ozzy56 Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 když se ti líbí a chceš ji ve V6, tak si ji kup--chlap si má občas udělat radost Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 V kombi to je rarita? Tak to nevím. Zkus je zadat na mobile.de a pak dej sedany. Najdeš tak 3, z toho 2 v automatu, v kombíku jich bude o dost víc a i v manuálu. Coupé má každý. Sem tam se ten kombík vyskytne i v ČR. Sedan s 3.0 V6, manuálem, nový model v bílé kůži a bez střešního je můj sen. Zdá se, ale z důvodu nabídky těchto aut jako nesplnitelný. Když už je tam něco tak napůl tak je to buď hrozná šlupka nebo to stojí 10tis Eur. Citovat
Mik.e Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 neni z clubu? docela by mě bavilo jak by si občas někdo dovolil provokovat svym autem, a v duchu si řikal pche žabožrout nějaká 406ka, neměl by páru o 3.0 V6 a potom fíííí a viděl by jen vzdálenej obrys a slyšel kravál [upravil dne 8/10/10 od Mik.e] Citovat
vix Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 že vás ještě baví \"takovéty\" ty kecy o provokování ostatních (aneb, kdo dočůrá vejš). Já týden co týden vzbuzuju soustrast na A6. A funguje to taky Řekl bych, že je to nakonec docela slušná zábava \"smajlík srkající kávu\" 309GT: Asi si už v balíku, že si můžeš dovolit káru za více než mio! P.S.: Včetně nákladů, které k tomu patří. To Bonne Daddy: zeptej se Mašinky [upravil dne 8/10/10 od vix] Citovat
Qcko Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 Nepredaval ho tu kedysi niekto v zelenej farbe? Ked kombi tak diesel, ale zas ten motor V6 ma aj svoje vyhody, akurat je asi o dost tazsi ako napr. 2.0HDi, ale ak ho chces, tak sa nepytaj, kup ho a pochval sa Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 To Bonne Daddy: zeptej se Mašinky Na co? Citovat
vix Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 Bonedaddy: Ptal jsi se ho ? .. Jinak : \"No a co on\"? Citovat
309GT Odesláno 9. říjen 2010 Autor Odesláno 9. říjen 2010 309GT: Asi si už v balíku, že si můžeš dovolit káru za více než mio! P.S.: Včetně nákladů, které k tomu patří. [upravil dne 8/10/10 od vix] Tohle nějak nechápu:myslim Ale jo,teď si špatně nežiju no:P Citovat
vix Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 GT309: Tak co pak tady řešíš. Jdu a koupím, pokud mámna náklady. A absolutně se neomezuju. Citovat
309GT Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 To jo,ale nikdy jsem v tom nejel,je tu pár lidí co má auto s tímto motorem a proto jdu na PEUGEOT FORUM kde jsou lidi co o tom vědí víc než já a mají nějaké zkušenosti,vědí co to auto a ten motor trápí a jaká je jeho přednost stejně tak jako nedostatek,proto to tady řeším:papa Co máš proti MIU?:D Citovat
Chepp Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Ten motor je mooc dobre udelanej... chybky najdes akorat v rozsahle elektronice... po case odchazi katalizatory jako u vsech aut.. .ale tu se t musi resit... kazdej rika ze je to nesmrtelnej motor. Citovat
309GT Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 Chepp: Díky moc,teď mám dvě rozjednané,tak uvidíme.Jestli to neklapne tak budu hledat dál,snad najdu kousek dle svých představ... Citovat
wooody Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 neni z clubu? docela by mě bavilo jak by si občas někdo dovolil provokovat svym autem, a v duchu si řikal pche žabožrout nějaká 406ka, neměl by páru o 3.0 V6 a potom fíííí a viděl by jen vzdálenej obrys a slyšel kravál [upravil dne 8/10/10 od Mik.e] to je zdejší člen merglos, je z Kralup a tohle je výjezd od nich ze servisu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.