Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V kombi to je rarita? Tak to nevím. Zkus je zadat na mobile.de a pak dej sedany. Najdeš tak 3, z toho 2 v automatu, v kombíku jich bude o dost víc a i v manuálu. Coupé má každý. :aut

Sem tam se ten kombík vyskytne i v ČR.

Sedan s 3.0 V6, manuálem, nový model v bílé kůži a bez střešního je můj sen. Zdá se, ale z důvodu nabídky těchto aut jako nesplnitelný. Když už je tam něco tak napůl tak je to buď hrozná šlupka nebo to stojí 10tis Eur. :)

Odesláno

neni z clubu? docela by mě bavilo jak by si občas někdo dovolil provokovat svym autem, a v duchu si řikal pche žabožrout nějaká 406ka, neměl by páru o 3.0 V6 a potom fíííí a viděl by jen vzdálenej obrys a slyšel kravál :D

[upravil dne 8/10/10 od Mik.e]

Odesláno

že vás ještě baví \"takovéty\" ty kecy o provokování ostatních (aneb, kdo dočůrá vejš).

Já týden co týden vzbuzuju soustrast na A6. A funguje to taky ;)

Řekl bych, že je to nakonec docela slušná zábava \"smajlík srkající kávu\"

309GT: Asi si už v balíku, že si můžeš dovolit káru za více než mio!

P.S.: Včetně nákladů, které k tomu patří.

To Bonne Daddy: zeptej se Mašinky :)

[upravil dne 8/10/10 od vix]

Odesláno

Nepredaval ho tu kedysi niekto v zelenej farbe?

Ked kombi tak diesel, ale zas ten motor V6 ma aj svoje vyhody, akurat je asi o dost tazsi ako napr. 2.0HDi, ale ak ho chces, tak sa nepytaj, kup ho a pochval sa :aut

Odesláno
309GT: Asi si už v balíku, že si můžeš dovolit káru za více než mio!

P.S.: Včetně nákladů, které k tomu patří.

[upravil dne 8/10/10 od vix]

Tohle nějak nechápu:myslim Ale jo,teď si špatně nežiju no:P

Odesláno

To jo,ale nikdy jsem v tom nejel,je tu pár lidí co má auto s tímto motorem a proto jdu na PEUGEOT FORUM kde jsou lidi co o tom vědí víc než já a mají nějaké zkušenosti,vědí co to auto a ten motor trápí a jaká je jeho přednost stejně tak jako nedostatek,proto to tady řeším:papa

Co máš proti MIU?:D:D

Odesláno

Ten motor je mooc dobre udelanej... chybky najdes akorat v rozsahle elektronice... po case odchazi katalizatory jako u vsech aut.. .ale tu se t musi resit...

kazdej rika ze je to nesmrtelnej motor.

Odesláno

Chepp: Díky moc,teď mám dvě rozjednané,tak uvidíme.Jestli to neklapne tak budu hledat dál,snad najdu kousek dle svých představ...

Odesláno
neni z clubu? docela by mě bavilo jak by si občas někdo dovolil provokovat svym autem, a v duchu si řikal pche žabožrout nějaká 406ka, neměl by páru o 3.0 V6 a potom fíííí a viděl by jen vzdálenej obrys a slyšel kravál :D

[upravil dne 8/10/10 od Mik.e]

to je zdejší člen merglos, je z Kralup a tohle je výjezd od nich ze servisu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...