Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

našel sem tu tema o letnich gumach ale o zimnich nic ....kupuju poprve nove tak bych potřeboval poradit....

Nebojím se za kvalitu zaplatit, takže hlavní je co guma umí. Při letnakach sem mel Micheliny Energy, pak nasadil nějake činske Goodride a po dvou dnech vratil ty ojete micheliny bo se to nedalo. Proto vim že i značka něco znamena....

Poraďte prosim teda dobre gumy na zimu, rozměr 195/65/R15 , dam to na stavajici alučka, na jaře stejně kupuju větši alu a tyhle letni sou na odpis tak nebudu zbytecne shanet i plechy....

naco teda koukat ? mam koukat i na počet nějakych dražek, nebo si nechat poradit v servisu ?

Odesláno

Zkus na netu najít nějakej test pneumatik. Já se tim částečně řídim :papa

Např http://www.pneu-pneumatiky-testy.cz/testy-pneumatik/test-pneu-zimni-195-65-15-2008/

edit: A hlavně doporučuju jednu věc: Zimní kupovat na jaře, letní před zimou. Dají se tak chytit někdy moc hezký akce a slevy! Za pár týdnů začnu shánět letní gumy...

edit2: A pokud chcete ušetřit ještě víc, objednejte si gumy v eshopu, kterej vám zaplatí i přezutí. Já to tak dělam a přezutí mam grátis v servisu, kterej si vyberu. Nechci mít průšvih a nebudu tu dělat reklamu, takže nebudu jmenovat, ale takový shopy existujou ;)

[upravil dne 2/10/10 od Cune]

[upravil dne 2/10/10 od Cune]

Odesláno

Není také špatné si všimnout jaký profil má vrstva, která je nad kordem, ze které potom vystupuje vzorek. Já koupil podle testů nové Goodyear Ultra Grip, které na sněhu super držely, jenže ten profil nad kordem neměly jako většina gum rovný, ale na krajích vystouplý (tak třetina šířky na každé straně). Tím pádem jsem se na krajích dostal pod 4mm i když uprostřed je ještě 6mm a musím je vyměnit :(.

Odesláno
Není také špatné si všimnout jaký profil má vrstva, která je nad kordem, ze které potom vystupuje vzorek. Já koupil podle testů nové Goodyear Ultra Grip, které na sněhu super držely, jenže ten profil nad kordem neměly jako většina gum rovný, ale na krajích vystouplý (tak třetina šířky na každé straně). Tím pádem jsem se na krajích dostal pod 4mm i když uprostřed je ještě 6mm a musím je vyměnit :(.
Že by podhuštěná pneu?
Odesláno

Mam jedny Barum Polaris 2 a nebylo to spatne... ale porad sem s nema hrabal, totez s Continetalama... ale ty podstatne lepe drzi na snehu. Podivam se jak vypadaji ty conti. a pujdu znova do nich 195/65/15.... vyjdou na necelejch 1400kc jedna... o dve stovky niz je barumka... i tak pujdu do conti...mohly by na suchem povrchu mene hrabat... ale co uz jsou horsi. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...