mnohem líp než před výměnou. Před výměnou se to dalo po rovině tlačit zabržděný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.