prca Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Mám vyměněnou komplet spojku na 2,0 hdi 66 kw rv 2000 .Vše funguje normálně ale i při vypnutém motoru spojka jemně vrže a při sešláplém pedaálu na doraz je vrzání trochu silnější.Je to cítit i v pedálu.spojka luk.Co by to mohlo být ?díky Citovat
Schreek Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Pokud je to při vypnutém motoru, při sešlapování pedálu, může to být lanko... Citovat
prca Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 jo jenomže tam je spojka hydraulická.zdá se mě že to de přímo zevnitř Citovat
FrantaCV Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Mám vyměněnou komplet spojku na 2,0 hdi 66 kw rv 2000 .Vše funguje normálně ale i při vypnutém motoru spojka jemně vrže a při sešláplém pedaálu na doraz je vrzání trochu silnější.Je to cítit i v pedálu.spojka luk.Co by to mohlo být ?díky Chápu to správně - tedy sešlápnutí tzv. \"NASUCHO\"? - Podívej se na klouby od pedálu až k upevnění k hydr. válci a pohyblivé spoje promaž. Citovat
prca Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 Ano i při vypnutém motoru.zvuk de přímo ze spojky Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 může to dělat i přítlačák--pokud jde spojka normálně, tak to neřeš Citovat
sweetyboy Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 mam tam ted novou Čtyřdilnou VALEO a dela mi to taky ale funguje to tak to neresim.kdyz vse funguje nema cenu se v tom vrtat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.