Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

při točení volantem občas cvakně nekdy mín někdy víc, někdy jednou někdy víckrát za sebou dělá to hlavně na místě nebo v rychlosti když auto jede sotva krokem. Při normální jízdě není slyšet nic.

Odesláno

Mne to robilo tiez ako pises. Za jazdy nic, ale ak som bol na mieste a tocil volantom tak to pukalo ako ked puka homokineticky klb. Robilo to len ked bolo vonku teplo, alebo bol vyhriaty motor.

Odesláno
Mne to robilo tiez ako pises. Za jazdy nic, ale ak som bol na mieste a tocil volantom tak to pukalo ako ked puka homokineticky klb. Robilo to len ked bolo vonku teplo, alebo bol vyhriaty motor.
TAK TO JE ASI ONO PROTOŽE DNES JSEM JEL JEN NA VETERINU KOUSEK A NIC TO NEDĚLALO TAK MOŽNÁ ŽE TO NEBYLO TOLIK ZAHŘÁTÉ. MĚNILI MI KOMPLET BRZDY TAK JESTLI SE TO NĚKDE NEHŘEJE. NEBO JÁ NEVÍM ALE DNES TO UŽ NEDĚLALO.
Odesláno

Tak este skus pozriet aj brzdy. lebo teraz som si spomenul ze mne to zacalo robit tiez po rozobrati brzd. Ale co je divne tak po vymene lozisk mi to stichlo, teda aspon to uz nerobi lebo je dost chladno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...